עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilanb0,

היה ברשותי לוח של ג'יגבייט - +GA-7DX - כניסה מסוג Socket A. אני לא מעוניין לשדרג את המעבד כי מדובר במחשב שיוחלף כולו תוך שנה או קצת יותר. בלוח הקודם היו 2 יציאות USB ו - 5 חריצי הרחבה PCI. אני שובר את הראש עם שלל הלוחות שמציעים שרובם בנויים לשידרוג נרחב מעבר למעבד שלי, ואילו אני יותר בעניין של לשמור על הקיים כדי לא להתפרע כספית. מכיוון שאת הלוח האמור איני מוצא, אודה לקבלת המלצות ללוח דומה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by liav12,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  3. קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. אני רוצה לוח טוב למשחקים למעבד AMD4200

5. Started by yamamoto,

נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Danny_Malis,

יש חייה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by gigabot,

שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.

8. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Ancient1,

אני צריך את הביוס ... אשלם .

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  12. Started by ^Z^,

כותרת.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by voial,

נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by avirokach,

אני מחפש לוח שיחובר עם E5200 והדרישות שלי הם שיהיה ATX עם חיבור FIREWIRE, כרטיס מסך OB ועם לפחות 2 מקומות PCI בשביל כרטיסים קודמים. המחשב מיועד לשימושים ביתיים ומשרדיים וחשבתי להוציא על הלוח עד 500 ש"ח עם עדיפות לפחות מזה. ראיתי את הלוח הזה GA-73PVM-S2H שהוא אומנם M-ATX אבל עונה כל שאר הדרישות, למישהו יש ניסיון איתו? יש לכם המלצות אחרות עבורי?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by josephu,

אני מחפש ממש בנרות לוח iBASE MB870 ואין מזור. לינק לאתר של iBase - http://www.ibase-i.com.tw/mb870.htm אפילו חנויות בארה"ב אני לא מוצא. למישהו יש מושג איפה אפשר להזמין לוח כזה (בארץ או בארה"ב)? עוד שאלה למישהו שמכיר את הנושא - עד לכמה אני יכול לרדת בהספק של הספק כח? לדעתי אני יכול להסתפק ב 180 וואט לחיבור של לוח, מעבד 2.4 P4, כונן DVD SLIM והארד דיסק SATA.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by vToMy,

אני מחפש לוח אם שיתן לי אפשרות לשידרוג עתידי, עם PCIX לסוקט 478. ויש לוח אם עם שני סוקטים? (478 + עוד אחד) כי זה יכול לעזור. אין תקציב, אבל לא יותר מידי... משהו ממוצע.

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran69,

עם תמיכה ב-ddr-1 וכרטיס agp היכן ניתן לקנות כזה חדש ? (ואם אין ברירה משומש) בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום כל הלוחות שחיפשתי אין בהם pcie x16 אני רוצה לבנות סרבר קטן , יש לי כרטיס sas/sata 6gb/s שאני רצה להתקין עליו + 4 הרדיסקים של 3tb 6gb/s הבעייה שאני לא מוצא לוח כזה...יש לי cpu ram etc להתקין עליו. האמת שגם על מארז אני חושב שיתאים לי ללוח ושיכול להכיל 4 הרדיסקים אולי עם hd cage שיש לי. בכל אופן מישהו מכיר לוח כזה??

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by iakovl,

אני כרגע מתכנן פרויקט שמצריך לוח מיני ATX לסוקט 939 שיחליף את הלוח העכשוי שלי (NEO 4 PLAT ) אני צריך לוח שיש לו יכולות OC ממוצעות ואת התוספות הרגילות שיש ללוח בימינו יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  24. היי, החלטתי להחליף את המארז שלי למארז LANBOX כי אני צריך ללכת עם המחשב להרבה מקומות ( לפחות פעמיים בשבוע ). פעם הולך איתו לעבודה לעשות לו ניקוי עם המדחס אויר, לפעמים לחברים פעם לחופשה וכו' ונמאס לי לסחוב את המארז הגדול הזה בגלל זה אני רוצה מארז קטן עם ידית כמו הלאן בוקס ( עזבו אותי מלקנות את הרצועה.. לא נוח עם המארז שלי וזה נראה פדיחה ) עכשיו הבנתי שהלוח שלי ASUS P5N-E SLI הוא ATX ולא יכנס במארז החדש ואני צריך לקנות לוח חדש... איזה לוח הייתם ממליצים לי לקנות שיכול לסחוב אוברקלוק של 3000 ( עכשיו ה 6400 שלי נמצא על 3000 מגה הרץ ) שיכול להיכנס ב LANBOX? המפרט שלי שאני הולך לדחוף בלאן בוקס של TT הוא: מעבד 6400 אינטל על 3000 מגה הרץ. לוח.... מה שאתם ממליצים עליו לא יודע. זיכרו…

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Started by jbgood,

היי אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט).... תודה מראש....

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.