מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …
-
- 14 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כיום לוח אם של אינטל. ואני מעוניין להחליף לוח אם בעיקר לאוברקלוק. האם לוח אם חדש יתאים לסוקט 478 שיש לי כיום? פנטיום 4 ו3 ג'יגה הרץ. 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך FX 5200 ועוד.... במידה ואחליף לוח אם,האם צריך לשנות זכרונות? אולי הכניסה שונה? וולטים שונים אולי? האם אוכל להתקדם לכרטיס מסךטוב יותר בעתיד? או שבכלל עדיף לחכות למעבדים החדשים של אינטל לפי מה שהבנתי צריכים להיכנס בינואר שנה הבאה (2006),ולשדרג כבר את הלוח אם יחד עם המעבד? אם צריך פרטים נוספים אתן. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היה ברשותי לוח של ג'יגבייט - +GA-7DX - כניסה מסוג Socket A. אני לא מעוניין לשדרג את המעבד כי מדובר במחשב שיוחלף כולו תוך שנה או קצת יותר. בלוח הקודם היו 2 יציאות USB ו - 5 חריצי הרחבה PCI. אני שובר את הראש עם שלל הלוחות שמציעים שרובם בנויים לשידרוג נרחב מעבר למעבד שלי, ואילו אני יותר בעניין של לשמור על הקיים כדי לא להתפרע כספית. מכיוון שאת הלוח האמור איני מוצא, אודה לקבלת המלצות ללוח דומה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
-
נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שיחובר עם E5200 והדרישות שלי הם שיהיה ATX עם חיבור FIREWIRE, כרטיס מסך OB ועם לפחות 2 מקומות PCI בשביל כרטיסים קודמים. המחשב מיועד לשימושים ביתיים ומשרדיים וחשבתי להוציא על הלוח עד 500 ש"ח עם עדיפות לפחות מזה. ראיתי את הלוח הזה GA-73PVM-S2H שהוא אומנם M-ATX אבל עונה כל שאר הדרישות, למישהו יש ניסיון איתו? יש לכם המלצות אחרות עבורי?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש ממש בנרות לוח iBASE MB870 ואין מזור. לינק לאתר של iBase - http://www.ibase-i.com.tw/mb870.htm אפילו חנויות בארה"ב אני לא מוצא. למישהו יש מושג איפה אפשר להזמין לוח כזה (בארץ או בארה"ב)? עוד שאלה למישהו שמכיר את הנושא - עד לכמה אני יכול לרדת בהספק של הספק כח? לדעתי אני יכול להסתפק ב 180 וואט לחיבור של לוח, מעבד 2.4 P4, כונן DVD SLIM והארד דיסק SATA.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתן לי אפשרות לשידרוג עתידי, עם PCIX לסוקט 478. ויש לוח אם עם שני סוקטים? (478 + עוד אחד) כי זה יכול לעזור. אין תקציב, אבל לא יותר מידי... משהו ממוצע.
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם תמיכה ב-ddr-1 וכרטיס agp היכן ניתן לקנות כזה חדש ? (ואם אין ברירה משומש) בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-