עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AGK,

בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם ל: Pentium III Xeon 677 Mhz Two וג'יגה זכרון ECC תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Zippo,

קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by GeForce,

אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  7. היי יש הבדל גדול בניהם? רוני

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by gadits,

קודם כל....האם עדיף למלא את הסלוטים של הזיכרונות בסטיקים של 1024 מגה?....(כי ככה בעתיד אוכל לנצל את כל מקסימום 4 גיגה שמאפשר לי הלוח) וזקוק להמלצה על זיכרון DDR 2 או 1024 מגה או 512 מגה בתדר 667MHZ שיתאים לOC למעבד 805D ....מחפש את האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (עלות/תועלת.....)

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לברר איזה לוח אם יש לי ואיני יודע אך.... מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Forge,

הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by spyleoiss,

איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by BARAKDAB,

לוח אם GA-MA78G של GIGABYTE הוא לוח אם טוב???? שמתאים למעבד AMD PHENOM 4X 940.???? אם אני ישים כרטיס מסך NAVIDIA FX5500 יהיה צוואר בקבוק???? אם אני ישים כרטיס מסךHD4870 יהיה צוואר בקבוק??

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by hm123,

שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by Hitman_47,

יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by laredo,

אני ממש לפני קנייה ועדין לא ברור לי מה עדיף. AMD 64 3200 עם 1G פנימי או אינטל פנטיום 4 3.0

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by tavor21,

לא מוצא את הדגם ברשת

18. בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. לא מתכנן OC , גם לא נראה לי CF. המחשב יכלול e8400 9800gtx/hd4850 יש צורך ב P5Q? יש לי בעיה קטנה עם MSI, יש לי ניסיון רע איתם. אבל אם אתם ממליצים, אז לא אתווכח. תודה רבה מראש על התשובות.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by tomerf,

שלום חברים, יש לי מספר תוכנות עיבוד שאני משתמש והן יודעות להשתמש רק במעבד אחד, למרות שיש לי בתחנת עבודה 2 מעבדים פיזיים, כל אחד DUAL XEON 2.66. האם קיימת תוכנה שיודעת להשתלט על המעבדים ולפזר בעצם את כל נתוני העיבוד לכל המעבדים במקום רק 1 (שהתוכנה לא יודעת לעשות) תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  22. אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. ונגיד שלא צריך, האם באופן כללי הקירור במקורי שמגיע עם המעבד הוא איכותי? מה באופן כללי יותר משתלם? box או tray??

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שלום לכולם. אני הופך מארז ישן שיש לי לשרת קבצים/מדיה. כנראה שאני אקנה לוח+מעבד+זכרון כאשר המטרה היא לשים בפנים כמה שיותר דיסקים (1-2 בהתחלה וכל פעם להוסיף). קודם כל אני אשמח לדעת איזה לוחות יש שמגיעים עם יותר מארבעה חיבורי sata - מצאתי בינתיים רק את זה - ASUS M3A78-EMH שמגיע עם 6 חיבורים וגם IDE אחד. עוד דבר שחייב להיות זה רשת Gigabit מכיוון שתעבורת רשת תהיה די מסיבית. וכמובן כ. מסך on board כלשהו, ממש לא חשוב מה. מעבר לזה האם יש דרך להוסיף חיבורי sata ללוח קיים? אני לא ממש מכיר משהו כזה אבל אם אפשר אני אשמח לשמוע, ואז תהיה לי גמישות בבחירת הלוח כי סה"כ אפשר להביא לוח יותר זול כשכל המטרה היא שרת קבצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by XMB,

אהלן , קניתי את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7006 עכשיו לשאלות שלי: 1. קיבלתי 2X512MB למרות שלא רשום שם , ציפיתי לקבל סטיק 1 של ג'גה האם המושג שרשום שם DUAL CHANNEL אומר שזה 2 סטיקים? אני חשבתי שזה תמיכה בתוצרת ולא 2 סטיקים. 2. האם חיבור של ה 2X512MB עם 1GB (סה"כ 2 ג'גה אבל ב3 סלוטים) , ישפיעו על OC?[לא גבוה נגיד 30-40%] , לא ממש אכפת שזה תופס עוד סלוט במילא אני לא ארחיב יותר את הזיכרון .. 3. האם זה ישפיע על DUAL CH כאשר יהיו 512X2+1GB (סה"כ 2GB) תודה.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.