מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מחפש לוח אם הכי פשוט שאפשר שיתאים למעבד I5 6400 או 6500. 2 דרישות עיקריות: 1. יציאת VGA מובנה. יציאה דיגטלית נוספת תתקבל בברכה. 2. BIOS POWERON SCHEDULE - אפשרות לקבוע בביוס הדלקה של המחשב בימים ושעות מסויימים. אני מכיר פתרונות WOL וכדו' אבל אני מעדיף את זה ברמת הביוס.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו בנושא אני מחפש המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. כרגע יש ברשותי מעבד E6600 עם 4GB של DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTX. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המעבד הכי שווה מבחינת מחיר ומה שמקבלים עבורו, ההבדל ביצועים למשל בין i7 ל i5 גדול כמו ההבדל מחירים? משתלם להוסיף עוד לתקציב בשביל i7? לוח אם אעדיף משהו עם כמה שיותר חיבורי Sata, יש לי שלל כוננים.. גם אשמח למשהו שלא ימס בחודשי הקיץ החמים. בקשר לזיכרון אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה 4GB ולא יותר המחשב לא יעבור OC ולא יקורר עם מערכת קירור מים. העדפה גדולה לKSP אם אפשר, פשוט יש סניף מאוד קרוב אליי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח שיש כרגע הוא Abit I-N73V, וכנראה שהוא כבר לא טוב, אני מחפש לוח עם אופציות מקבילות ללוח הזה במחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא (כדאי לנסות ולחפש אם מוכרים את אותו הלוח ולקנות אותו? או שאפשר להשיג משהו עדיף במחיר אולי נמוך יותר?) לפי בדיקה המחיר שלו הוא בערך 350 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיהיה הרבה סאטה. חשוב לי 6 סלוטים של זכרון אבל לא חייב ושיהיה לא במחיר הכי גבוהה ולא נמוך משהו ממוצע וטוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משדרג את השילוש מבוסס פנום 2 שלי לIVB 'המעבד יעבור OC גדול ככול האפשר. אין דרישות מיוחדות מהלוח,הבנתי שלוחות של אסרוק עושים בעיות עם 4 סטיקים של זכרון שמחוברים בו זמנית לא ? רצוי שהלוח יהיה מIQPC,משם אני אקנה את המעבד ואבקש מהם להרכיב לי הכול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההתלבטותשלי היא בין סדרת ה 2000 של אינטל, בגלל התקציב, ואם לחורג אז ל AMD5400 או 7200? (לא מתוכנן OC)
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי
-
- 17 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הלוח אם שלי זה: Gigabyte GA-965P-DS3 אני כרגע עם מאבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600 ועם זכרונות: Kingston 2*1GB DDR2-667 אני מחפש לשפר את הביצועים, חשבתי להחליף את הזכרונות ל 4GB 800Mhz אני עושה צעד נכון או עדיף להחליף למעבד קצת יותר חזק? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-