מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח למעבד AMD .. לא הקצבתי מחיר גבוה ללוח אם ולכן אני הולך לקנות לוח סביר ולא איזה משהו רציני ויש לי התלבטות כי אני לא מבין גדול בלוחות .. 2 ראשונים של אסוס , שניהם עולים 470 . M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 ושל גיגבייט שעולה 465 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310 לא הצלחתי להבין אבל אני מעוניין באמת לדעת איזה כ…
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים? מעבד Q6600 stepping go זכרונות 2GB לבין מעבד E4400 וזכרונות 4GB? (בערך 300 ש"ח הבדל במחיר)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך פה עזרה בדגש על מהירות: אני קונה פנטיום 6550, לאחר התלבטויות רבות שאחסוך אותן מכם (מאוד רציתי AMD בהתחלה)... בכל מקרה אני צריך לוח אם וזיכרון (2 ג'יגה) והכל בדגש על פשטות. לצוטרך העניין אני לא מתכוון להוציא יותר מ-400 על לוח אם. מה שחשוב שיהיה לו IDE רגיל כי יש לי הארד דיסק ישן. מעבר לזה אני צריך תכונות בסיסיות ביותר - שיש בכל לוח אם אז אין צוריך לציין. כמו כן המלצה על 2 ג'יגה זיכרון, שאוסיף ואומר שאני לא יודע באיזה מהירות הוא צריך להיות אז הסבר קטן על המהירויות של המעבד הזה יהיה נחמד... אני מוסיף פה את האייסי שלי שפתחתי במיוחד לאחר שנים שהיה סגור - ומי שיכול לדבר איתי לייב יהיה ממש טוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים. במחשב 2 מודולים של זיכרון: Kingston (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM אחד המודולים נפגם ואני רוצה לקנות אחד במקומו: האם אחד מהנ"ל יתאימו [הם לא SDRAM]: זכרון KINGSTON DDR2 1024MB 667MHZ CL5 זכרון KINGSTON DDR2 1024MB 800MHZ CL6
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37509 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , לפני כ3 חודשים קניתי מחשב חדש במיטב כספי , השקעתי בכרטמס מסך 8800GT , מעבד מרובע ליבות (Q6600) ומסך 22" , לאחר בירור קצת בפורום ואצל חברים החלטתי לבחור לוח אם של ג'יגה-בייט את ה P35-DS3L , לוח אם שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע. אך ראיתי שהוא תומך רק בזכרונות DDR2. עכשיו רציני לדעת האם בעוד כ3-4 , במצב שבעצם יעלמו זיכרונות DDR2 וישלטו בשוק רק הDDR3 ו4 , האם אוכל להחליף לוח אם ולשדרג את הזכרונות ? או ששידרוג כזה מכריח החלפת מחשב ? נ.ב - רציתי לדתע האם הלוח האם שיש לי תומך בSLI ? תודה ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס ! קניתי מחשב לפני משהו כמו שנתיים והגיע הזמן לדרג אותו זה המפרט בכללי בנתיים: intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975XG EVGA 9800GTX (מתנה מחו"ל) 1gb kingstone 667mhz CL5 Dual Channel 250gb של WD ספק 525WT של Enermax. אני בעיקר מעוניין לשדרג זיכרון אבל הלוח אם שלי מאפשר רק עד 667mhz אז צריך גם לוח אם טוב. (חשוב שיהיה pci express 2 x16) תקציב לא יותר מ 1.2k. אני צריך הצעות משתלמות וריכיבים טובים שיחזיקו משחקים כבדים. תודה לכל העוזרים! נ.ב השמח לדעת מה עדיף EP45, 48X ? וגם מזה Nehalem? כמו כן הייתי רוצה לדעת האם זה שמן טוב לשדרוג? (ירידות מחירים קרבות?, השקה של חלקים יותר יעילים וכו'...)
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למחשב הישן אז נכנסתי לגלרית הOC וראיתי שיש כמה סוגים למעבד אינטל 2.4 אחד2.4A השני 2.4B והשלישי 2.4 PRESCOTT איך אני מזהה איזה מהם יש לי? כי לא כתוב בCPU-Z
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין מחשב היום, מזל טוב לי ;D בקיצור למחשב אני קונה 4 GB זיכרון והם מחולקים ל 4 יחידות Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5 4 יחידות של הזכרון הזה עכשיו אני מפחד שהמחשב שלי לא יזוז מהר כפי שאני חושב... כי זה 4 של CL5 לא של CL4 שזה מהירות יותר גבוה השאלה היא אם זה ממש ישפיע לי על המהירות של המחשב... (אני קונה 4 יחידות כי אני לא יכול לעלות מעל המחיר של 7000)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, עוד טיפה על הרכיבים: 1GB KINGSTON DDR II - 667 X 2. כרטיס מסך 8600 או X1950GT. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למה הם משתווים... נגיד מעבד P4 2400 משתווה לאיזה מעבד CORE 2 DUE מבחינת ביצועים מצטער אם שאלו כבר...חיפשתי ולא מצאתי תשאלה הזאת
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הזמנתי את המערכת הבאה: Conroe e6300 Gigabyte 965 DS3 x1900gt 250gb WD 16mb הזמנתי את המחשב כרגע עם 2X512MB ddr2 667 TwinMos ולאחר שקראתי תגובות בפורומים ראיתי שאולי כדאי ללכת על ה -G Skill 800mhz. הבעיה היא שיש כנראה 2 סוגים של הזכרון עם הבדל במחירים, וחוץ מזה אני צריך לקנות את הזכרונות בחנות אחרת ולבקש שירכיבו לי. ד"א, אני מתכנן לבצע OC בעתיד. מישהו יודע קודם כל לגבי תאימות של ה G SKILL ללוח DS3, ואם בכלל כדאי להחליף מה-TWINMOS? נראה לכם שיעשו בעיות עם זכרונות מחנות אחרת (אחריות וכו')? תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי
-
- 12 תגובות
- 650 צפיות
-