עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך ההצעה הבאה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 מחפש זיכרון זול תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by ronbubl,

איזה זכרונות כדאי לי לקנות (למטרות משחק) באיזה מהירות ושיתאימו ללוח GA p55 usb 3 (מחיר סביב 600 שקל, רצוי 2X2 גי'גה). אשמח אם מישהו הרכיב מפרט דומה לזה שאני מציין ושם קירור מוגן 2 - האם יש מספיק מרווח בין הזכרונות לצלעות הקירור? האם ככל שהמתח נמוך יותר כך זה טוב יותר??? לדוגמא מה עדיף: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by liiight,

מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by -ld-,

איזה זכרונות של 1024 mb כדי לי לקנות? שלא יהיו יותר מדי יקרים שיתאימו ל p4 2.6 לוח אם- Albatron PX865PE תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Dimka,

שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  6. יש לי לוח כזה Epox EP-4PDA3I Intel 865PE Motherboard רציתי לשאול האם הוא תומך בדואל וגם איזה זכרונות אתם ממליצים לי בתחום ה 500 שח

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  7. הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  8. התלבטתי בין X700Pro 256MB X800GT 256MB של Sapphire

9. Started by Dvich,

חבר שלי מעוניין בלוח 939 עד 700 ש"ח, דרישות: OC טוב עם זכרונות בינוניים (כלומר בעל הרבה מחלקים). כרטיס קול סביר-טוב. חשבנו על הDFI Infinity nF4 Ultra ועל הAbit nF4 Ultra (עם קירור heatpipe לצ'יפסט) שברח לי שמו - מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות יותר טובות? תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי P5B DELUXE הבעיה היא שהוא עושה לי בעיות חימום החלפתי שדרגתי ביוס שום דבר לא עזר אז אני צריך להחליף אותו יש למישהו המלצות ללוח ASUS טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by zvkel,

אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by guy a,

שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…

• 14 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by Morters,

שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by bdl,

שלום, אבקש את עזרתכם, יש לי מעבד p4 3.06 ht socket 478 (sl6pg) ואני צריך המלצה ללוח אם טוב.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by davinci,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by tiranhay,

שלום, יש לי מעבד DUO E6600 של אינטל. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הזה ובעתיד למעבד QUAD. אני רוצה לקנות בנוסף גם 4 GIGA זכרון DDR2 וחשוב לי שתהיה אפשרות להרחבה. חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה, ובנוסף גם יציאת FIREWIRE אחת לפחות. טוווח המחירים שאני מחפש הוא בין 300 ל500 שקל. תודה מראש למומחים!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. כפי שכתוב בכותרת מחפש לוח אם 990FX עבור מעבד AMD לרכישה בישראל לא ממש הצלחתי למצוא בארץ משהו נורמאלי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. אהלן יש לי מחשב נייח בן 6 שהיה מחשב גיימינג חזק בזמנו, מפרט: לוח אם p55-us3l. מעבד: i5 760 2.8ghz 8gb רם ב4 סטיקים ati radeon 5850 1gb ספק 750w Antec ssd 256 + 1 tera hdd וכל ההיקפי כמובן.. הבעיה היא שהלוח אם קצת נדפק עם השנים ונהייתה לי בעיה עם הזיהוי זיכרונות, בהתחלה היה מזהה רק 6gb אח"כ הדרדר למזהה 6 מפעיל 4 ועכשיו כבר הדרדר למזהה 6 מפעיל 2. אין דרך להתגבר על זה ניסיתי הכל, מהחלפה של זיכרונות ועד פירוק של המעבד והרכבה מחדש ומשחק עם מתחים ואיפוס של bios וcmos וכל מה שאפשר לחשוב עליו. בנוסף יש לי עכשיו גם בעיה שהלוח אם מדי פעם לא מזהה פתאום את הכרטיס רשת ודורש איפוס שלוקח איזה 2 דקות וזה מעצבן רצח (וזה הלוח כי ניס…

20. שלום, אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם. המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים) כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני, והייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם + מעבד שיכולים להתאים ולתפקד כראוי. ראיתי שקיימים לוחות אם עם WIFI מובנה, לדעתי זה יתרון. כמו כן, חשוב לי יציאת HDMI כדי להתחבר ל LCD. כרגע אין לי מערכת סאונד, אני מתכוון לחבר את הסאונד לטלויזיה בעזרת ה HDMI, אבל הייתי שמח אם ללוח אם תהיה אופציה לחיבור למערכת סאונד טובה יותר בעתיד (או שזה מצריך קניית כרטיס קול?) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. לוח אםוGAP35CDS3RוGigabyte מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ? באתר של GIGABYTE יש הרבה ביקורות טובות על הלוח אבל הוא עולה 715 ש"ח

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  24. הכותרת נערכה בהתאם למידע החדש שהתקבל בתגובות, עוד פרטים בהודעה 5. כותרת מקורית לפני עריכה: מספר שאלות לגבי Gigabyte H170M-D3H-GSM שלום, מספר שאלות לגבי הלוח H170M-D3H-GSM של Gigabyte: 1. האם תואם למעבד i5 6600K? 2. האם תומך בביצוע OC? 3. האם תומך ב-32GB RAM? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.