עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2456_2457&products_id=17101 לוח 965P זול מאד מחברה שלוחות האם שלה מגיעים לראשונה לישראל, איך הלוח ?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by ophir555,

איך הלוח הזה במחשב המיועד לכל השימושים הרגילים +משחק ועיבוד וידאו בייתי Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P בנוסף קניתי מעבד dc820 זכרון 1 גיגה כרטיס מסך 7600gt

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/914/ http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=832&cid=1 הרשת מתחילה להיות מוצפת בביקורות על הקונרו , אבל בכל מצב זה עדיין מרתק , הקפיצה של אינטל בביצועים כולל משחקים , וכמובן המחיר

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. 1. זכרון בנפח 16 gb עדיף בפיצול של 2 *8GB או 4*4GB ? כי מצד אחד יש חסרון שפיצול ל4 ולא 2 תופס יותר מקומות בלוח אם . מצד שני למה 4*4GB נוטים להיות יקרים יותר כי מהירים יותר? 2. מבחינת CL נמוך ובכלל באופן כללי עדיף לקחת זכרון מהירות 2133 אבל שה CL נמוך והוא 14 או מהירות 2400 אבל עם CL15 לצורך העניין למשל דגמים אלה http://ksp.co.il/?list_compare=.31904..317623. 3. smalul נוכח נסיונך ותחום הזכרונות שזה אחד מההתמחויות שלך , חברת HyperX של KINGSTON היא הכי מומלצת בזכרונות מבחינתך ? כי יש עוד הרבה כמו CROSAIR , ADATA ועוד. הרבה ממליצים במיוחד גם על GSKILL . ברור שזה גם תלוי בדגמים . אבל בשונה מרכיבים אחרים לזכרונות אין כמות רבה מידי של דגמים ולכל חבר…

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by matanelm,

שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  7. המטרה היא לוצרכי גלישה באינטרנט, אופיס ומשרד, בקיצור מפרט לסטודנט + שיהיה ככה כח לעשות עוד פעולות פה ושם אבל לא דרישות מטורפות. אני יודע שהסמפרון הזה הוא לא 64 ביט, אבל מה עדיף לא כדאי לקחת במקרה הזה אינטל עפ 64 ביט ? טכנולוגיה יותר חדישה אולי טיפלה יותר יקר אבל עדיף ? גם באינטל יש 1 מגה ביט קאש.. אשמח לתגובות זריזות

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אחרי שהדכנתי את הביוס לגירסה 24 ABITEQ מופיע לי הודעת שגיעה, והתוכנה נסגרת. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות את ה-Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra (שהוא הnForce 4 ultra הכי זול שמצאתי בפיסילוגיק) ואני רוצה לדעת מה מצבה של Albatron בשוק,טוב או רע? ובכלל,האם הלוח אם טוב לאוברקלוק ומשחקים ובעיקרון לוח טוב?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא

11. שלום . אני רוצה לדעת : איך אני ידע שהלוח שאני יקנה יתאים למארז .. יש משהוא ATM / MIDI-ATX / K7 /P4 משהוא כזה?

12. מה יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים? מעבד Q6600 stepping go זכרונות 2GB לבין מעבד E4400 וזכרונות 4GB? (בערך 300 ש"ח הבדל במחיר)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by moshel7,

ש לום לכולם! אני מחליף את המעבד הקיים amd 4000+x2 ואני מיתלבט בין ה-amd 5200 x2 dual-core השימוש הוא למישחקים האים יש הבדל משמעותי בביצועים הפער במחיר לא משמעותי כל-כך 150 ש"ח (600+750 ל 5200)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by dRoyal,

יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by roKp,

המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  18. אני קונה מחשב לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה ורטרו גיימינג(המשחקים שיש לי הם מהעשור הקודם, הכי חדש זה LEFT 4 DEAD 2 שיצא ב2009). נאמר לי שהמעבד הזה מאוד חלש ושכדי לי לקחת את Core i3 4160 לפחות, אבל האם אני באמת צריך מעבד חזק יותר מהG3250? עוד משהו, מה דעתכם באופן כללי על מאווררי המעבדים של ZALMAN? תודה מראש לכל מי שיענה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by NEO...,

אני מתכוון למהירות bus כי שלי התחיל מ 100

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by alon23,

כנסו לביקורת בלינק, המעבד I7 החדש מאזב מבחינת טמפרטורות ב-OC...הגיע עד ל-98 מעלות !!! הם כתבו שהם בדקו את זה מול עוד אתרים וכולם קיבלו תוצאות דומות :-( מקווה שזה לא נכון....כי תכננתי על ה-I7 החדש http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index11.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

לילה טוב מדובר בלוח IC7-G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4 הייתי רוצה לדעת האם המעבד שלי יתאים לו http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/IC7/IC7-01.php

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by NJorl,

:s05:

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב מבוסס Pentium D, שעושה בעיות, מדי פעם יש מסכים כחולים. הרצתי Memtest וגיליתי שגיאה בזכרונות. לוח האם שלי, של Gigabyte, תומך בעד 2GB זיכרון DDR2 במהירות עד 533. האם הסיבה יכולה להיות שיש לי זיכרון במהירות 667 ? אני רוצה להחליף אותו ( יש לי 1GB ), וקשה לי למצוא זכרונות איטיים יותר מ - 667. אני חשבתי עד כה שאם אתקין מהירות גבוהה יותר זה יעבוד, פשוט על מהירות של עד 533. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by shemiraz,

היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד ‏Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.