עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oitb,

היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1600

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

האסוס יוציא מהכרטיס את כל היכולת הגראפית שלו?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by *BYZ*,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב תסבירו לי מה ההבדל בין Q6600 ל- Q6600 stepping? ואיזה מביניהם כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by hwmenot,

שווה את ההפרש ?300 שקל יותר ל9300...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום, : :הכותרת אומרת הכל... : : אם אני יכול לרכוש אותם ממש בכמעט אותו מחיר, מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by galz,

האם זה בסדר? נראה לי שאני צריך להעלות את זה לא?

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  7. Started by banylon5,

הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by semca,

שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by barbone,

http://www.ebay.com/itm/NEW-4GB-2X2GB-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-F-AMD-Motherboard-Desktop-memory-/181302020724?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item2a36714a74 זה הלוח GA-M61PME-S2P (rev. 1.3) יש לי כרגע 2GB CEON רוצה להחליף אותם בזוג סטיקים תואמים . השאלה האם מומלץ להתעסק עם זכרונות הנ"ל שהם NONAME או כדי להשקיע ולקנות מותג? מה אתם אומרים על אלה http://www.ebay.com/itm/PNY-PC2-6400-4-GB-DIMM-800-MHz-DDR2-Memory-MD4096KD2-800-/291068631024?pt=US_Memory_RAM_&hash=item43c50ad7f0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jangelboy,

אני רוצה להוסיף עוד 3 MB ל1 שיש לי זיכרון DIMM1: A-Data 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz לוח אם Intel Buffalo Creek DG33BU תקציב 350ש"ח חריגה 50 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by avi_meshogaa,

שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by Nirinet,

יש לי מחשב בבית שלא בשימוש, מחשב ישן ישן, עכשיו השאלה שלי היא אם אני אקח את הזיכרון שלו (זכרון ישן לא יודע איזה מלפני 10 שנים בערך) וארכיב במחשב שאני משתמש בו כך שיהיו לי 2 זכרונות במחשב, זה ישפר משו? זה יוסיף משו? או שעדיף לא להרכיב אותו?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. במחשב הנייד IBM G40 שלי? מה שמטריד אותי זה הפרטים מהאתר של IBM לגבי הזכרונות המתאימים למחשב: Memory 64-bit Double Data Rate (DDR) non-parity SDRAM memory PC2100 at 266MHz Two 200 pin SO-DIMM memory slots, one slot is pre-populated with 128MB or 256MB, leaving one socket available Supports up to two 512MB SDRAM SO DIMM Supports maximum memory up to 1GB (הועתק מכאן: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58232#mem) הבנתי שהם יעבדו במהירות 266 שניהם, האם זה לא יכול לגרום לבעיות במקרה הזה? תודה....

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by newz,

מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  17. בוקר טוב דודה שלי רוצה לרכוש מחשב עבור הילדים שלה , בני 5 .. לא חשבתי על קונרו כי הוא דיי מוגזם בשבילם . בסכ"ה מדובר פה על ילדים בני 5 ולא יותר מזה , ואני מנסה גם לחסוך לה טיפה . איזה לוח כדאי לקחת עבור AM2? תודה , אבי.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. תקציב של 350 ש'ח בערך

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by finish,

חיפשתי מלא פעמים זיכרון שאני צריך בשביל להשלים ל1GB את המחשב שלי אני צריך זיכרון A-DATA DDR 400MHZ CL2.5

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by shabo,

האם לוח אם intel 945G של gigabyte עדיף על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בהרבה? האם Asrock יתמוך לי בוויסטה כשאני ארצה להחליף מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by DarkGildon,

טוב אז בעקרון הנושא די אומר הכל. כרגע יש לי 2GB 800MHz של G.Skill. אני תוהה אם כדאי לקנות 4GB 800MHz כדי שיהיה לי 6GB, או להחליף את ה-2GB הקיימים ב-4GB עם תדר גבוה יותר. תודה מראש על התגובות

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by speed42,

מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ohadbx2,

המפרט שלי: מעבד CORE 2 DUO E7200 לוח אם GA-G31M-S2L כרטיס מסך GTX 650 זכרון כרגע: 2 סטיקים של 1GB PC2-6400 (400 MHz) כל אחד. סה"כ 2 GB. אני משחק לא מעט במשחקים, אבל אין לי בעיה להסתפק בהגדרות בינוניות. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הזכרון. אני שוקל להחליף את הזכרון בלבד ולסחוב עוד שנה-שנה וחצי ואז כבר לקנות מחשב חדש לגמרי על בסיס DDR4, ויש לי מספר שאלות: 1. חשבתי למשל לקנות 2 סטיקים כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=733774 אבל אני לא בטוח מה לבדוק כדי לוודא שהמחשב שלי מתאים, ובכלל לאיזה תוספת ביצועים אפשר לצפות? 2. לפי האתר של הלוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov הוא תומך בתדר של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הלוח ASUS P8Z68-V, אבל נציג חנות מסוימת מתעקש למכור לי את ה MSI Z68A G45, בטענה שהוא עדיף ובעל מערך ייצוב מתח איכותי יותר מזה של ה ASUS. האם כך ? אם להתעלם לגמרי מההפרש במחיר (120 ש"ח), הטענה הזאת מתמיהה אותי, כי לפי התרשמות מקריאה בפורומים שונים ה MSI הוא לוח כניסה בסה"כ מינימלי אם כי קורקטי (עם בעיה מסוימת של התחממות יתר באוברקלוקינג), לעומת ה ASUS שנחשב ליותר איכותי ובכלל יותר מפוצ'ר מכל הבחינות. תודה...

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.