מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כעקרון בחרתי MB של גיגהבייט. GA-P55A-UD3 בגלל שהוא מכיל USB3 וגם SATA3. אולם אין לו ESATA ואז הציעו לי מהחברה את GA-P55A-UD3P שמכיל ESATA. או לוח אחר דומה שמכיל ESATA ועדיין באותה רמת מחיר. לא מצליח למצוא את הדגם בארץ. מישהו מכיר כתובת לרכישה? אחרת ארכוש כבל ממיר מ- SATA ל- ESATA. יש איתם בעיות? למיטב הננתי הלוחות עם CHIPSET של INTEL H55 H57 נותנים גרפיקה רק עבור I5 I3 ולא עבור I7. האם זה נכון? אחרת הייתי שמח לרכוש אותם . המחשב לא מיועד למשחקים. (למרות שבחרתי I7 ). בתודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח US58-UD5 ה CPU-Z שהביום שלי מ2008 ו1 הזכרונות שלי לא מזוהים יש לי שלישיה של 4 . ורשום לי מקסימום 8 גיגה . פתרונות ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעכב את הרכישה של מחשב חדש בציפייה למעבדי I5 \ I7 בעובי של 32nm ,אשר אמורים להסתפק בקירור מופחת וכתוצאה מכך להביא לסביבת עבודה שקטה יותר (המחשב החדש מתוכנן להיות ממוקם בחדר השינה)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מאחר וכבר כמה מחשבים ושידרוגים אני עובד עם לוחות אם של אסוס ולמען האמת אני די נעול עליהם, הייתי רוצה לדעת מדוע גם במפרטים וגם בפורומים מדברים בעיקר על לוחות אם של גיגהבייט. כמו כן בחנויות השונות בונים את ההצעות על לוחות אלו. האם זה המחיר הזול?מתח הרווחים של החנויות? תמורה מול מחיר?. האם יש טעם להשקיע באסוס למרות שמחירו גבוה בהרבה מזה של גיגהבייט? תודה שרון
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשביל משחקים עם דרישות גבוהות, תוכנות כבדות אולי, סרטים וכו' מה כדאי Intel Core 2 Quad Q6600 או Intel Core 2 Duo E8400 ? מה ההבדל ביניהם? חוץ מכמות הליבות...שאני לא מבין בהם כל כך... ואיזה כרטיסי מסך מתאימים להם? HD 4850? 4870? 9800 GTX?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870) בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...) תודה נשמות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה לוח אם הייתם ממליצים עבור סלרון טואלטין ? איזה צ'יפסט ? אנא נמקו. כמובן יש עדיפות ללוח עם כרטיס קול _קריאטיב/CMEDIA_ אונבורד. נ.ב: אם יש פה אנשים שמוכרים לוח מתאים חדש/יד שניה בזול אנא לפנות אליי באימייל עם טלפון, אני מעוניין!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גם בחנות המקוונת הגדולה ביותר ניתן למצוא פרטים אודות דגמי ה-Coffee Lake השולחניים הבאים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי את הRAM הבא Type DDR3 Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth PC3-12800 (800 MHz) Part Number F3-1600C11-8GIS האם יש צורך לקנות בידיוק את אותו PART NUMBER ? או שמספיק לקנות G.SKILL AEGIS 16GB (2 x 8GB)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן. מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600. התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי. נתקלתי באתר הבא: http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027 האתר מוכר לכם ? מה המוניטין שלו ? איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ? האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך ל…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-