עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by TheSoupNatzi,

היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by moonbone,

מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Haflo,

אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכולם, ברצוני להתקין 512MB של 400MHz DDR על המחשב (AMD 64 ליתר דיוק וזה לא dual channel). איך עדיף לי להתקין את זה? בסטיק אחד או שניים של 256? או שזה לא משנה? תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. טוב אז ככה קודם מצטער על הבורות אני לא הכי חזק בתחום החומרה.. השאלות שלי הם: 1.למה כתוב על מעבד 3.8 דואל כור (הדגם עם הליבה הכפולה) 2.0 ghz בתור מה הוא מתפקד 3.8 או 2.0 והאם לדוגמא יהיה משחק שידרוש מינימום מעבד 3.0 הוא יענה על הדרישה? 2. מה אתם היתם מעדיפים : p4 775 pin 3.6 800 fsb 1m או (amd 64 3800x2(2.0 3.האם מעבדי amd מקבלים גם אחריות לכל החיים כמו מעבדי אינטל? לא אכפת לי מהמחירים כי אני מקבל במחירי עלות את כל הרכיבים. ומשו אחרון אם לא אכפת לכם מה הם היתרונות של המעבד שצויין amd ביחס לINTEL וחיסרונותיו לעומת המעבד INTEL כל השאלות הם עקב בניית מפרט בהתאמה בשבילי חשוב מאוד מאוד לציין זה מחשב לגיימינג וטיפ טיפה תוכנות תודה לעונים. נתי

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המעבד שבנייד שלי. להלן הפרטים: יצרן : Emachines(היה של Acer) דגם : e732 אני לא אפרט פה יותר מידי, העלתי תמונות מCPU-Z שמראות את כל הנתונים הרלוונטים. מצאתי שהסוקט שלי הוא G1(או בשם המלא rPGA989) ואת כל המעבדים התומכים פה. הבנתי שלמרות שהסוקט זהה יכול להיות מצב שהמעבד לא יתאים. האם אתם יכולים לעזור לי עם זה? לדעת איזה מהם בטוח יעבוד עם הלוח אם שלי? וכמו כן איזה מהם מומלץ?(מחפש את הכי חזק ומהיר, כשיוצאים מן הכלל הן גרסאות האקסטרים בגלל שהבנתי שהן צריכות קירור מתאים). תודה רבה!

11. שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Dimer,

אני מרכיב מחשב חדש מבוסס AMD AM3, מחפש זיכרונות מתאימים, נפח 4GB, תקציב: עד 700 ש"ח גג, כמה שפחות, יותר טוב. אני מתכנן לקנות את PII 555 ולעשות לו OC עד 3.6-3.8GHZ. מעדיף זיכרון 1600MHZ. יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים, ובהצלחה לכולנו!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by barak_11,

למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by avieini,

שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by the_big,

הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מה הם המחברים שסימנתי?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yan,

איזה מעבד יותר טוב...אם הם בכלל מגיעים לאותם יכולות

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ZXY1,

חשבתי בהתחלה לקנות מעבד I3 3225 לוח אם Gigabyte GAB75MD3H זכרון Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP חיכיתי 6 / 8 חודשיים והמעבד עדיין לא הגיע לחנויות הלכתי אתמול ל - KSP ושם אמרו לי שלא משתלם להם לייבא את המעבד הזה I3 3225 כי ההפרש בינו ל - I3 3120 הוא 300 ש"ח ועדיף לי לקנות כרטיס מסך בנפרד של 150 / 175 ש"ח מה הרמה של כרטיס גרפי HD4000 / לעומת כרטיס מסך במחיר של 150 / 175 ש"ח ? במחירשל 150 / 175 ש"ח יש יציאות HDMI X 2 ? ו- LOW PROFILE ? תודה

25. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

דיונים חדשים בפורומים