מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר קנה לוח אם חדש ויש בו 2 חיבורים של USB בצבע צהוב. מישהו יודע למה הUSB הצהוב משמש?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה הזיכרון Samsung ECC DDR עם תיקון שגיאות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מזה היפרטרידיניג? ראיתי משהו היפרטרידניג משהו במעבד ורשום שהוא לא פועל... מזה? והאם צריך להפעיל את זה? ואם כן אך מפעילים את זה?
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCI=RISER-FLEX&cart=11098074791471413〈=heb
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?
-
- 19 תגובות
- 842 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מצטער אם היו על הסברים קודמים בפורום , אינ לא מצאתי!!
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם תסבירו לי מזה מעבד כפול ואם כדאי לי לקנות כזה או אחר אם אני קונה מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
קראתי את הנעוצים ועדיין לא הצלחתי להבין. יש לי כמה שאלות: 1) מזה בדיוק צ'יפסט? ואיפה בדיוק הצ'יפסט נימצא על הלוח (זה יעזור אם תביאו תמונה)? 2) מזה FSB ? אני צריך שיהיה לי הרבה מזה? 3) מזה FPS בסרטים ובמשחקים? 4 מתי שאני קונה משהו אז רשום בשם - BOX למשל: Intel Core 2 Duo E6600 Box מזה ה BOX ? הבנתי לפי הנעוץ שזה קירור? זה נכון? ואיזה קירור זה? האן זה גוף קירור טוב? ואיזה דגם הוא? האם צריכים בנוסף לקירור הזה , ליקנות עוד קירור למעבד? וב TRIAL אין קירור? 5) מה ההבדל בין הציפסט של אניטל לציפסט NFORCE ? ומה יותר טוב? מקווה שתעזרו ותענו על שאלותי בפירוט ..
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הוספתי ל 2X2GB זיכרון שלי עוד 2X2GB כלומר 4X2GB אך הוא מזהה לי רק 6G....מדוע ולמה? Total memory slots 4 Used memory slots 4 Free memory slots 0 Memory Type DDR2 Size 6144 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 400.0 MHz CAS# Latency (CL) 5 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 15 clocks Command Rate (CR) 2T Physical Memory % Memory Usage 40 Total Physical 6.00 GB Available Physical 3.54 GB Total Virtual 18 GB Available Virtual 15 GB כככ
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכבל חשמל של הלוח אם פגע במאוורר של המעבד וגרם לו להשמע כמו חיפושית בעליה. ניסיתי להרים טיפה את הכנפיים כדי שלא יפגעו בצלעות קירור ואז נשברה לי אחת, עכשיו זה נשמע כמו אפאצי'. זה P4 בסוקט 775.. כמה עולה מאוור ג'נרי הכי זול? אם אני ארכיב על הצלעות מאוורר קטן של P3 יעבוד בסדר או יתחמם? תודה, גדעון
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת במרובע ליבה או לקחת ה-E8400 וגם לחסוך כסף עכשיו רציתי לדעת אם תוכלו לעשות לי השוואה בינהם.. המחשב יהיה למשחקים כבדים+צפייה בסרטים+צפייה בטלוייזיה כמסך מחשב ולהפך..ושימושי אינטרנט ושירים. מאוד מתלבט כי כרגע רוב אנשי הפורום ממליצים לא לקחת מרובע ליבה כי לי אישית אין צורך בו אבל אני לא יודע כי בכול זה מעבד יותר חדש+4 ליבות. אשמח לעזרתכם במהרה, תודה. נ.ב-עוד שאלה קטנטונת-ב-FOXPC הומלץ לי על לוח האם הזה:ABIT IP35 E -רציתי ללכת על גייגביט המוכר טוען שאביט עדיפים כי גייגביט הטכנולוגיה שלהם ישנה או משהו כזה. וספק כוח-SEASONIC S12II 500W לא מתוכנן OC בכלל. אז מה אתם אומרים?
-
- 108 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן, הלוח אמנם די ישן, אבל, לא תאמינו, אני מריץ עליו XP-PRO עם Celeron 333 ו- 64M זיכרון. ללוח יש יציאת USB בצורת 8 פינים (כנראה יציאה כפולה). מה שאני מחפש זה את המתאם (פאנל) לשקעי ה-USB. בתודה מראש, TheTech :user:
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי כרגע מחשב עם 2G זיכרון הכל עובד פיקס! רציתי להרחיב ל4G אבל מישום מה אני מחבר את הזיכרון ללוח אם ואין תגובה! מפרט לוח אם http://www.skypc.co.il/pl_product~38500~10~0.htm מפרט זיכרון חדש 2*2G http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition מחבר וזה לא עובד! לפי מה שראיתי במפרטים זה אמור לעבוד! יש לי וינדווס 7 .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי שווק חיים לאחר סדרת תקלות גדולה כשלבסוף מה שהרג אותו זה סדרת הפסקות חשמל שנגרמו לאחר שריפה בבינין. אני בכל מקרה תכננתי להחליף חלק מהחומרה בקרוב כי היא כבר בקושי הספיקה לצרכי הלימודים שלי, אני צריך לוח אם ומעבד וההתלבטות שלי היא בין הi7 6700K החדש (ואז אצטרך להחליף גם זכרונות) ובין הi7 4790K ואז לא אצטרך להחליף זכרונות (יש ddr3 1888mhz של קינגסטון) לא איכפת לי להחליף זכרונות והתוספת תשלום. אני עובד עם תוכנות מאיה (מידול בתלת מימד),רנדרמן, פוטושופ,אילוסטרייטור,מאדבוקס,יוניטי,אנריל,וירטואל סטודיו (מתכנת בשפות C וC++), פרימיאר,אפטר אפקט,לייט רום. אני יודע שחלקם תוכנות שדורשות כוח ועובדות לא מאט על ראם ובעיקר זאת הסיבה שחשבתי ללכת על ה i7 6700K מעבר לזה שהו…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-