עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב נייד Toshiba A300-20P לינק: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=1061563#0 כמה זכרון מותר לי לשים? ואיזה מהירות מותרת לי? אם יש למישהו המלצה איפה לקנות או להזמין יתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by zzz700,

שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by mc_elad,

יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע) ארד גונן .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. אני קונה לי שילוש קדוש למחשב חדש מ newegg, וחשבתי על זה: A64 3200+ Abit K8V-MAX3 2x buffalo Tech PC3200 /WC model (CH-5 בחרתי את הMAX3 כי הוא הלוח אם היחיד שיכול לתת 3.2V לזכרון, מה שצריך בשביל להפעיל טוב CH-5. והככונה היא לקחת את ה 3200+ למהירות של 3400+. מה דעתכם? יש לוח אם אחר שיתן לי 3.2V/3.3V לזכרון?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by fog,

שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by MasterGal,

היי, ברצוני לקנות לוח אם של gigabyte למעבדיAMD64 אבל אין לי מושג מה יותר טוב ממה, אין לי צורך בOC, לא עכשיו ולא בעתיד אבל חשוב לי שרכיבים שמחוברים לי כרגע על המחשב הישן (P3 450MHZ) יותאמו על הלוח החדש אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם מתאים...

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  9. אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  10. Started by yonatanph,

יש לי כרגע 6300 על לוח 965P-DS4 עם 2GB 400HZ כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512 אני רוצה לשדרג את המחשב ביחס עלות/תמורה הכי טוב שאני יכול להשיג. חשבתי לשדרג את המעבד לE6300. האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? האם כדאי לשדרג משהו נוסף מעבר לזה? (זיכרון לוח אם). המטרה פה זה מינימום עלות מקסימום שיפור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by BladeRunnerSting,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by ychig,

שימו לב לכתבה הזאת - http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2903 מצויין כי למעבד יכולות OC אדירות ועם OC של בערך 50% (שבקושי מעיק עליו) מסוגל להתעלות ברוב המקרים על מעבדים שיקרים ממנו בהרבה לדוגמא X66800 הינה דוגמא מהכתבה האם לדעתדכם המעבד הזה שנחשב ליחסית חדש, עדיף על המעבדים אחרים [במידה ומבצעים OC] ? מצטער אם נכתב על הנושא הזה כבר, אבל לא מצאתי כמעט דיונים בהקשר למעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by rafi_d,

לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. לפורום שלום. אבקש לדעת אילו זיכרונות מהירים יותר ואם זה משמעותי. (הלוח שלי תומך ב 800M) CL-5-5-5-15 CL-5-5-5-18 CL-4-4-4-15 תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Svideo,

רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. היי לפני כחודשיים הרכבתי במערכת שלי מעבד PHENOM X3,מאז אני מקבל הודעה מוזרה בPOST מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. אני מתכנן שבוע הבא ללכת לקנות סוף כל סוף מחשב חדש. כבר החלטתי שאני רוצה מעבד Q9450. אני כבר לא סגור על איזה לוח אם אני רוצה, מה שאני כן יודע - זה שאני רוצה לוח אם שהוא DDR2 ולא HYBRID. יש לי בין 800 - 1000 שקל להוציא על לוח אם, כשהמחשבה היא לקדימה. ההתלבטות שלי היא בין ה - P35 - DS3R P35 - DS4 X38 - DS4 או שבכלל עדיף לי להמתין עוד שבוע שבועיים וללכת על P45 ולסיים עם זה, אני לא הכי לחוץ בעולם ויכול להמתין עד סוף החודש תחילת חודש הבא, אבל ממש מנסה להחליט על איזה בורד ללכת. אני יודע שזה תלוי בשימושים שלי ואם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE, אני מעדיף לא לסגור את הדלת לאפשרות לא יודע אם אני אעשה את זה, מה שאני כן יודע שאני לא רוצה לוח שעושה גם DDR2 וגם DDR3 מעדיף שהוא יהיה DE…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by ron_n,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by NiSSaN,

כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 408 צפיות
  23. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום, אח שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו : 1. להוסיף 1GB DDR400 2. להוסיף HD של 250GB, רצוי WD. לגבי ה-HD מדובר ב-SATA (יש הבדל בין 1 ו-2 ?) הלוח שלו זה : Abit NF-7 חשבנו על : 1. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=24540&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 2. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=2500YS&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואשמח לשמוע המלצות לשיפור...תוך שמירה על המחיר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  25. שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.