עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eSLC,

ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by kaboonkal,

המחשב שלי כיום הוא: i7 3770 gigabyte h77ds3h g skill ripjaws 1600 4GBx2 hd7870xt corsair 650w אני רוצה לשדרג את הזכרון כיוון שכל הדברים האחרים מספיקים כרגע. אני אהיה באילת בשבוע הבא ואני מתכנן לרכוש את אלה http://ksp.co.il/?uin=16277 אבל ראיתי את המהירות SPD ואחרי מחקר קצר הבנתי שזה בעצם התדר בו מגיעים הזכרונות וצריך לשנות את זה באופן ידני על מנת שזה יעבוד ב1600. כרגע יש לי את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/?uin=16722 השאלה היא בעצם מה צריך לעשות כדי שהם יעבדו ב1600, האם זה מסובך ומסוכן והאם זה מומלץ. האם עדיף לקנות זכרונות אחרים כבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MonoMan,

אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

האם ה - HZ יותר משתלם מה- PK ושווה את הפרד ה - 100 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by jorylit,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by bg1987,

יש לי זכרון 2GB Crucial Balistix 6400 800mhz עכשיו, בדקתי את הזכרון בCPU-Z והוא כותב לי שmax bandwidth שלי הוא 400 עכשיו, לפי מה שאני מבין זה מתייחס למקל זכרון אחד, והשני גם הוא 400, אז השאלה שלי, היא האם כשכתוב 800\1066 וכל זה על הזכרונות מתכוונים לשילוב מקסימלי בין שני המקלות? או שיש לי איזה בעיה עם הזכרון?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. אני רוצה לדעת מה עדיף אני קונה מחשב חדש יש לי תקציב של בערך 2500 שקל (ללא ציוד היקפי). בעיקרון המחשב יהיה לעבודה באינטרנט, צפייה בסרטים, שיתוף קבצים וגם למשחקים. עם המפרט שבניתי אלה שתי המעבדים הכי יקרים שאני יכול להרשות לעצמי והמחיר שלהם ממש זהה... ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ או ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה

13. Started by avidan28,

שלום רכשתי מעבד 4400 למחשב שני שלי.ואני רוצה לבדוק אותו על המחשב הנוכחי.הביוס מעודכן לאופטרון 175.באתר של אסוס המעבדים לא דורשים את אותו הביוס ה 4400 דורש 1015.005 ו ה 175 1017.002 האם אפשר להתקין לצורך בדיקה את ה 4400 על המחשב של האופטרון.לא יהיה הבדלי מתחים והוא ישרף???

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by mikibo,

שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by LRa,

בוקר טוב, לידידה שלי יש מחשב עם זכרון dd2 667 512mb. יש לי סטיק של ddr1 500 1g. האם יש אפשרות להתקין באותו במחשב שלה? תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. אני רוצה לעדכן ביוס בגלל שאני מתקשה לשים 2 סטיקים של זיכרון בדואל (מסכים כחולים) המליצו לי על עידכון ביוס. הלוח שלי הוא http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 השאלות: 1. האם יעזור העידכון? 2. איך אני משחזר את הביוס במקרה של עידכון כושל? 3. מישהו יודע אולי איזה זיכרונות עובדים עם הלוח הזה? כי יש לי american data 256MB pc3200 cl2.5 ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256MB. הבעייה שאין לחנות (בה אני חיב לרכוש) את amrican data.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  19. שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by itzm,

שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום לכולם..רציתי לשדרג את הזכרונות שלי ואני ממש מתלבט בין שני סוגים..אז ככה קודם כל בדקתי בהרבה אתרים והגעתי למסקנה שG.SKILL נותנים תמורה מעולה למחיר ומה גם שהם מגיעים עם צלע קירור מולבש עליהם לקירור יעיל יותר.. אני מתלבט בין שני סטים בסה"כ ..יש לי לוח ASUS P5ND2-SLI והוא תומך בDC עד 667.. עכשיו חשבתי לקחת סט 2 גיגה של חברת G.SKILL 2*1GB במהירות של 800MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 חשבתי על סט זה משום שעוד חודשיים-שלוש אני מתכנן החלפת לוח אם..ורציתי זכרונות שאני יוכל "לחיות" איתם לאורך זמן ולא להתחיל עוד חצי שנה לשרדג ואז עוד הפעם..והסט השני הוא פשוט במהירות של 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 עכשיו אם אני מגי…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by PCguy,

השאלה היא intel 775 3.0 או amd 3000 939 המטרה משחקים ואינטרנט מה שווה מבחינת תמורה לכסף? נא להתחשב שלוח ממוצע לאינטל עולה בערך 600 ש"ח ומכיל PCIEודואל זכרון וכמובן גיגה רשת וקול 5.1 או 7.1 לעומת זאת AMD עם דואל זכרון עולה הרבה יותר ובלי PCIE אז מה כדאי לטווח הרחוק? אני חייב לציין שאני לא ממש מתכוון לשדרג בעתיד אלא כנראה להחליף נגיד בעוד 4 שנים אז מה דעתכם והאם משהו מכיר לינק להשוואות מול השניים{AMD -INTEL}

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by erezbuyom,

שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום, רק קיבלתי אתמול את המחשב, וכשאני בא לחבר את הכבל רשת שלי, אני רואה פתאום שאין לי לאן, במפרט הלוח כתוב במפורש שיש לו כזה. מה זה יכול להיות? איפה הוא צריך להיות? אני מדבר כמובן על חיבור רשת רגיל, כבל ישר... תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by sharonarn,

מבקש עזרה במצית לוח קטן יותר קטן ממיקרו ATX מימד הרוחב במיקרו סטנדרטי הוא 24.4 ס"מ מחפש לוח שרוחבו אינו עול על 23.5 ס"מ מימד האורך פחות חשוב עדיפות לסוקט 478 ציפסט של אינטל הכל אונבורד ומחיר לא גבוה (בסביבות ה300 ) מוכן לשמוע גם הצעות למשומשים תודה מראש שרון

• 3 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.