עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tratz,

רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by audi4,

אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by Yoav,

אני מתכוון בקרוב לשדרג P3 1GHZ שמריץ XP מ128SDR ל256MB SDR. שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין זיכרונות100MHz לזיכרונות 133Mhz ועד כמה ההבדל הזה חשוב?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by motorishta,

יש לי מעבד 2000 ויש לי 2 לוחות שהציעו לי אחד ממהם זה asus p4vp-mx 533, עכשיו יש בו כרטיס מסך מובנה ויש לי כרטיס מסך חיצוני יותר טוב ממנו ולוח אם vt8753 apollo p4x266 של חברת pc partner שנייהם למעבד 2000 ו 512 זיכרון השאלה איזה מהם כדאי לי לקנות !! תודה לקוראים ולעונים!!!

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  6. איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך לוח אם ל 805D ואיזה צ'יפסט מומלץ ? לוח אם לאוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שלום אני לא יודע אם זה נכון אבל רצה שמועה לפחות ככה חבר שלי טוען AMD הולכת להוריד את האופטרון 939 מהשוק.כאחד שרוצה להכנס לתחום עריכת וידאו כלומר להמיר מקלטות לדי וי די וקצת ללמוד תוכנות עריכה האם יש טעם לרכוש את המעבד הנ"ל לפני צאתו מהשוק??.יש לי אתלון 64 2 גיגה עם זיכרון 512. הבדל בינו לאופטרון זה זיכרון מוגדל ועוד 200 מגצ.שווה להשקיע על המעבד כאשר יש לי את האתלון או שזו הוצאה מיותרת?? אשמח לתשובות וייעוץ. הרבה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by daves,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לוח אם מהסדרה 945 של Gigabyte. יש הרבה דגמים שונים של 945, ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים ביניהם. יש לכם איזושהי המלצה לדגם מסויים (בתציב של עד 550 ש"ח)? תודה רבה, דודו.

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  10. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by nall,

שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

אני מנסה לחפש איזה ציפים משתמשים הזכרונות האלה אבל אני לא מוצא זה מה שהיה כתוב בביקורת אחת שקראתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה מראש טל

• 58 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! על איזה מעבד אתם ממליצים מבין המעבדים הנ"ל? השימוש שלי:,אני לא גיימר, אני לא משחק הרבה, אני מריץ הרבה תוכנות, ואני צריך שהמחשב יתמודד עם עומס. איזה מעבד מומלץ מבין שניהם? אני אזכיר שוב- אני לא גיימר והמחשב לא מיועד למשחקים.... תודה ניב

• 164 תגובות
    • 11.6k צפיות
  14. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  15. שלום, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA INFINITY, ושאני מפעיל את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו המטומטם של האינפיניטי ואני לא מספיק לראות את אם רשום שהזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL... יש דרך לבטל את הלוגו הזה כדי שאני אוכל לראות אם הכל טוב עם הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Spootnik,

מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by R9547655G,

תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

אני צריך לוח אם Micro-ATX שהכי טוב לאובר קלוק אין הגבלה על המחיר?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  23. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום...אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על הלוח של גיגהבייט מדגם GA-K8N51PVMT9 ללוח יש כרטיס מסך מובנה GFORCE 6150 .עד 128 מגה הקצאת זיכרון. כולל יציאת TV OUT (שזה הכי חשוב לי..) אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה על מנת שאוכל לצפות בסרטים. השאלה שלי היא האם יספיקו 128 מגה על כרטיס מובנה לצפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ?? או שיהיו לי ריצודים\קפיצות במסך הטלוויזיה?

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  25. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים