עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Belgid,

שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by LorienElite,

AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX האם זה מעבד שווה? כלומר הוא דיי זול ונראה לי הוא לא כזה גרוע. האם הוא כדאי לקנייה היום ? לעומת מעבדים בטווח המחירים שלו...איך הוא בOC ? עריכה : סליחה ושחכתי. מה זה בעצם הBLACK EDITION ? מה זה אומר בעצם מה שונה בו מהמעבדים הרגילים של הדואלקור של AMD ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850 EMV2 ואני מעוניין לרכוש את כרטיס הקול החיצוני: CREATIVE SOUND BLASTER DIGITAL MUSIC LX על מנת לשמוע משחקים בסראונד או דולבי דיגיטל. האם לוח האם שלי בכלל מתאים לכרטיס קול כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. הדור החדש והמבטיח של AMD עתיד לקבל את הבמה בתערוכת CES 2017 בינואר לכתבה

6. Started by baraksaar,

איך הלוח מיבחינת ביצועים והכל?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדלים מהותיים בקשר ללוחות האלו למטרות משחקים (אני לא עושה כל כך oc) הסתכלתי בנתונים שלהם אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים Albatron k8nf4u nforce 4 ultra Albatron k8nf4x nforce 4x DFI infinity nf4 ultra gigabyte k8nf-9 nf4 939 pci-e MSI k8n neo4-f nforce4 האם יש אחד מבינהם שהוא ממש טוב מהאחרים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by galav1,

שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by prince amir,

אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. giga bite s3 לעומת asrock conroexfire לשניהם אותו צ'יפסט אינטל 945 לאסרוק יש יותר פיצ'רים ושניהם עולים פחות או יותר אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by EagleX2,

CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO Memory Kit Professional Series NIS 2,346.78 בבקשה בלי להגיד: זה לא משתלם יקר לך מדי אתה לא צריך רק תענו לי איך הזכרונות האלה והאם הם יעבדו טוב עם AMD 64 3000+.?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. יש לי לוח ABIT AN7 עם: 2X256mb 400MHZ DDR השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף בסלוט השלישי זכרון נוסף של 256MB אבל המהירות שלו היא לא 400MHZ אלא 266MHZ

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. MSI P965 Neo אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל רציתי להיות בטוח לפני כן שיש לי תמיכה במעבד הזה. כמו כן איזה קירור אתם ממליצים את הקירור שבא איתו או קירור נפרד שאני יקנה? בתודה נתנאל.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, קודם כל יש לי מעבד 3570 עם קירור arctic freez 13 הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-43 מעלות... האם זה תקין? Cpu z אומר שהמעבד שלי עובד על על 1.6ghz, האם זה תקין? ולמה יש לי אפשרות לשחק עם הטדרים של המעבד למרות שהוא לא k?

15. לכל מי שיש את הNF7 של ABIT רציתי לדעת אם יש אפשריות ע"י גאמפרים , ביוס או כל צורה אחרת לנתק את הלד האדום שהוא יחסית חזק כך שאם אני יחבר את החשמל הוא לא ידלק?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 2.1GHZ BOX AM2 45W + GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G צ'יפסט AMD 740G או Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX + GIGABYTE GA-73VM-S2 ציפסט NFORCE 7050 לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום, יש לי לנובו יוגה בן כמה חודשים בלבד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד מאוד (ברמה שלא ניתן לעבוד ולראות כמעט כלום ) כאשר מנתקים את הלפטופ מהחשמל. כאשר מחזירים לחשמל הכל מסתדר וניתן לעבוד רגיל. האם למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה ? הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. חיפשתי ולא מצאתי, גם בTYAN שעושה לוחות לשרתים לא ראיתי שיש. תודה רבה .

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Itzik 007,

איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

אפשר להשתמש ביציאה האופטית כline in? אני רוצה לחבר לשם את הxbox ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב, יעבוד?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by jackhammer,

לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nec_000,

https://www.youtube.com/watch?v=ZtYTPcshyA0 בהדגמה הזו עשו הכל על מנת לשנמך את המכונה של naples , בכלל זה הורדת תדר הזכרונות וצמצום מספר הליבות מ- 64 ל- 44 ומהירות הזכרון ל 1866mhz, הכל רק בכדי ליישר קו למכנה המשותף הנמוך יותר של- xeon ולהדגים, שגם אחרי השוואת כל הפרמטרים הללו, הוא עדיין מכסח ל- xeon את הצורה ומניב פי 2 ביצועים. ברור שאם ה- naples עובד על כל 64 ליבותיו ועם זיכרונות בתדר 2400 (במקום 1866) נוצר מצב חמור של- xeon אין סיבה להראות את פרצופו עוד. זהו שוק מעבדי ה- data center הכי גדול, כבד, וחשוב ליצרניות המעבדים - השוק שבו הן עושות את המיליונים הכבדים שכן בו הרווחיות האחוזית היא הגבוהה ביותר והוא השוק העיקרי שב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nadavnaz,

אני קונה מחשב חדש, מעוניין לדעת מה דעתכם לגבי זכרון (או דעת הbenchmarks...) http://www.tms.co.il/cat/57/manuf:Corsair/394:1447 עדיף את ה1600CL11 או את ה1333CL9? ההבדל במחיר אפסי.. מה יתן ביצועים טובים יותר (או מה יתן ביצועים יותר טובים מאיזו בחינה?) המחשב הוא לעריכת וידאו, אשמח אם תסתכלו בלינק ותיתנו חוות דעת על המפרט העדכני שהרכבתי!!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. בחנתי את כול הלוחות P67 שיש כרגע בשוק מבחינת פיצ'רים והכול הגעתי ל ASROCK שסיכם לי את הכול . המחיר של הלוח מאוד משתלם והוא ניראה לי מעוד מעניין ולא מצאתי הרבה הבדלים ביחס ל asus pro /deluxe שווים תתוספת העצומה של הכסף . עכשיו מה אתם אומרים האם לקנות אותו או לא?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.