מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מישהו אמר שעדיף 2 של 512 במקום 4 של 256 אפשר לקבל הסבר למה ואם זה קריטי
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
במחשב יש שני סלוטים של 256 RAM ביחד הבנתי שזה אמור להיות 512 . היום במקרה בדקתי באמצעות everesthome וכתוב 256MB בלבד . הוצאתי את הזכרונות וחיברתי מחדש ועדיין 256 RAM . ניסיתי לבצע באמצעות תוכנת MSI LIVE עדכונים למחשב , וחוץ מכרטיס מסך וCHIPSET ,שהתקנתי הוא לא מצא משהו מיוחד . איך גורמים למחשב לזהות שני סלוטים של 256 וביחד זה יהיה 512 ? תודה רבה על העזרה , רפאל
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת פיטצ'רים ואייכות. Abit IS7-E 865pe או Asus P4P800 Deluxe שניהם מתאימים לP4 2.4Ghz 800 512K
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן אני משדרג את המחשב הנוכחי ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון. נעלמתי לחודש ואני רואה שהכל השתנה פתאום... הבחירה הקודמת שלי הייתה E6300 וג'יגהבייט P965-DS3, אבל הבנתי שיש איזה צ'יפסט חדש (P35?) שאמור להיות יותר טוב (במה?)... כנ"ל המעבד, הבנתי שיצאו גירסאות שונות עם קאש שונה או משהו כזה... בכל מקרה, אני צריך שהעסק יתאים לזיכרון OCZ 2GB מדגם OCZ2G8002GK, שהוא כמובן במהירות באס של 800 ופועל ב 2.1 וולט. יש לי גם כרטיס X850XT ב PCI-E. צריך בלוח: שיהיה לאוברקלוק קליל-בינוני, עדיף שיהיה 2 חיבורי IDE ולא אחד אבל לא קריטי כ"כ, ו- CROSSFIRE גם יהיה נחמד אבל לא חובה. יש לוחות עם יציאות HDMI? תקציב ללוח ~600 שקל, תקציב למעבד לא רלוונטי יותר מדי כי אני קונה ישירות מאינטל וזה בערך חצ…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש מעבד 2.4 P-4 533 קצת ישן אבל מה היתם מציעים איזה לוח ואיזה סוג זיכרון לאפקט הטוב ביותר שאני צריך לקנות
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את הלוח ולהחליף את הקירור המקורי באחד פסיבי. למעשה באחד ספייר שיש לי כאן של Alpha שאמור לקרר מעבדי 1U: http://www.alphanovatech.com/c_pal153e.html הגודל הוא 60X60 והגובה הוא 15 מ"מ. האם יש מספיק מרווח מסביב לצ'יפסט כדי להתקין אותו? ומה הגובה של הקירור המקורי? צריך לדעת שהוא לא יתנגש בכרטיס מסך. חשבתי להדביק אותו עם דבק טרמי, כי לא נראה לי שיש דרך אחרת להצמיד אותו ללוח. אני חושב אולי ללכת על ה-K8N Neo4 Platinum לחלופין שנראה יותר מרווח מסביב לצ'יפסט.. ועם צבעים קצת פחות צעקניים..
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
-
-
מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קודם כל מה זה ECC ? ומה עדיף מבין שני אלו: Infineon DDR 256 MB 400Mhz non ECC Samsung DDR 256 MB 333Mhz non ECC
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למרות עליה של 46% במכירות לעומת רבעון מקביל ולמרות שעברו את ציפיות האנליסטים הן מבחינת רווח והן מבחינת מכירות בגלל שולי רווח נמוכים המניה ירדה אתמול בשיעור חד של 5.2% http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fmr20070717_11.xml הדוחות של AMD צפויים להתפרסם היום לאחור תום המסחר בארה"ב. בנוסף, אינטל פרסמה את המחירים, המהירויות והTDP של משפחת הXEON החדשה, מבוססת הPenryn שתצא ברבעון הבא http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8074
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברת סמסונג הציגה היום את זיכרון המחשב הראשון בעולם למחשבים אישיים מסוג DDR3 Dynamic Random Access Memory (ובקיצור: DRAM). סמסונג היתה החברה הראשונה שהציגה זיכרונות מסוג DDR ו-DDR2 ב-1998 ו-2001, בהתאמה. הזיכרון החדש, המתהדר בקיבולת של 512 מגה-בייט ומהירות עיבוד של 1066 Mbps, יצא לשוק כבר בתחילת 2006. יהיו הבדלים משמעותיים בין הזכרונות של עכשיו לזכרונות dddr 3 ?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא תומך במעבד q6600 g0? ועוד שאלה קטנה שלא כ"כ קשורה לפורום הזה אבל חבל לי סתם לפתוח דיון אחר בפורום ספקים....האם liberty 500 יכול להריץ בכל העוצמה את המעבד הנ"ל + geforce 8800gt??? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הבנתי שהדבר העיקרי שמגביל את הOC של המעבד והזכרונות הוא החום. אבל האם הלוח אם יכול להישרף כתוצאה מהספק גבוה מדי שעובר בו? אני לא שואל תאורטית, כי בתאוריה זה בוודאי עלול לקרות, אבל השאלה היא אם זה באמת פרמטר שמגביל אותי בלוח אם איכותי עם 8 פאזות מתח למעבד, וארבע פאזות מתח לזכרונות. האם יש סיכוי כלשהו שאני אסכן את הלוח אם ע"י OC? וגם לגבי הכרטיס מסך: אם יש לי שני חיבורים ישר מהספק כוח, האם הם מגבילים אותי? אני לא מדבר על זה שאולי אין מספיק הספק במסילת ה12V, אלא במקרה שבו יש הספק שמספיק לכרטיס מסך, אבל האם הכבלים שבהם המתח עובר מגבילים אותי בגלל חום או משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-