מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני צריך לקנות לוח אם חדש למחשב של אחי (יש לו מחשב ישן ולי נשארו חלקים "ישנים" מלפני השדרוג הנוכחי למחשב שלי) וראיתי 2 לוחות אם של חברת Gigabyte שמתאימים לדרישות שלי ... אני לא יודע אם הלוחות האלה יהיו טובים ל - OC (כי אני מתכנן לעשות) וגם אם הלוח שאתם אומרים שהוא טוב יותר ל - OC, הוא יתן לי תוצאות טובות או שיתקע אותי במהירות מסויימת (נגיד ויש לי זכרונות טובים לצורך הדוגמא) ?.. אני מתכנן לקנות מעבד C2D אחד מבין הסדרות הבאות E2180 - E5200 (ז'תומרת הזול מביניהם . אם באותה חנות יהיה E2160 והוא יהיה זול יותר מ - E4500 או E5200 אז אני אקנה אותו) . בקיצור איזה מבין 2 הלוחות האלה הוא Overclocker טוב יותר ?.. Gigabyte GA-P31-ES3G או Gigabyte GA-EP31-DS3L …
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום רב, נכנסתי לאתר של ksp והסתכלתי על לוחות האם שמוצעים עבור מחשבי Haswell יש מבחר של 3 יצרנים: Gigabyte, arsock , intel יש משהו כמן 15-20 דגמים בכל הלוחות שראיתי יש רק 2 סלוטים של זכרונות שאלתי היא: במחשב שיש לי יש 4 סלוטים. שאלתי היא: האם עכשיו הסטנדרט זה רק 2 סלוטים של זכרונות בלוחות האם החדשים ? \ היחסרון הוא כמובן כשחושבים על הרחבה: אם קניתי עכשיו לוח עם זיכרון של 4GB ואני ארחיב ל 16 בעתיד ויש לי 2 סלוטים, אז אני לא אוכל להשתמש בזכרוןן של 4GB שברשותי בברכה דן שמשוני
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
היי איזה דגם מומלץ יותר ? HyperX Impact 8GB DDR4 2666Mhz CL15 SODIMM Vs G.Skill Ripjaws 8GB 2666MHz DDR4 CL18 ואם אפשר הסבר לגבי הCL ? יש מקומות שאומרים שלא תמיד זה משפיע על איכות הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דור המעבדים הנייד החדש עם מקצה שיפורים נרחב יוצג לעולם מחר - עם השקה מסחרית מעשית בתחילת החודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/tr]…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם שציינתי בכותרת ואני מעוניין לשדרג את הזיכרונות שלי לאלה CML16GX3M4A1600C9 אבל אני לא בטוח שהלוח שלי מתאים (כאילו ב95% אני בטוח שזה מתאים) ואני סומך עליכם אנשי פורום זה בעיניים עצומות ! אז הנה הלינק לאתר החברה של המוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov ויש שם גם להוריד את כל הזיכרונות התואמים אבל הזיכרון הנ"ל לא מופיע ורשום שם במפורש שזה לא כל הזיכרונות התואמים.. אשמח לעזרה+ אשמח גם לדעת להבא על פי מה בודקים(פעם חשבתי לפי תיזמונים אבל אני כבר לא בטוח..)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בביקורת זאת נספק לכם מבט על ערכת זיכרונות מעניינת מתוצרת G.Skill בנפח של 32GB ובמהירות של 3600MHz - קיט מופלא נוסף תוצרת החברה הנודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההכרזה על תושבת AM5 למעבדים שולחניים והצגת מעטפת חום כללית מירבית, מבהירה AMD שתשתמש במעטפת חום נוספת גבוהה עבור ביצועים מקסימלייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Athlon64fx-55 הומר למהירות של 4005ghz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=800877&posted=1#post800877 לצערינו אי אפשר לצפות מהליבות החדשות להגיע למהירויות שאפילו קרובות לזה, לא משנה עד כמה המעבר של AMD ל90nm היה מוצלח מבחינה של נצילות טרמית הליבות החדשות עדיין לא מצליחות לשבור או להגיע לגבול ה3.0ghz בפרמטרים שיאפשרו מכירה של מעבדים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
http://216.92.52.205/index.html מומלץ ככשואלים אותכם מה יותר טוב למשהו, ובכלל לאנשים שרוצים לבדוק. רק חבל שזה לא מקיף דברים כמו HALF-LIFE 2 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את הלוח ולהחליף את הקירור המקורי באחד פסיבי. למעשה באחד ספייר שיש לי כאן של Alpha שאמור לקרר מעבדי 1U: http://www.alphanovatech.com/c_pal153e.html הגודל הוא 60X60 והגובה הוא 15 מ"מ. האם יש מספיק מרווח מסביב לצ'יפסט כדי להתקין אותו? ומה הגובה של הקירור המקורי? צריך לדעת שהוא לא יתנגש בכרטיס מסך. חשבתי להדביק אותו עם דבק טרמי, כי לא נראה לי שיש דרך אחרת להצמיד אותו ללוח. אני חושב אולי ללכת על ה-K8N Neo4 Platinum לחלופין שנראה יותר מרווח מסביב לצ'יפסט.. ועם צבעים קצת פחות צעקניים..
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין אינטל 775 3גיגה לבין AMD 64 סוקט 939 3000 השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט,מוזיקה,משחקים ותוכנות עזר ופאן למיניהם הבעיה היא התקציב נכון ששני המעבדים עולים כמעט אותו דבר, אבל לוח טוב לAMD עולה 800 ש"ח ומעלה{עם דואל} לעומת -600 לאינטל חוץ מיזה עד כה היו לי רק אינטל ולא התאכזבתי מהם השאלה היא האים לשימוש שלי רצוי AMD או שמספיק לי אינטל? {איזו אירוניה אה ליפני שנה שנתים AMD מכרה מעבדים בחצי מחיר כדי לשרוד והיום היא הופכת למפלצת תעשיתית ויקרה} נו מילא SE LA VIE יאללה חברה תודה אהההה רגע עוד שאלה קטנה יש כרטיס מסך טוב שעולה פחות מה6600? ושיהיה PCIe משהו בסביבות ה500-600ש"ח (ראיתי 6600 של SEPHIRE ב600 ש"ח בזאפ}
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל כמה מילים על הלוח..לוח מעולה, מבסוט ממנו עד מעל הראש (עם הביאוס החדש 1004.001). 10*270 יציב ב3500 שלי מתח דיפלט וקירור אוויר.. 33 שניות בSUPERPI והכל.. מי שאומר שהלוח אינו מתאים לOC, טועה..הלוח מתאים ועוד איך, כרגע הזכרונות חוסמים אותי.. 4x256 OCZ PC4000 Performance DDR500 שאגב למכירה למי שמעוניין השאלה שלי היא כזאת, החיבור הרחב (ה21 פינים) על הלוח הוא שונה ממה שראיתי עד עכשיו! הוא פשוט יותר גדול, יש בו יותר פינים..אבל מה שכן, הספק שלי נכנס לשם בצורה לא מושלמת. (Antec 430 truepower) אני מתכוון שהתקע של הספק יש בו פחות פינים ממה שיש לי בלוח..ככה שכשאני מכניס את התקע לשקע, התקע יושב בצד ימין של הפינים, והקליפס לא נסגר..(כי זה לא באמצע). זה בסדר שזה…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-