מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI BLOODIRON P35D2L ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר אליו כונן בחיבור IDE?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי a-data 512mb 500mhz, ואני רוצה להוסיף עוד 512. ההבדל מהותי אם אני אוסיף זכרון 500Mhz אחר ולא ADATA?
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים? אם תתנו לי באנצמארק זה יהיה טוב. אני לא עושה OC אני משתמש ב2GB ראם. איך הלוח P31-DS3L ? עדיף על P35-S3L?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני באמצע הזמנה של המעבד והלוח שרשומים למעלה(אני סגור על המעבד כי קיבלתי מחיר טוב עליו..אז נעזוב אותו כרגע) השאלה היא עכשיו איזה זכרונות לקחת ? 1066/1333 ? לא מתוכנן OC, השימוש העיקרי הוא משחקים..ההבדל במחירים שאני מקבל הוא בערך 60 שקל עבור 2 סטיקים של 2 ג'יגה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש פלטפורמה מבוססת רייזן ולהתקדם מה-4570 שלי אחרי שלוח האם כנראה מת, אבל אני מתלבט בין 4 לוחות שנראים די זהים- 1. Gigabyte B450 Gaming X 2. Gigabyte B450 AORUS ELITE 3. Asus TUF B450-PLUS GAMING 4. Asus PRIME B450-PLUS המחיר שלהם די זהה (430-470) ולא מוצא יתרון מובהק לאחד מהם. בעיקרון אני מחפש לוח לרייזן 3600 שארכוש. *זיכרונות 3200 ככל הנראה (אבל אם הלוח תומך רק ב-3000 לא נורא, זה לא שארגיש את זה באמת). *לא מתכוון לעשות OC. *שני קשיחים WD 1TB Blue ו-SSD שיתווסף בקרוב ככה שמאוד רצוי שיהיה NVMe. *הכרטיס RX 580 Aorus *מארז Fractal Design R4 *ספק סיסוניק ברונזה 620 וואט. *חשוב לי לקנו…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד שאני מגדיר בביוס שה agp יפעל במהירות x8 אני בעצם פונה לבקר שלו ו"אומר" לו שידאג להעביר את הנתונים במהירות הזאת? והביוס פונה לבקר או לציפסט?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד - ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? זכרונות - 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - שני סטיקים כרטיס מסך - SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL - הכרטיס נקנה מנועה מחשבים דיסק קשיח - ?160GB 7200 8MB WD1600JB? - הדיסק שייך למחשב ישן יותר לכן הוא לא SATA 2 מארז - HEC Compucase CI-6A21 איזה לוח אם עדיף יותר? AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE או ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? של ASUS?
-
- 13 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות עידכון ביוס כושל, המחשב שלי כעת אינו מתפקד. בקצרה, הסיפור הוא כי כרטיס הרשת און בורד הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיות בביוס (לא משנה שזה מגוחך) אז עידכנתי אותו. כעת - המחשב כלל אינו מתפקד (פרט לספק הכח) לרבות נוריות הביקורת של המקלדת או התאורה שלה עכבר. לאחר ניסיתי את כל הפיתרונות האפשריים לרבות ג'ימפור ואיפוס הביוס - אני אגש למעבדה היום לראות אם ניתן להציל. במידה ולא יהיה ניתן להציל את לוח האם אני כנראה אפנה לרכישת חדש - כאשר אני רוצה שההחלפה תעבוד בצורה החלקה ביותר שיש. אני מחפש להחליף את הלוח בלוח אשר יאפשר לי להפעיל את המחשב אחד באחד - למעט עידכון דרייברים. לוח האם שיש ברשותי (או חלק הפלסטי-המתכתי חסר התועלת, נכון להיום) הוא של ASUS מדגם M2N-E המבוס…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לילה טוב , יש לי מעבד שאני מאוד רוצה להחליף, זהו, עשה את שלו , מדובר בAMD X2 4200 ,הוא בOC של2.6 +- ,עובד אחלה האמת, אבל עדיין, במידה ואני אשדרג מדובר בשגרוד רציני ובקיפצת מדרגה בביצועים? או שמה אני ארגיש שינוי אבל לא קיצוני, האם כדאי בכלל לחכות ולהחליף שילוש שלם של לוח ,מעבד וזכרונות? אני כבר לא יודע....צריך עצה. השימושים שלי הם כלליים, גיימינג, המון ,עריכת מוזיקה בקיובייס וצפייה בסרטים, ז"א אני עושה הכל במחשב, חוץ מלבשל ,להתקלח וסקס. ;D תודה מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סקירה קצרה ומעניינת על הנושא, מאת investorplace. ראיתי לנכון לשתף.... תהנו: https://investorplace.com/2019/10/amd-stock-is-finally-beating-intel/
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין על מה מצביע ערך ה AUX בתוכנה AIDA64 תודה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
דגם Ice Lake יחיד עם מעטפת הספק מוגדלת של 28 וואט נעלם מהרישומים הרשמיים של יצרנית השבבים - נראה כי רק מוצריה של אפל יוכלו ליהנות מהיכולות האלו בדור הנוכחי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שימושים (לא כבדים) שאני רוצה עבורם מעבד, פוטושופ פה ושם, premiere, after effects ומשחקים (מלבד העבודה היום יומית ברשת). אשמח למעבד שמתאים לעניין הזה מ I7 וכן I9 , ובנוסף איזה לוח מומלץ לזה? עד עכשיו היה לי i7-7700K (ללא המהרה) עם לוח asus strix z270f gaming אבל לאחרונה משכנעים בביקורות גם ל gigabyte אם כך מה מומלץ למעבד החדש? וזכרונות אם יש משהו שיעבוד מהר , אשמח גם, 16 או 32. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן אם 4gb ram עכשיו אני רוצה להגדיל את זה ל8gb ram יש לי crucial 4gb ddr3 1600 mhz אם אני ישים corsair 4gb ddr 1600 mhz זה משנה משהו או שמה יותר טוב crucial או corsair תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-