מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש - כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם, הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz) אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח עדיף? הרבה יותר אנשים ממליצים על הEPOX אז אני חושב שאני יילך עליו... אבל מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר שלי , ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת. מצד אחד הוא רוצה את ה P5W DH של ASUS בגלל השלט ובמיוחד בגלל שאפשר לחבר לו יותר IDE כי יש ברשותו HD של 160 GB . מצד שני אולי עדיף לקנות את ה P5B DELUXE שאני יודע שהוא מעולה כי יש לי אותו. הבעיה שהחבר שלי התקשר לחנות כבר כדי לרכוש את ה P5W DH ואמרו לו שהלוח הזה לא כ"כ מוצלח. מה עדיף אנשים ? אני מקווה שתוכלו לתת לי נקודות חזקות וחלשות של הלוחות האלו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם איכותי,אני הולך לשדרג כנראה גם מעבד ולוקח בארטון 2500 מה אתם אומרים על הלוחות האלו(מחירים בדולרים): AMDABIT AMD : 3 Years Warranty MB010NF7 Nvidia, 3dual dd400, Sound5.1, AGPx895 MB011NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, Sound5.1,1394, AGPx8115 MB009NF7-M Nvidia, 3dual DD400, Sound5.1, AGPx8,GF4-440115 call MB005KD7 via KT400 ,6P, 4DD400, USB2,Lan ,Sound5.1, AGPx897 MB006KD7-E Via ,6P, 4DD400, USB286
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בין TRAY לBOX במעבדים??? ומה עדיף? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 בלוח אם יש כרטיס קול ורשת?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הלוח תומך בשני זכרונות של ארבע ג"ב (שתי ג"ב כפול שתיים - כל אחד),כמובן שמדובר ב-DDR3 ? אם כן,ווינדוס XP 32 BIT יזהה אותם? או שיש הגבלה כלשהי? תודה לכולם - אגב,אחלה פורום
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם MSI K8N NEO4 MS-7125 VER.1 רציתי לדעת אם יש לי בלוח הזה יציאה של קול שאני יכול לחבר לכרטיס מסך שלי (S/PDIF) כדי שאוכל לשמוע קול דרך היציאה HDMI שיש לי בכרטיס מסך הכרטיס מסך שיש לי הוא GF9500GT + HDMI והוא מחובר לLCD 37 אינצ' רואים תמונה טובה אבל לא שומעים כלום תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום למביני העניין מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל INTEL SHREWSBURY DG965SSCK VGA+L1G+FW+ DDRII800 למשתמש רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה תמיד ריתי אתכם מדברים על צ'יפסט של SIS וכו' אז רציתי לשאול מה תפקיד הצ'יפסט ובמה הוא מועיל למהירות וכוח המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לדעת למה ללוח אם למעבדים של AMD אין תמיחה ב-DDR2 ומעלה??? כי כשאני בדקתי אין להם אף לוח אשר תומח, ואני מעוניין לדעת מה הסיבה (אם יש סיבה מיוחדת). תודה לכם. WIGER
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
דיברתי היום עם כמה חנויות ו ב 3 חנויות המוכרים אמרו לי שהם הפסיקו לעבוד עם MSI,מהסיבה שיבואנים שלהם בארץ ממש על הפנים, ואמרו לי שכתיהיה בעיה עם הלוח תתצטרך לחפש ולחכות הרבה עד שיטפלו בך! אפילו 2-3 חודשים! האם המגמה נכונה? מישהו מכיר?! כי עכשיו אני פתאום שוקל אם לקית ת NEO4 בכלל.... כבר חשבתי אולי עדיף K8NF-9.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-