מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המחיר די דומה הכרטיס מסך המתוכנן הוא R600 או מקביל חדש מNVIDIA עוד מספר חודשים (ללא CF או SLI) מעבד 6600 ולOC מוגבל וחוץ מהCF לעומת SLI הם נראים די דומים. הBUS של הEVGA מהיר יותר 1000/1300 לעומת 800/1000 או שבכלל כדאי לרדת לP5d למרות שהמחיר לא בעיה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית ולאחר מכן יותר ספציפית. באופן כללי האם יש חשיבות להתאמה של המעבד לוח האם והזיכרון בעיקר מבחינת מהירויות וביצועים.? למה אני מתכוון האם ניקח מעבד עם FSB של 1333 ולוח אם עם 1066 וזיכרון עם 667 מה בעצם תהיה מהירות העבודה של המעבד מול הזיכרון? האם לא במהירות הכי נמוכה כלומר ה 667 של הזיכרון? ומצד שני האם אין כאן בזבוז ולקחנו מעבד יקר יותר כאשר הוא בעצם יעבוד רק ב 667 והיינו יכולים לקחת מעבד זול יותר ולוח אם זול יותר ולקבל אותם ביצועים? ועכשיו כמובן מזה לספציפי: אני רוצה להרכיב מחשב וכמובן הלב הוא המעבד, לוח האם וזיכרון. אני מחפש מעבד אינטל ב 800-1000 ש"ח, ולוח האם והזיכרון שיתאימו לכך ולקבל את הביצועים המיטביים האפשריים אבל במחיר סביר, לוח אם בערך ב 600 עם כרט…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בט'רד אחר שפתחתי, שאלתי על לוח אם סביר וזהו אך היות ואני רוצה שהזכרונות בנ"ל ישמשו אותי בצורה טובה גם בעוד חצי שנה-שנה, אני מחפש זכרונות דיי איכותיים התקציב הוא בערך כ 1600 ש"ח עבור 2 ג'יגה כמובן, 800 מ"ה היום אגב אני משתמש בזכרונות המצויינים של Twinmos TCCD עם תזמונים של 2-2-5-7 הבעיה היחידה היא... DDR1 יש איזה המלצות ? משהו ספציפי שאני אמור לחפש ?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שתי לוחות אם לקונרו, שההבדל ביניהם הוא 100 שקל: ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? של אביט ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? של גיגהבייט הקונפיגורציה איתם הם יעבדו היא E6300 וג'יגה זיכרון בדואל צ'אנל DDRII667. איזה לדעתכם עדיף, אם לרגע לא נתייחס למחיר? וכשכן מתייחסים למחיר, לאיזה מהם תמורה יותר גבוהה לכסף? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני לא מוצא הבדלים :-\ http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=521268 http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=472014
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם איפוס הלוח אם מהג'מפר פעמים רבות יכול לפגוע בלוח? אני מתכנן OC ובפעמים האחרונות שעשיתי OC הייתי צריך לאפס את הלוח כמעט אחרי כל קינפוג בביוס... האם זה יכול לפגוע בלוח? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1.הזיכרונות..איזה סוגי זיכרון הוא תומך?מה ההבדל בין ה-2 הסגולים לאדומים? פעם היה אפשר לדעת לפי הצבע של החריץ מה הוא..אבל עכשיו איך אפשר לדעת?(אני מתכוון לחריץ של הכרטיס מסך...מזה הירוק מזה החום מזה הלבן..אני יודע שחום זה agp ולבן זה pci אבל עובדה שב-k8nf-9 זה חום וזה pci-e..מה השיטה לזהות? והאם כדאי לעשות אויר עם קומפרסור(עוצמת אויר חזקה מאוד)לתוך גוף הקירור של המעבד..ובכלל במחשב?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך מגיעים לאופצייה של DRAM Clock בלוח EPoX 8kda3j? משום מה יש לי רק אופצייה של DRAM Configure אבל אין שם DRAM Clock...
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מאחר ולשניהם יש בדיוק את אותן התכונות (אותה מהירות, זיכרון, CPUID) אז למה לא ממליצים את המעבד הנ"ל? האם הוא גם יהיה מוצלח למשחקים ואפלקציות? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=178255 ההשוואה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי סטיק נוסף של 512 ללוח CHAINTECH SK8T800 ואני חא מצליח להוסיף זיכרון... הצלחתי כאילו להוסיף אבל שאני מוסיף אז המחשב נפתח והוא לא מצפצף או משהו פשוט המסך לא נדלק! מה לעשות??? זה אמור להיות בסדר, רק שני סטיקים...
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 2X512 של DDR2 667 5300. קניתי 2X1024 g skill DDR2 667 5400 דבר ראשון, האם ארבעת אלו יפעלו בDC במהירות של האיטי מביניהם? האם יש בעייה לחבר בין 5400 ל5300? והבעייה עצמה: המסך לא נדלק כשכל ארבעת הזכרונות בפנים, ואחרי שאני מוציא את אחד מהזוגות המחשב עולה והביוס אמר שהיה overvoltage or overclocking problem. מה אני צריך לשנות בשביל שזה יפעל? את הvoltage? יש לי לוח של ASUS p5pl2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הטמ' במאמץ אצלי 39~42 במנוחה ובמאמץ 68~69 מעלות.... נשמע לי טיפה גבוהה ונורא קרוב למקס' שזה 73.3... מה אומרים? אם חסרים פרטים יש מפרט למטה... והמארז ז'נרי של אייבורי הזה...
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך מאייתים את השם אבל למה הם קרים ולמה הם רגישים לחום המעבדים האלה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת לאיזה סוקט יתיאמו ועם יתאמו גם ללוחות של היום ...ואני רוצה שנדבר פה ונשער מה המחיר שלהם ועם הם יתאימו לסוקט שונה משל היום אז למה אף חברה של לוחות לא מוציאה לוחות חדשים??
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מעבד intel c2d e6600 זיכרונות 800MHZ כרטיס IEEE, ללא SLI/CF. OC קטן. איזה לוח אם יתאים לדרישות הבאות באיזור 1000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בכל מיני אתרי חומרה, זה הלוח הכי טוב שמבוסס על KT400, והוא מגיע לביצועים הכי גבוהים. מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות? (אבל שיהיה עליו גם SATA), ודרך אגב מה שמיוחד בו זה שהוא מגיע עם המתאם מחיבור IDE רגיל ל-SATA, וכולל 2 כבלים של SATA, ועוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלוום! יש לי בעיה במעבד הוא מתחמם תוך שניות, אני מדליק את המחשב ובודק את הטמפרטורה בביוס והוא כבר על 90 מעלות, כשהמחשב מגיע ל100 מעלות קצת יותר הוא נכבה.. עכשיו מה אני צריך לבדוק על מנת לגרום למעבד להפסיק להתחמם בצורה כזו? ולמשל אם אין קירור בכלל זה הגיוני שהמעבד יגיע תוך שניות ל90 מעלות? המעבד הוא e8400 הלוח האם הוא GA-EP43-DS3L
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-