מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים ! רציתי לדעת אם הלוח אם הנ"ל מתאים לפנטיום D930 ? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=95 http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=344 תודה.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר VR-Zone דיווח ש COOLALER (אם אתם זוכרים, זה אותו האחד שהצליח לשים 2 כרטיסי NVIDIA ב SLI על מערכת מבוססת צ'יפסט של ATI...) ערך מבחן של 2 כרטיסי 7600GT ב SLI על 2 מעבדים: 1. FX-60 של AMD הממוהר עד .3.0GHZ 2. מעבד T2600 מבוסס Yonah ממוהר עד 3.2GHZ. חשוב לציין שה Yonah הוא מעבד המיועד למחשבים לניידים, וה FX-60 מיועד למחשבים נייחים. התוצאות דיי מפתיעות: עד 17% יתרון לYonah... מזה אפשר ללמוד כמובן עד כמה יהיה חזק מעבד מבוסס Conroe. ובהזדמנות... מעבד Core E6600 2.4GHZ (מבוסס Conroe) הופיע שוב ב Ebay... המחיר שלו הוא 750$.
-
- 78 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ3500 שקל למחשב בלי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר... השאלה שלי היא אם לחכות עוד קצת? וכמה הקונרו יעלה? וכמה הכפולי ליבה של אינטל של היום יירדו בערך? ומתי הם יירדו, אם הם יירדו.
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2748&p=1
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר עם מערכת: p4 3.0 s-478 (northwood) gigabyte 8s648fxp-rz זכרונות ג'נריים 256*2 (2.5-5-5-9) sapphire 9600xt sanshine-koma 500W מארז ג'נרי רוצה לשדרג זכרונות DDR ל 512*2 OC עתידי קל מתוכנן (אחרי החלפת ספק והוספת קירור BT) מצאתי את הנ"ל: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 corsair twinx1024-3200xl 2-2-2-5 ב 830 ש"ח אפשר חוות דעת בבקשה, לפני המשך קנייה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב P4 64 BIT ואני אמור לקבל אותו ביום חמישי ... עכשיו חלק מהאנשים אומרים לי שעדיף היה לקנות מעבד INTEL Pentium Dual Core אז מה עדיף? :nixweiss: :'( :'(
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הייתי רוצה להחליף מחשב, האם עתיד לצאת בקרוב מעבד חדש שכדאי לחכות בשבילו ואם כן מתי הוא יוצא בערך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לקראת הקניה: 1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה? 2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G). 3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512? 4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוס…
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לאוברקלוק ומשחקים...
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר. כנראה ירידה לקראת הסוקט החדש. הירידות בין 10% ל.25% מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2041 [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-