מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי כנראה שאקנה זכרון של CORSAIR בחנות גיבור במקום קינגסטון והמחיר? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=831&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33&
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי ככה: מעבד + מאוור סטוק שלו Q6600 לוח אם ASUS P5K 4GB RAM DDR2 800MHZ TEAM מקלדת + עכבר אלחוטי מארז פשוט 2 מאווררים כרטיס מסך 8600GT 512MB nvidia הבעיה שלי כאשר אני משחק רואה סרט או עושה הרבה פעולות בו זמנית המעבד מתחמם יותר מדי מגיע לרמות של 80 85 ואז המערכת נתקעת בזה שאני פשוט בא להכנס להתחל והוא נתקע . שוב בדקתי הרבה את הנושא בדקתי RAM לוח אם הכללללל והגעתי למסקנה שזה רק המעבד נקודה !! השאלה שלי למה זה ככה ?? למה אינטל ייצרו מעבד כזה לא יציב והאם זה קורה לכולם ? עידכנתי את הדרייברים של כל המערכת גם של המעבד והיה שיפור ממש ממש רציני אבל עדיין שהמעבד מגיע לטמפרטורת גבוהוות המחשב נתקע קראתי שהמקסימום של מעבד כזה הוא 100 מעלות אז שוב איך זה קורה ע…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]
-
יש לי לוח אם שעובד במאה מה"צ, ו 128 מגה בייט זיכרון עליו במהירות מאה מה"צ גם כן. שאלתי היא: האם אוכל להוסיף עליו זיכרון במהירות 133 (PC133)? אם כן, האם תהיה בעייה שהזכרונות לא יפעלו באותה מהירות? אמורה גם להיות בעיה עקב שוני בין החברות של הזכרונות? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 של GIEL 400 מגההרץ DDR היום קניתי עוד סטיק של סמסונג 256 ב400 מגההרץ. שמתי אותו והמחשב מראה לי שיש לי רק 256 . מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יודע שהוא עם כרטיס מסך מובנה עליו אבל הוא מאוד דומה ל 965P שמעולה לOC
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום... יש לי את הלוח DG965SSS של איטל ובסימנייה בCPUZ הוא לא מציד מידע על הזיכרונות...זה בכול הלוחות של אינטל ככה או שרק אצלי משהו קצת מוזר...כמו כן הוא לא מאפשר לי כניסה לביוס... תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Q8400 הוא מרובע ליבות טבעי או שהליבות מודבקות? אמרו לי שהוא יהיה חזק יותר מהI3 2100 לגיימינג בגלל שהוא מרובע ליבות והI3 2100 הוא דו ליבתי, אבל כאן http://www.anandtech.com/bench/Product/89?vs=289 דווקא נראה שלI3 2100 יש יתרון ברוב הבדיקות, וגם ברוב המשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. מישהו שאני מכיר הולך לקנות מחשב בקרוב והוא שוקל את אופציית ה- 64 ביט של AMD. בהתחלה חשבתי שאני מבין מה הולך אבל מסתבר שלא ממש.. וקצת התבלבלתי, וכל מקור שקראתי בלבל אותי יותר. אז אני מבקש שמישהו יסביר לי את זה חד וחלק. - מה ההבדל בין סוקט 754 ל- 939? - האם קיים סוקט שתומך גם ב AMD64 וגם בסדרת ה Athlon XP?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הוטל עלי להשמיש את המחשב הזה לגיסי p3 800mhz לוח של HP דגם VL 400 לא מצאתי באתר של HP מידע על כמות הזכרון שהלוח יכול להתמודד איתו מדובר בחיבור sd-ram לזכרונות... עכשיו מצאתי ממישהו זוג SDRAM 512Mb 133MHz CL3 ב 350 שקל ו 512 חדש עולה 270 (זXפ) (ויש לי עוד סטיק של 128mb 133mhz) מה אתם אומרים יהיה הכי כדאי לעשות? לדחוף 1GB (*מחיר סביר *משומש *לא יודע אם הלוח ינצל את זה) או סטיק 512 חדש ולהוסיף את ה 128 הקיים ? (*270 שקל *640MB)
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מעבד Q8200 מטרה גלישה ועבודה משרדית ומדיי פעם סרטים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהביצועים של הזכרון, יש לי כבר 4GB וזה לא מספיק לי. החלטתי להוסיף עוד 12GB. הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-P55M-UD2. חשבתי לקנות את הזכרונות האלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231356 מה דעתכם? ירוץ? יש לכם המלצה לזכרונות אחרים? אולי זולים יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ויש להם אותם ביצועים ושהם צורכים פחות חשמל ומתחממים פחות מאשר אינטל! הנה למי שרוצה הסרטון חכו קצת 2 דקות עד שיגיעו לקטע של המעבדים שווה לחכות http://zombit.frih.net/show.html השאלה שלי היא המעבד של AMD 3800 דואל קור עולה יותר מאשר אינטל דואל קור 2.6 805 אז איך זה שהוא אמר ששל אינטל יותר יקרים לסיקור http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Zombit/Sipur/intel11.4.htm למי שרוצה לקרוא יותר
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
E8700 החדש מגיע עם 3.5 GHZ האם עם OC ישבר שיא חדש כמובן עם מאוורר איכותי של אוויר
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
דודה שלי קנתה זיכרון מארהב ואמרו לה שבחנות מחשבים שבה היא קנתה את הזיכרון שהוא לא יתאים בישראל לפי טענתם הגירסאות כאן בארהב לא מתאימים בישראל האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-