עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?

3. הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. שלום רב. לאחר הרבה עיונים בפורומים פה הזמנתי לי מפרט עם הזכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP קירור מעבד של CM Cooler Master Hyper TX2 ומעבד Q6600 - החנות תבצע OC. על לוח ג'יגהבייט X48 DS5 אני רשמתי את המפרט המלא שלי בפורום מפרטים, ואמרו לי שם שזכרונות מושקין לא טובים משהיו פעם, הקירור למעבד לא טוב כמו AC 7 PRO, והמעבד כדאי לשנות. אז לשנות? אני כבר שילמתי היום, להתקשר מחר ולהחליף את הקירור והמעבד והזכרון? לקחת Q9300? רציתי האמת את ה-Q9450 אבל החנות טוענת שאין אצל היבואן ויהיה בעוד כ-30 יום +- בנוגע לזכרונות, בחרתי בהם בעצמי עי קראתי שזאת חברה טובה, והקירור קראתי לגביו הוא גם טוב, המעבד אולי אני באמת החליף ל-Q9300 אשמח להכוונה לפני שאני אבצע שינ…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by Snufkin,

יש לי יציאה של - SPDIF_I ו - SPDIF_O למה נועדו היציאות האלה??

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. אני חושב שיש לי בעיה במעבד כי הרבה פעמים המחשב עובד לאט ועושה בעיות שמפעילים הרבה דברים ביחד או לחוצים על כמה דברים ביחד רציתי לדעת איך אפשר לדעת ולבדוק? יש דרך להריץ תוכנה כלשהי שתבדוק את היציבות של המעבד שהוא במאמץ?(הבעיות קורות רק שאני מאמץ את המחשב)??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Elevation,

אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by danielhasan,

קניתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו רציתי לדעת האם בשביל 200 שקל כדאי לי להחליף את Q9300 ל- Q9450. תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by moshel7,

שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by foxil,

שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  11. הללוייה !!! הזמנתי שתיים 55,200 אתם קוראים נכון, חמישים וחמש אלף ומאתיים שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5754 פלוס 18 שקל דמי משלוח ...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by andrey12341,

יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by BlackBlood,

לא רוצה לקנות לוח אם באיזה 300 או 400 ש"ח.. מעדיף להשקיע קצת יותר מה אומרים, הלוח טוב? EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E GIGABYTE

14. Started by David Ell,

אני יכול להרכיב חומרה חדשה וחזקה כמו כרטיסי מסך, מעבדים וזיכרון בלי בעיה או שצריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש

16. ^^^ כי הוא ממש ממש חםםםםםםםם ואני עם BigTyphoon & MX-1 כרגע הוא על 46 מעלות ולפי הרב מודד שלי (כן רב מודד שיש בו מד טמפ') טמפ' החדר היא 23 מעלות הצ'יפסט על 37 מעלות ... האם זה נורמלי ? כדאי להחליף ? הטמפ' במארז 25 מעלות

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by al_n,

מה יותר טוב מעבד Core2Due או PD?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  18. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Gil28,

שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by liortaib,

תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  22. המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אני בבעיה רצינית בטעות קרה שהתעקמו לי 2 פינים בתושבת מעבד בלוח אם [asus pq5 p45] הדבר הזה ניתן לתיקון או שכבר חייב להחליף את כל הלוח אם? בתמונה קצת קשה לראות אבל יש פין שכמעט ממש יצא מהמקום שלו ועוד אחד התעקם

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by dog_foot,

ברשותי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט GA-965P-S3 עם מעבד Intel Core 2 Due E6300 @ 1.86GHz, ברצוני לשדרג זכרון ולעבור ל-4 גיגה זכרון על מערכת חלונות 7, רציתי לדעת איזה זכרון מומלץ לרכוש, לא הבנתי ממש אבל בחוברת של לוח האם רשום שלמעבד יש מגבלה לגבי מהירות של הזכרון שאותו הוא יקרא- תלוי במעבד. אשמח לקבל תגובה וייעוץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  25. אהלן, אני מנסה להשמיש מחשב ישן עם מעבד pentium D כ HTPC אז יש לי כמובן את המעבד ויש לי לוח אם G945 אין לי בו כרטיס מסך ואני בעצם מתלבט אם לקנות לו כץ מסך עם יציאת HDMI או לוח אם שכבר יהיה לו HDMI וגם יציאה אופטית לסאונד (אבל זה לא קריטי, כי אין עדיין מערכת סאונד) השיקול המרכזי יהיה כלכלי, כי אני צריך גם להוסיך לו יכולת WIFI (אולי יש לוח אם שתומך גם בזה?! לא יודע עדיין). אז האם יהיה משתלם יותר להשקיע בלוח אם שיגיע עם כל הפיצ'רים הדרושים וגם יתמוך במעבד? או שאולי לקנות כל דבר בנפרד (כ. מסך, יכולות WIFI ובהמשך גם כ. קול עם יציאה דיגיטלית) תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.