עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by שגיב,

שלום ברצוני כבר השבוע לרכוש לוח אם מדגם ‏P5G41T-M LX הלוח תומך בזיכרון DDR3 עד 1333MHZ ב OC http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/ עכשיו ככה מצאיתי זיכרונות עם תדר 1333 ליתר דיוק (g.skill sniper 1333mhz) ואני רוצה לחבר אותם ללוח אבל שלא יהיו על OC http://www.gskill.com/products.php?index=337 השאלה שלי אם אני מחבר זה ילך אוטומטית על 1066 ? אם אני משנה את התדר מ 1333 ל1066 זה הורס? האם זה הורס את הזיכרון בכללי שאני מחבר אותו ללוח כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by abarbotel,

שזיכרון עובד במהירות של הבאס אז הוא בעצם עובד בתדר כפול בגלל שזה די די אר כלומר אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון הוא 400 זה לפי ההגיון כך אמור לעבוד זיכרון אבל זכרונות בדרך כלל עובדים מהר יותר מהבאס לא רק פי 2 אלא גם פי 3.. איך זה? ומה הדבר שאחראי לגרום להם לעבוד ככה? תודה ומצטער שפתחתי כמה הודעות במכה פשוט צצו לי שאלות בנושאים שונים..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by deadelus,

אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by dask1,

הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by gmppaz,

שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. השאלה בכותרת והאם אתם יכולים להגיד לי את ההבדלים בין הצ'יפסטים (האחרונים) ללוחות אם למבדים של אינטל

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. תגידו מה אתם אומרים על Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח מלוגיק שווה או שיש הצעות אחרות תודה מראש (אני כבר הזמנתי)

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by 4xtos,

מעבד: INTEL I5 2500 לוח אם: BIOSTAR TH67+ זיכרונות: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select שתיים כאלה אז 4GB כרטיס מסך: GIGABYTE GTX570 דיסק קשיח SAMSUNG 1TB ספק כוח: FSP600W שווה לי לשדרג ל8GB? איזה זכרון לקחת? מה לעשות אחרי הקנייה? פשוט לחבר וזהו?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. אם כן, מהי המגבלה (מהירות, נפח זכרון וכו')?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שאלה קטנה. מדוע כשאני נותן ללוח אם שלי לקבוע לבד את תזמון הזכרון הוא נותן להם תזמון של 2.5-3-3-7 במקום 2-3-3-6 כמו שהם צריכים לעבוד. הזכרונות שלי הם Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2. והאם זה בסדר שאני נותן להם הגדרות תזמון קבועות של 2-3-3-6? בלוח אם שלי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by wooper,

הי הזמנתי לוח אם MA 770 יש ללוח תמיכה ב DDR2 האם כדאי לשנות ללוח אם עם תמיכה ב DDR 3 ראיתי לוח אם MA 770T שיש להם תמיכה ב DDR 3 החברה היא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by AMD-ALI-G,

צהריים טובים, רציתי לשמוע את דעתכם על הלוח Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800, בתור אחד ששומע הרבה מוזיקה האם זה נכון שאומרים שאיכות השמע שלו היא כמו של סטורם? איך ביצועיו? האם זה נכון שהוא נחשב ללוח הטוב ביותר עד שהאפוקס ובכלל ה-nforce 3 250gb יצאו לשוק? אשמח לתשובה וכל אינפורמציה על הלוח הנ"ל. נ.ב למישהו יש השוואות עם הלוח הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1040

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by asn,

שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  18. Started by ynofear,

דגם: 945P NEO-F תושבת : 775 אינטל חברה: MSI קישור למידע נוסף: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo-F

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by skot,

יש לי זכרון: PC2100 DDR SDRAM - 256 MB ולוח: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=2 ואני רוצה לדעת איזה סוגי זכרונות אני יכול להוסיף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  20. האם אני באמת יכול לשים זכרונות 400 בלוח שלי

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Z97X-UD5H הוא לוח האם החדש של גיגהבייט. הוא מגיע במחיר טוב ונושא תכונות רבות, אז מה הקאץ\'? לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsmbgigabyte_z97x_ud5h_lga1150/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אז יצאו כבר כמה הדלפות / שמועות לגבי מעבד הגיימינג של AMD, הרי הוא לא אחר מרייזן 9800X3D. הדלפה ראשונה היא תדר בסיס 4.7GHz. תדר טורבו בוסט לכל הליבות 5.2GHz. הדלפה / שמועה שנייה היא המהרה פוטנציאלית לתדר 5.6GHz. נשמע מעניין.

23. יש 2 מעבדים בפועל שניהם דומים עם הבדל קטן בתדר 100MHZ 13400F ו 14400F הביצועים של שניהם דומים מאוד אני יכול לקנות את ה 14400F במחיר דיי "נמוך" 525 שקל , אבל מישהו פה בפורום כתב לי שהאיי 5 14600 שהוא על הנייר הרבה יותר חזק מ 14400F חלש למשחקים שדורשים כח עיבוד CPU אז ה 14400F הוא חלש מדי עדיף לוותר על זה ?

24. Started by aaabb,

שתי הלוחות "קצת" מיושנים שהם מותאמים ל-P3 שניהם Slot 1 ה-I: Asus P3B-F http://www.asus.com/products/mb/archives/mbp3bf.zip ה-II: Msi 6163 pro http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=113 תגידו גם ב-מה האחד יותר טוב מבאחר.... בתודה AaaBb אם מישהו מכיר אתר של השוואה של ביצועים שיוסיף.תודה. הקובץ שנוסף הוא בשביל ה-אסוס

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.