מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת השמות באתר הם Kingston 4GB DDR3 1333 ,Hynix 4GB DDR3-1333. אשמח לתשובה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה אני צריך לבדוק איזה סוגי זכרונות מתאימים ללוח asus a7n8x-x
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
או שבעצם האפשרות היחידה שתהיה היא לבחור בהגדרות תצוגה באיזה משניהם להשתמש בכל רגע נתון...
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום!! המעבד שלי הוא GigaByte GA-K8NF-9 לא להתבלבל, לא גרסת הULTRA ואני תוהה, מה המעבד הכי חזק שאני יכול לרכוש עבורו כיום?? (אשמח לקבל לינק לזאפ) תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום רב , אני רוצה להחליף לוח אם חדש כי שלי נשרף. אני יביא כמה פרטים יש לי מעבד: Intel P-4 3.0GHZ 64BIT S-775 2MB FSB8 DDR2 667 התקציב שלי 300 שקל. איזה לוח אם כדאי ? חשוב לצין שחלק ממפרט הטכני שאני צאיך בלוח אם הוא x4 sata x3 PCI 2\1 IDE audio 6 channel or batter 4 usb memory slots 4זה חלק ממפרט הטכני שאני חייב שיהיה כול השאר שיהיה איך שהוא.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח ויש לי 2 RAPTORS ואני רוצה לחבר בRAID 0 אותם לאן צריך לחבר? פשוט אבד לי הספר של הלוח ואני לא זוכר לאן צריך לחבר.. חוץ מזה יש לי עוד 4 הרדיסקים... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הכונן הישן למחשב החדש . הדיסק קשיח הוא 40 GB (דגם: wdc wd400eb-00cpf0 ) ויש לו חיבור IDE . הלוח אם החדש שלי הוא EP43-DS3L . רציתי לשאול אם מחברים את הכבל IDE ליצירה בצבע הירוק בהיר? הנה תמונה : צריך כבל IDE מיוחד לדיסק קשיח? או שכל כבל מתאים ? ואני הולך להעביר אותו ממחשב למחשב (להעביר קבצים מהמחשב הישן לחדש )כמה פעמים(3-2 פעמים בערך) ,זה יכול להזיק לדיסק קשיח שמעבירם אותו הרבה פעמים? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2700-+ המחשב מיועד בעיקר למשחקים... אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם וזכרונות קירור טוב(לא מים) אני מתלבט בין AMD ל INTEL תודה אני גם צריך שתמליצו לי על חנות באזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת על ההבדלים בג'יפסטים של לוחות האם P35, 945,965,975 אם יש עוד סוגים אשמח לדעת גם עליהם איזה ג'יפסט עדיף? מה הייתרון של כל אחד מהג'יפסטים הנ"ל? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כותרת... וכמובן לאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות אותו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר התקנת מעבד חדש היה נראה לי כאילו היה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות בטמפרטורות המעבד החדש i5 3470 #0 25 #1 28 #2 29 #3 39 זה לאחר מריחת המשחה בצורה של פיזור על כל המעבד.. הליבה האחרונה 10 מעלות מעל כולם ב- IDLE היום החלטתי לחדש את המשחה בצורה של נקודה והתוצאה נראת לי זהה (עדיין +10 מעלות ב-IDLE) וזה התוצאה אחרי שעה של OCCT http://img713.imageshack.us/img713/640/qmo4.jpg i5 3470 zalman 7000 al si arctic mx-4 thermal paste האם התוצאה תקינה כרגע? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-