מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה זה multi-graphics technology בלוח-אם של gigbyte מה הוא זה עושה ? בשביל מה צריך אתה זה ? וכל דבר שתוכלו להסביר לי זה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מה זה בעצם nforce ? כרגע יש לי nforce 2 ultra בלוח אם...מה ההבדל בין-nforce 1 ל-nforce 2 ומה משמעות האולטרה???
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בקיצר מה זה צ'יפסט ומה הוא עושה ומה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? :s05: אני יודע שזו שאלה בסיסית ודי ניובית אבל אני בתחום המחשבים כבר איזה 10 שנים ואני פה בפורום בערך 3-4 שנים ותמיד התביישתי לשאול אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אז בבקשה תענו לי. תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
-
כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה מה זה הNforce4 בבקשה תגידו לי מה זה כי אני לא יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
בזמן שהאתחול של המחשב עולה רשום לי 256 זיכרות NVRAM מה זה הזיכרון הזה????
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ראיתי כבר בכמה הודעות שמדברים על oc ושיש מעבדים שיש להם את ולאחרים אין אשמח להסבר קצר או להפנימה להסבר תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
-
מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=767 שמתי פה כי אני חושב שזה קשור למודינג :\
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
RoHS(Restriction of Hazardous Substances) מה זה אומר בעצם?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום במחשב שלי יש לוח אם מסוג DFI LanParty nF4 יש לי ליד הכניסות והיציאות של כרטיס הקול שני חיבורים אחד אדום אחד צהוב שרשום עליהם s/pdif ו IN\OUT רציתי לדעת מה זה תודה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-