עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilan4i,

יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HAIM1979,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by COca,

שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by FireStar,

הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by ndori,

שהסתכלתי אל כל מני לוחות ראיתי שיש חלק שכתוב שהם תומכים ב ddr וראיתי חלק שכתוב ddr sdram כמו pc3200 וכאלה. אז רציתי לדעת אם יש הבדל? אני יודע שיש הבדל בין ddr לddr non ECC ,שהשני זה בלי זיכרון נוסף לניפוי שגיאות אבל בנ"ל אני לא יודע...... ???

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by liorgs,

שלום, אני קונה מחשב חדש שאני מעוניין לעשות לו OC קל-בינוני, לא משהו מפלצתי. המפרט שלי הוא: Intel Core i5-760 Tray PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Intel Core i5-760 Tray CoolerMaster CM 690 Seasonic S12II 620W CoolerMaster Hyper 212 Plus אני מתלבט בעצם בין ה Gigabyte P55-UD3L ל Gigabyte P55-USB3. בגדול אני לא רוצה לקחת את ה USB3 בגלל המחיר, השאלה היא איך ה UD3L מבחינת OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by kibub,

הי רציתי לדעת אם יש לי לוח אם שתומך בזכרונות עד 800MHZ ויש לי זכרונות של 800MHZ אז אני לא יכול לעשות OC לזכרונות? כי אז כבר הלוח לא יתמוך בהם? אם כן אז לא עדיף לקנות זכרונות 667MHZ שהם יותר זולים ולעשות להם OC עד 800MHZ? תןדה לעזרתכם ???

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. קראתי איפשהו על צוואר בקבוק וכו' וכו', הייתי בטוח שהדבר היחיד שכן גורם לזה, זה הדיסק קשיח. אבל שאלה למען הסדר הטוב: לפי המפרט שיש לי: Q6600, Gigabyte X48-DS5, Tuniq Tower Corsair XMS2 4-4-4-12 800mhz XFX 8800GTS 512mb AlphaDog Thermaltake Thoughpower 500w Qfan WD320GB AAKS 16mb ובהנחה שהזיכרונות עובדים על 800 בתזמונים של 4-4-4-12, והמעבד על 3 ג'יגה יציב. מה מהווה לי צוואר בקבוק במערכת ? זה הכרטיס מסך ? או שכדאי לי להעלות את המהירות של הזיכרונות והמעבד עוד יותר ?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

היי התקציב שלי לקניית לוח חדש עלה...הייתי רוצה לדעת (הוא עומד על 500 שקל*) + ( הבחירה שלי לעכשיו לפי ההמלצות שלכם היא nf7 רגיל*) האם שווה להשקיע עוד 120 שקל ולקחת את ה AN7 שעולה 618 שקל... או לקחת את ה NF7 sl שעומד רק 50 שקל מעל התקציב שלי... וכמובן שהלוח ל OC כמה שיותר הרבה למעבד xp 2500 נעול. ועוד שאלה מה לוח הכי חדש של epox למעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by FFOP,

התכנאי אמר לי לבדוק עם הזיכרון הזה טוב! הזכרון של -אלכסיי- משהו מכיר את החברה אזות?זות חברה טובה ליזכרון?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by מכבי חיפה,

??מישהו יכול להגיד לי מה זה OC ? ???

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  14. לאחר מספר שנים עמוסות באקדמיה, ובעקבות סיום התואר, החלטתי שעלי להשלים פערים שנפערו בתחום הגיימינג. כרגע אני עם מחשב בן 10 בערך: Q9300 8g RAM DDR2 GA-P35-DS3L ספק corsair 450W לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלו מ-HD6770 ל-1060 3g יד 2 (שלא היה בשימוש) והוספתי SSD (MX500) במקור תכננתי להשתמש בכרטיס במסך וב-SSD במחשב זה באופן זמני ולהעבירם למחשב חדש שאקנה. לאחר התקנתם הופתעתי לגלות שהמחשב, על אף גילו המופלג, מצליח להריץ משחקים מהשנים האחרונות על הגדרות high ב-FHD ללא בעיה: fallout 4, LOL, dying light, wolfenstein 2, mirror's edge 2 and more הדבר גרם לי לתהות האם למשתמש הביתי (ולגיימר הממוצע) יש צורך אמיתי במעבר למעבד בן…

15. Started by boogie,

אני מתכוון לקנות מחשב והציעו לי לוח של החברה הנ"ל לא זוכר בדיוק איזה דגם, מישהו מכיר את החברה? האם היא טובה ללוחות אם?

16. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by BubbaJ,

בקרוב אני קונה iPod , ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך פיירויר , או שאני צריך לקנות מתאם של USB?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום לכולם! זהו מפרט נמערכת שלי Asus P5N-T Deluxe intel core 2 qued6600 וכרגע שני זיכרונות פשוטים של 2GB במהירות של 800Mhz המטרה של השידרוג היא לביצוע אוברקלוק יצב וטוב. אני רוצה להגיע למהירות שעון של משהו כמו 3.4 לכן אני לא צריך את הזיכרון הכי יקר בשוק. התקציב נע בין 400-500 מוכן לחרוג עד 80 שקל תודה לכל מי שעוזר, ואם חסר משהו בפרוט המפרט אני אשמח לפרט

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. ע''פ מה שאני רואה פה - http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-ds3p_2.0.pdf לא נמצאה כלל החברה G.SKILL לפי מה אתם אומרים אם הזכרונות יפעלו/לא יפעלו.. תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. יש כמה חיבורים אחד ירוק ורוד צהוב שחור סגול לבן למה כל חיבור מיועד? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by AleXGanGSteR,

היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  22. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.sysopt.com/articles/latency/index.html ואם תראו שם, בפיסקא האחרונה, תחת הכותרת "CAS Latecy Specific", כתוב שההבדל בין CAS 3 ל- CAS 2 הוא זניח (חוץ מב- Oב, ששם זה כבר קריטי). וראיתי פה באיזה דיון שאמרו שההבדל הוא גדול בביצועים (בין 2.5 ל- 2.0) ושחשוב שיהיה CAS 2.0. אולי בגלל שהכתבה די ישנה זה משנה משהו. או שאני לא הבנתי משהו. דבר שני בקשר לתזמוני זכרון: מה זה אומר Tx? (כשה- x מסמל מספר). לפי הבנתי לא הסבירו על זה בכתבה שהבאתי (אבל אולי אני טועה ). בקשר לזכרונות- יש לי זכרונות Samsung 256MB PC2700. איך אני בודק אם הזכרונות מיוצרים ע"י סמסונג ולא ע"י איזה חברה עלומת שם? (הצ'יפ מיוצר ע"י ווינבונד כמובן.. לא?!) איך אני בודק אם הצ'יפ שלי…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. תהיתי האם המעבד I7 עם בקר הזיכרון שלו מאפשר גישה בלתי תלויה של כל מעבד לזיכרון. או שבקצה הקאש, כל מעבד צריך לחכות לתורו, כדי לגשת לזיכרון. עד כמה שהבנתי בעבר, אפילו בלוחות של 4 זיאון לא הייתה אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by zniibidl,

המחשב שלי לא תומך DDR II אבל אני צריך לשדרג זיכרון ואני מראש במחשבה לעתיד האם אני יכול לקנות DDR II שיפעל? או שאני חייב DDR?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב עם 4 ג'יגה של זיכרון פנימי המורכב משני סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. רציתי לדעת האם ניתן לנוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה מבלי לפגוע בצורה כלשהי במערכת? אם יש לכם המלצות לסטיקים טובים של 4 ג'יגה אני אשמח. תודה,

• 3 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.