מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, בעקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט + וידאו ב-HD (mkv 720/1080) וגם קצת אופיס\תוכנות שונות אבל לא משהו כבד חוץ מהוידאו בעיקר יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך nvidia 9400GT שאותו אני רוצה להעביר גם למפרט החדש. כרגע המחשב הוא AMD 3500 עם 2GB ראם, כבר בן 4 בערך לדעתי (אגב יש דרך פשוטה לדעת מתי יוצר המחשב?) התקציב דיי דל, אני לא רוצה לזרוק סתם כסף. החלקים שחשבתי עליהם הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753538 500 cpu האם המעבד הזה יספיק לצרכים שלי? אני לא מבצע דברים כבדים מלבד וידאו HD והשאיפה שגם זה יהיה עם שימוש בהאצת חומרה של הכרטיס מסך CUDA\DXVA ב-MPCHC וכו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751561 600 motherboard האם אתם מכירים לוח אם של ג'יגה בייט…
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מתי יצאו מעבדים לשוק הנמוך מסידרת קונרו? האם הם יהיו כפולי ליבה או חדי ליבה?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום ! האים PCI-E X16 זה אותו דבר כמו PCI-E 2.0 ? זה מה שרושמים באתר של Gigabyte : The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp תמיד חשבתי ש X16 זו מהירות ו PCI-E 2.0 זה תקן חדש... האם זה באמת אותו דבר ?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כתבה על כך שווינדוס 10 פוגע ביצועי המעבדים החדשים של AMD Ryzen מתברר שווינדוס לא קורא נכון שפת עיבוד simulated SMT threads הקישור מתאר עוד בעיות שקשורות בין המעבד לווינדוס http://www.guru3d.com/news-story/microsoft-confirms-windows-bug-is-holding-back-amd-ryzen.html לא ידוע עפ"י הכתבה מתי זה יסודר בעדכון מה שזה כן אומר שהמעבדים של AMD יכולים להצליח יותר עם ווינדוס 10 היו משקיעים יותר .
-
- 41 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברשותי את המעבד הנ"ל. כאשר רכשתי אותו (לפני כחודשיים) הוא לא היה עובד על יותר מ-48 מעלות. כיום הוא מגיע ל-56. האם זה נורמלי? עד איזה מעלה אני יכול להיות רגוע? ואיך כל זה משפיע על ביצועי המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם 2500K ולוח אם P67A UD3 קראתי שP67A UD3P יותר טוב באוברקלוק למעבד האם זה נכון? והאם כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ה4 כריות האלה שיש על המעבד... אחת נחתכה לי מהסינק ועוד אחת חצי נחתכה מה אתם אומרים? זה מפר את האיזון של הסינק עצמו? להוציא כבר את כולם..?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חיפשתי מלא פעמים זיכרון שאני צריך בשביל להשלים ל1GB את המחשב שלי אני צריך זיכרון A-DATA DDR 400MHZ CL2.5
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם לוח אם intel 945G של gigabyte עדיף על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בהרבה? האם Asrock יתמוך לי בוויסטה כשאני ארצה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס בעזרת התוכנה FlashMenu לגרסא האחרונה שלהם אבל אחרי כמה דקות הווינדוס לא הגיב כבר אז לא הייתה לי שום אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב ידנית אחרי שניסיתי להדליק הופיעה לי הודעת שגיאה של הביוס והמחשב לא עלה.. אבל מזה לא התרגשתי כ"כ כי ידעתי שיש אפשרות של להתחל את הביוס עכשיו פה מתחילה הבעיה.. שאני לא זוכר באיזה פינים הביוס היה בהתחלה כי בהתחלה החלפתי ל-2 פינים האחרים (הימניים לפי דעתי) ואז החזרתי לשמאליים אם אני זוכר והמחשב לא נדלק בכלל ואז ניסיתי להפעיל על 2 הפינים הימניים והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך ולא היה את הביפ הזה שיש בהתחלה אז פתחתי את החוברת של הלוח אם וזה ממש לא היה מובן... בתמונה אחת הפינים 1-2-3 מופיעים מימין לשמאל ובתמונה …
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לא מזמן כשל ולעבוד לי הלוח אם בצורה נורמלית. כרגע אני עוד מנסה לתקן אותו, אך נראה לי חסר סיכוי ולכן אני כבר מכין מראש את התכנית לקנות רכיבים חדשים. המפרט(הרלוונטי) כרגע: לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D זיכרון: 2 ג'גה זכרון DDR2 מעבד: AMD 3200+ Socket 939 התקציב שלי לשלושת החלקים החדשים הללו הוא 1200 ש"ח+- המחשב הוא למטרות רגילות כמו גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. אך אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה ומשחקים בלעדיים למחשב (יש לי כרטיס מסך HD4670) לכן אני לא צריך מערכת גיימינג משוכללת. אשמח להמלצה על מפרט רצוי בנוסף, אשמח לדעת איזה מעבד עדיף היום:AMD או INTEL.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-