מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
-
אני עושה השוואות בין לוחות P55 של ג'יגהבייט כדי להחליט איזה לקחת וראיתי שבלוחות GA-P55-UD3R ו-GA-P55M-UD4 קיים eSATAII בעוד שבGA-P55-UD3 זה לא קיים.. מה החשיבות ומה זה בכלל? תודה..
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בנתוני המעבד, רשום לי במספר תוכנות כגון, PCMARK04 ו EVEREST2006 את כל הנתונים (מן הסתם) את רובם אני כבר מכיר. אך ישנו נתון אחד שאינו ברור לי תפקידו וזהו ה-External Clock בהרגדרות סטוק הוא רשום לי על 200MHZ ובOC הנוכחי (273*10) רשום על 17MHZ ולכן אני שואל מה בדבר? כי שינוי ביצועים יש רק לטובה בזכות הOC.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי
-
- 15 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו סטיק זיכרון של 1 ג'יגה (ddr1 ) כדי לשדרג את המחשב ויש זיכרונות שיש להם high Density ויש כאלה עם low density איך אני יודע עם ה-high density יתאים לי במחשב ? ומה ההבדל ביניהם ? יש לי לוח אם של msi שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל : MS-7071 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה...נכון מודדים מעבדים בGHZ (השיטה הישנה של אינטל)....מה זה אומר???..נגיד מעבד 2Ghz??...זה מספר הפעולות בשניה??. כלומר 2 מליון פעולות בשניה??..ואם זה לא מודד פעולות בשניה..אז מה זה מודד??
-
- 25 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
-
-
רציתי לדעת מה זה IRQ? תמיד אני שומע את המושג הזה בהקשר לסלוטים של ה-PCI על לוח האם ו-PCI1 ו-PCI5 משתפים IRQ... בקיצר מה זה IRQ? תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה ליקנות CORSAIR TWINX512 LL ואני לא יודע הרבה על הזיכרון אתם יכולים לספר לי עליו פשוט אמרו לי שהוא טוב לOC? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מה ההבדל A-Data 512 MB DDR 3200 Memory A-Data 512 MB DDR 400 מה זה עושה ביכלל הדבר הזה? הmhz 400 ? 3200?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-