מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
-
-
לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה דיואל צ'נל לדוגמה הכרטיס הזה הוא דיואל צ'אנל? וגם הייתי רוצה לדעת מה זמני התזמון של הכרטיס הזה תודה! Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני עושה השוואות בין לוחות P55 של ג'יגהבייט כדי להחליט איזה לקחת וראיתי שבלוחות GA-P55-UD3R ו-GA-P55M-UD4 קיים eSATAII בעוד שבGA-P55-UD3 זה לא קיים.. מה החשיבות ומה זה בכלל? תודה..
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בנתוני המעבד, רשום לי במספר תוכנות כגון, PCMARK04 ו EVEREST2006 את כל הנתונים (מן הסתם) את רובם אני כבר מכיר. אך ישנו נתון אחד שאינו ברור לי תפקידו וזהו ה-External Clock בהרגדרות סטוק הוא רשום לי על 200MHZ ובOC הנוכחי (273*10) רשום על 17MHZ ולכן אני שואל מה בדבר? כי שינוי ביצועים יש רק לטובה בזכות הOC.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
-
מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו סטיק זיכרון של 1 ג'יגה (ddr1 ) כדי לשדרג את המחשב ויש זיכרונות שיש להם high Density ויש כאלה עם low density איך אני יודע עם ה-high density יתאים לי במחשב ? ומה ההבדל ביניהם ? יש לי לוח אם של msi שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל : MS-7071 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה...נכון מודדים מעבדים בGHZ (השיטה הישנה של אינטל)....מה זה אומר???..נגיד מעבד 2Ghz??...זה מספר הפעולות בשניה??. כלומר 2 מליון פעולות בשניה??..ואם זה לא מודד פעולות בשניה..אז מה זה מודד??
-
- 25 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
-
-
רציתי לדעת מה זה IRQ? תמיד אני שומע את המושג הזה בהקשר לסלוטים של ה-PCI על לוח האם ו-PCI1 ו-PCI5 משתפים IRQ... בקיצר מה זה IRQ? תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-