מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב. מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי לוח אם ecs 661fx-m .. כיצד אני יכול למצוא את מפסק הclear cmos ? אני לא מצליח למצוא אחרי 15 דקות חיפוש בלוח אם..
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם יש כבר תאריכי יציאה רשמיים של אינטל למעבדי הפינרין? ואיזה דגמים שונים יהיו בסידרה?- אילו דגמים יהיו בסדרת הQUAD ואילו בDUAL? (דגמים ספציפים: שם הדגם והתדר) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני שם מעבד של מהירות בסיס 800 על לוח התומך רק ב533 ולהיפך מה קורה ???
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תקציב עד 500 שקל מה יותר טוב amd 4200או Intel e4400
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם הלוח יעדיף כרטיסי ATI או שאין הבדל ואני יכול לבחור בין שתי החברות? (הלוח בצד) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב אני רוצה לוח בטווח מחירים של מ 900 עד 1300 בערך אם אפשר משהוא שגם יהיה באיכות גבוהה יותר מהלוחות הפשוטים
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף המחשבים כתוב שאינטל וAMD מקצצות מחירים לקראת החגים. השאלה שלי האם ידוע מתי, כמה ולמה. כי כתוב שם יש כוונה של אינטל לקצץ מעל 200 דולאר במחיר של המעבדים הגבוהים שלה ושל AMD לקצץ 100 דולר. חשוב לי לדעת מתי הקפיצה הזאת אמורה להיות לקראת קניית מחשב חדש
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות: 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם זיכרון giel 2*2gb כאשר אני נכנס למאפיינים של החומרה בחלונות, נראה כי הותקן זיכרון של 3gb באמצעות תוכנת אוורסט נראה כי הזיכרון החופשי נע סביב ה-2400 mb . ה- swap memeory הוא 4956 mb נראה כי הותקנו שני סלוטים של 2*2gb האם זוהי בעיית תוכנה או חומרה ? בהנחה שזו בעיית תוכנה כיצד ניתן לפתור? אגב, התקנתי חלונות xp בעברית. ירון
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שניהם של חברת asus דגם אחד a8v דגם שני זה a8ne אם תוכלו תביאו גם קישור ללוח אם כי קיבלתי את העצה מחנות מחשבים ואני לא ממש מבין בלוחות אם
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ממלצים לי הרבה לקנות את הלוח הזה ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 איך הלוחות של איביט מול הלוחות של אסוס Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 או Abit AW9D-MAX Intel® 975X Socket 775 מי יותר טוב OC יותר מהיר
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-