מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת, אסוס P5B DLX או P5N-E 650i. אם אני קונה את הP5N-E אני מקבל אתו גם קירור ב-250 שקל, אם אני קונה P5B DLX אני לא מקבל איתו קירור למעבד. כן, אני מתכנן OC והתקציב שלי הוא עד 1150 ש"ח. כמו כן, איפה נמצא הג'מפר\כפתור של הCLR CMOS ב-P5B DLX? תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800. בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot. הדגם המומלץ זה זה : PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929 מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ? אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR. אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה)…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איפה הגבול בעומסי תעבורה ? בואו ניצור דוגמא מסוימת וננסה לענות עליה. 2 כונני SSD פלוס 4 הרדיסקים + 2 כוננים חיצוניים + שני DOK + שני כרטיסי רשת Gbit. נניח שכולם עובדים קרוב למקסימום יכולת התעבורה שלהם. האם יש נקודת חנק בשימוש בהרבה התקנים/כוננים בבת אחת ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוח שיש כרגע הוא Abit I-N73V, וכנראה שהוא כבר לא טוב, אני מחפש לוח עם אופציות מקבילות ללוח הזה במחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא (כדאי לנסות ולחפש אם מוכרים את אותו הלוח ולקנות אותו? או שאפשר להשיג משהו עדיף במחיר אולי נמוך יותר?) לפי בדיקה המחיר שלו הוא בערך 350 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס עם CL2.5 יותר מהיר מכרטיס עם CL3, השאלה שלי היא האם ההבדל מזערי או בולט?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד הזה במחשב ויש לי שאלה בדקתי בתוכנה everest יש שם מקום שאומר אם עשית אובר קלוק עכשיו רשום שבאורגינל זה צריך להיות 2.6 גיגה הרץ ועכשיו זה 2.0 גיגה הרץ האם זה ככה זה ? או שמישהו הוריד את המהירות של המעבד באובר קלוק? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון שקנות מחשב באזור השרון עם לוח האם GA-P35-DS3 (עבור מעבד E6750). אני מתכוון לקנות ב KSP וראיתי שיש להם רק את הדגם GA-P35-DS3L (תוספת האות L). לפי האתר של Gigabyte רשום שכל ההבדל הנו שבדגם עם ה L אין RAID function. 1) מה זה? האם צריך את זה? 2) בחלק מהתשובות למפרטים נתנו גם את הלוח GA-965P-DS3. מה ההבדל בינו ל GA-P35-DS3? מי יותר חדיש ו/או טוב? (אני מבין שההבדל העיקרי ב Chip set של אינטל). אם זה חשוב לפרטים. אני מתכוון לשים בלוח: - מעבד E6750. - כרטיס מסך GeForce 8800GTS 320MB. - זיכרון 2G. ואין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד (כשיגיע הזמן אני אקנה כנראה כבר חדש...). אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטרנט ומשחקים. תודה, דני
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השלה היא נגיד יש את הלוח הזה GA-9659-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 כתוב שהוא תומך בATI CROSSFIRE השאלה היא .. האם שני כרטיסים של nVidia יכולים לעבוד על הלוח אם הנ"ל כSLI וגם להפך או CF רק לכרטיסי ATI ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, הבאתי את המחשב שלי לתיקון ערב רכיב שנשרף. בלי שום קשר, הטכנאי אמר לי בהתחלה שיש לי בעיה באחד הזכרונות והוא מחליף לי את ארבעת הסטיקים של GSKILL DDR 800MHZ 1GB לשני סטיקים של GSKILL DDR 1000MHZ GB2. הוא החליף לי את המהירות לגבוהה יותר, אבל הוריד לי שני סטיקים ועוד אמר לי שזה יותר משתלם לי. ראוי לציין שהכל בחינם, אבל אני לא מאמין במתנות חינם, האם זה משתלם לי?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המפרט הוא E4500 8800GT 2GB OCZ 800MHZ CORSAIR 450W GIGABYTE P35 DS3L או GIGABYTE P35 DS4 ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 300 שקל אני רוצה להוציא את כמעט את המקסימום אם OC מה יהיה יותר טוב? שווה את ההפרש הכספי?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לוח של GIGABYTE דגם K8NXP-SLI הרכבתי אותו, ובאתי לחבר אותו למערכת שלי (כמו הלוח הקודם שלי של ABIT), להפתעתי ה-SPDIF-OUT שלו הוא לא אופטי!!!! כאשר נכנסתי לאתר של GIGA רשום שם שיש לקנות מתאם (מפתיע שחסר, ל-ABIT זה לא חסר, ובהתחשב במחיר הלוח, זה בעייתי). להלן לינק לאתר שמסביר על המתאם: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_6_channel_audio.htm אך מאחר ויש לי את הלוח ואני חייב יציאה אופטית לשמוע 5.1, האם אתם יכולים לעזור לי ולומר לי היכן ניתן לרכוש מתאם זה? תודה לכם. (אשמח לתגובה מהירה, איני יכול לשחק\לשמוע מוסיקה ולארות סרטים כלל...). תודה.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לפני כמה ימים רכשתי לעצמי מחשב חדש, שהגיע אתמול בערב. היום החלטתי לעשות קצת בדיקות ולוודא שהחומרה שרכשתי היא מקורית. לצערי במהלך הפעלת התוכנה EVEREST, יצא לי לגלות את התמונה הבאה: המעבד אמור להיות 2.8Ghz אבל כפי שניתן לראות, רשום שהוא רק 2400 ומשהו, וזה אחרי 2% אוברקלוקינג. מישהו יודע כיצד זה אפשרי? האם נפלתי קורבן לזיוף מעבדים? בתודה, אייל עריכה: לאחר מספר בדיקות באינטרנט מסתבר שה Multiplier צריך להיות 14x כלומר, הבעיה היא שה Multiplier שלי הוא רק 12x . לפעמים זה מהבהב ורשום 14x אבל מידע אחרי זה זה חוזר ל12x, מה זה אומר? שהמעבד מתחמם? הוא על 26-28 מעלות סה"כ...
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-