מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לא הבנתי מה הטכנולוגיה SSE 4.1 והאם היא בשימוש? אני רוצה ליקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 והוא לא תומך ב SSE 4.1. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש והבנתי פחות או יותר מה זה ליבות (ישמח להסבר נוסף ???) חשוב לציין אני לא שחקן ולא משחק זה רק לעבודה. להלן המפרט של לוח האם והמעבד. Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) -- זה המעבד intel hunter cove ATX\DDR3 I5 -- וזה הלוח אם שאלתי 1. האם המעבד שלי הוא 4 ליבות ? (לא הצלחתי להבין שום דבר מהאתר של אינטל)? 2. האם הלוח אם מספיק חזק לתמוך במעבד הזה? אהה כן אני מתכוון לשים את W7 על המחשב ,תודה וחג שמח צחי
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה - Onboard Promise Controller הגדרתי אותו בביוס כ-DISABLED מכיוון שהייתי מקבל הודעה עם עלית המחשב שהביוס שלי לא מותקן (הודעת שגיאה שאופיינית ללוח P4C800E כך מסתבר) אבל הייתי רוצה לדעת מה השימוש שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
"מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה A נותן ביצועים יותר טובים...... למה? מה אחר בו? לשניהם יש את אותו רוחב פס (FSB)? תודה לכל העוזרים........
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כלומר אני יודע שזה מעבד עתידי של AMD, אבל לאיזה שוק הוא מיועד (ביתי\עסקי)? ומישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו או קישור לדף שלו באתר של AMD כי אני לא מצאתי...
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
והאם עם המעבדים של AMD כדי שהCas Latency כמה שיותר נמוך?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל זיכרון יש CAS שנותנים לו כמו 2-2-3 או דברים כאלה, למה זה נחוץ? איך זה אמור לעבוד? אי אפשר פשוט לשנות רק את הFSB?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסבי לי בבקשה מה זה CAS אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-