עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Albetron,

ציפיתי שיצאו כבר בפברואר מעבדי 45NM מרובעי ליבה, אבל הם לא מפסיקים להידחות. זה פשוט לא נגמר מסיבה הגיונית שאין תחרות מצד AMD. עכשיו. הבנתי שמעבד הQ9450 שכל כך בניתי עליו בגלל מחיר מצויין, לא יותר טוב אלא ב15% בלבד מהQ6600..החידוש הבאמת משמעותי שנמצא בו זה הייצור של 45 שייתן להגיע רחוק עם OC..ואני לא מתכוון לחכות בשבילו עוד חודשיים. אז אני מבין שיש לי עכשיו 2 אופציות: 1.לקנות Q6600 עם קירור. 2.לקנות E8XXX מהדגם הכי מתקדם. מה יהיה יותר כדאי?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. החלטתי סופית את הGEIL שקניתי עם המחשב אני יעשה למוכר שקניתי אותה מהם סקנדל הרי שהתברר שלמרות שהם עובדים על 800 הם 667, ואני שילמתי עליהם מחיר של 800 לפני יותר משנה (משהו כמו 1200 שקל). את הזכרונות שאבא קנה והביא לפני שבועיים אני ימכור- ואני רוצה לדעת כמה לבקש עליהם, הם חדשים לא עברו שום אוברקלוק, יש את הקופסא המקורית ואחריות לכל החיים-הזכרונות הם DDR2 800MHZ CL5 5-5-5-15 בשתי סטיקים של 512. כמה צריך לבקש עליהם?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  5. מה יותר שווה? לא לאובר קלוק... מבחינת הביצועים...אורך החיים והפיצרים!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מעבד I7 ורציתי לדעת אם זכרונות משולשים של 1600Mhz יעבדו לי על הלוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R ואם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר מזכרונות 1333Mhz? אציין שהמחשב מיועד לאפליקציות שדורשות הרבה זיכרון כמו MAYA ו-AFTER EFFECT.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Meidan2005,

קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש

9. Started by udi,

שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני בדיוק מסיים לארגן לעצמי את המפרט ואני ממש מתלבט איזה לוח אם לקחת. המפרט כולל מעבד Q9450, זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס HD4870 בודד בינתיים שיחוברו למסך ברזולוציה 1680 על 1050 בלי OC (לא עכשיו ולא בעתיד). השאלה היא מה עדיף לי בהנחה ש-CF הוא רק פוטנציאל עתידי ? (שאני מקווה לממש בעוד שנה כשהמחירים יפלו קצת, אבל אי-אפשר לדעת . אולי יצא כרטיס מספיק מוצלח עד אז שישנה את הרעיון...) האפשרויות כמו שאני רואה את זה הן (אגב, הכל עם ספק 700W של OCZ): 1. P45 טוב של Asus (כנראה P5Q-E) - כרגע (בלי CF) הוא לוח מצוין ובעתיד (עם CF) הוא יהיה לוח בסדר,למרות ש-CF של HD4870 יסבול מההגבלה של ה-X8. הנזק - 870 ש"ח. 2. X48 רגיל של DFI (יענו DK X48-T2RS) - לא נותן לי כלום על ה-ASUS כרגע, אבל בעתיד ינצל…

11. שלום חברה, התוכלו לרמוז לי איזה סטפינג אני צריך לשאול בחנות שיביאו לי את המתאים לאוברקלוק, ואיך אני בודק שזה באמת מה שהם הביאו לי? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by jbkkd,

אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  13. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by MDK,

לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  16. שלום בקרוב ברצוני לרכוש מחשב חדש. אחד מהשימושים העיקריים שלו יהיה הרצת ESXI עם מספר מכונות וירטואליות (הוא בכלל יכול לרוץ על מעבדים כאלו?) . רציתי לדעת מה לעזאזל אומר שמעבד תומך בויטואליזציה? האם תמיכה בHYPERV יותר טובה? איזה דגמים תומכים מאינטל וAMD? כמה זכרון רצוי? הולך לרוץ על הESX מכונת לינוקס מכונת לינוקס סימולטור נטאפ WIN2008 DC+EXCHANGE WIN2008 DC+EXCHANGE (פעמיים). MSSQL2008 WIN XP בנוסף אני הולך לייצר דואל בוט, כך שגם תיהיה מערכת הפעלה WIN7 נפרדת מESX.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by saarshai,

השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Scorpion17,

שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by almog333,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם שתאים לצרכים שלי. המעבד E6600 זיכרון במהירות 667 לא מתכוון לעשות OC, אפילו לא קל. לא צריך שיתמוך ב CF או SLI מה שכן חשוב שיהיה רייד ל 3 דיסקים קשיחים, ושבאופן כללי יתן ביצועים טובים. תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  24. האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.