עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המעבד הטוב ביותר של INTEL ושל AMD למחשב ביתי? ולמה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ותגידו מה הכי טוב לדעתכם.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לוח אם M2N-E של ASUS. תושבת AM2. כרגע יש לי בו ATHLON 4400 מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים בו ? אני רוצה להזמין מאיביי חדש (מחירים זולים רצח) ולשדרג תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. המעבד פנטיום 4 שלי כבר לא מתפקד וכבר קוץ בתחת, מה המעבד הכי טוב שאפשר לשים על הלוח אם שלי (ABIT IG-80 )? הרי שזה לא יהיה מעבד מרובע או אולי אפילו כפול אבל מעבדים עם ליבה אחת שיותר טובים מהפנטיום יש המון ואפשר לקנות ביד שניה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. שלום ברשותי לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI עם מעבד Athlon X2 64 3800 אני מעוניין לשדרג את המעבד ולשים את המעבד הכי טוב ביחס עלות/תועלת. השימושים: בעיקר עריכת תמונות רשימת המעבדים הנתמכים בלוח זה נמצאת בקישור http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS הלוח כבר די ישן, אז אני מאמין שיתכן ויש ברשימה מעבדים יחסית חדשים (4 ליבות לדוג') שלא בטוח שיבואו לידי ביטוי בצורה מלאה על הלוח הזה ויתכן ועדיף שלא להשקיע בהם. מותקן לי על הלוח זכרונות 2X2 GB ספק HEC 300W

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX מה עדיף... לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066 CL תמליצו לי על איזה CL ללכת רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי... כרטיס 4870

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by curdi1,

מבחינת בצועים... תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by roes,

מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by idanpc,

רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, מכיוון שכולם מתייחסים לאינטל/AMD בצרכים של משחקים/וידאו וכו אני לא יודע מה עדיף בשביל נוסחאות מורכבות הרצות בC++. אשמח לקבל מפרט למעבד + לוח + זכרונות בסכום של עד 6,000 ש"ח לשלושת הרכיבים הנ"ל. ד"א נכון להיום יש לי AMD 3000 64bit + Gigabyte 939 + 512MB DDR400. כמה שיפור יהיה בשדרוג לנ"ל? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות את ה-Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra (שהוא הnForce 4 ultra הכי זול שמצאתי בפיסילוגיק) ואני רוצה לדעת מה מצבה של Albatron בשוק,טוב או רע? ובכלל,האם הלוח אם טוב לאוברקלוק ומשחקים ובעיקרון לוח טוב?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by YohaiM,

מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by nik55,

יש בכלל מעבד ברמה הזו לAMD ??

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avigdo,

אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The P.U,

מה זה DUAL DDR ומה המשמעות של זה? ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.