עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עוד התקדמות עבור המעבדים העדכניים ביותר של AMD בעולם הנייד - קצת לפני ההשקה המיועדת של דור חדשלכתבה

2. שלום, קניתי זכרונות חדשים ואין לי מושג אם הם יעבדו לי על מערכת I7 עם הלוח אם של אסוס או ג'יגה ביט, לאחר התבוננות בנתוני המעבד ולוחות האם זה מה שמצאתי: הזכרונות שקניתי: http://www.dvhardware.net/article31674.html עם אותם נתונים בדיוק, רק במהירות 1600 במקום 2000. כשהסתכלתי על הנתונים של המעבד ראיתי שהוא תומך עדmhz 1066 - קישור: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=37582&familyID=1&culture=en-US לעומת זאת כשבאתי לקנות לוח אם ראיתי שהלוח של ASUS תומך עד 1600 (O.C) - "6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory" קישור: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=2 והלוח של GI…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו שמע על החברה הזאת משהו? ואיך הזכרונות שלהם בכלל?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  5. AMD Opteron 146 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail שניהם באיזורה 210$ ונראים סבבה אבל מה מהם באמת נותן את התמורה האמיתית ? או שאני בכלל מפספס ויש משהו יותר טוב באיזור מחיר הזה ? תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  6. האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  8. https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....

9. Started by beber,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmos רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by yotam.m,

כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו. עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק. איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה- p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נוכחות GIGABYTE בקרב יצרניות החומרה הייתה מאוד מכובדת השנה - ביקרנו את ענקית החומרה כדי לראות שלל מוצרים חדשים וגם כאלה שכבר הספקנו להכיר מקרובלכתבה

13. Started by yair67,

שלום , יש לי 2 גיגה ראם כשאחד הסטיקים הוא של twinmos והשני של Kingston . שניהם CL4 ו800 HZ עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של ראם .. השאלה היא האם יהיו בעיות בתאימות או משו של הזכרונות? .... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  16. יש מעבדי כפולי ליבה ל מחשבים ניידים של AMD? כדוגמאת 3800+ ו FX60 של הנייח?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by lioryb,

האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ScreameR,

כמה שיותר קטן, 2 סלוטים PCI סלוט אחד AGP תודה ושלום :xyxthumbs: עדיף סוקט 478

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by ophir555,

קניתי בשעה טובה מחשב חדש בחלקים כיצד ניתן להסיר את המדבקה הצמודה למעבד בלי לגרום לו נזק תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Amit_Alcobi,

אם אני אשים זכרונות במהירות 800 על לוח שתומך במהירות 400 הם יעבדו? ברור לי שאם הם יעבדו הם יעבדו במהירות של 400 פשוט אני שואל אם הם יעבדו בכלל?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by bennnn,

הייי יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 סלוטים של 512 מגה 400 הרץ די די אר 1 שעובדים בדואל צ'אנל. שאלתי היא האם אני אקנה 1 גיגה סטיק זה ממש יהרוס ביצועים? או עדיף לקנות עוד 2 של 512 וככה יהיה שוב דואל צאננל.השאלה ההם ההבדלים זניחים?בעיקר למשחקים. או שאני אקנה סטיק 1 של 1 גיגה ולא ירגיש ממש הבדל? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by x-dude,

אני מחפש לוח ל פנטיום 4 socket 478 שייתמוך ב AGP 8X וב DDR 266 PC2100 עד 500 שקל אם קצת יותר יקר זה בסדר

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  23. זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by H.I.V,

ההבדל במחירים הוא 200 שח מישהו יודע אם כדאי לקנות את הUltra ב 200 שח יותר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  25. טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).

• 4 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.