מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 מה זה בעצם :Stepping E6
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שוב,שלום אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB מהירות 667 לINTEL CORE 2 DOU E6300 למחשב שלא נועד למשחקים ולא יעבור OC ואני רואה שיש המון חברות שמייצרות היום זכרון,דוגמה מKSP: Aeneon TwinMOS שניהם ב310 ש"ח לסטיק Hynix 380 ש"ח לסטיק Corsair Kingston שניהם 350 ש"ח לסטיק די מבלבל... על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין P5K, P5K-V, P5K WS, BILTZ FORMULA ודומיהם? יש פשוט המון מבחר ולא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדלים ביניהם. תוכלו לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הP5Q לבין הP5Q SE ולבין הP5Q SE2 ??? ובין הP5Q-L לסוגיו?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קראתי מאמרים ושאלות נפוצות שהעלתם, כל הכבוד על ההשקעה. ישנו משהוא אחד שאני מתלבט עליו בגלל קניית מחשב. אני מתכוון לרכוש לוח אם של gigabyte וישנם כל מיני מחירים. מה ההבדל בין הלוחות שמייקר אותם? הרי בדגמים הפשוט יותר יש גם כרטיס גרפי מובנה, ואילו בחדשים לפי מה שראיתי אין. אז מה באמת ההבדל בין לוח אם שעולה 250 שח ל-1300 שח. הרי לויסטה ולווינדוס 7 לא ראיתי שיש דרישות ללוח אם ספציפי. אשמח לקבל הסבר מקיף לנושא. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה ההבדלים בין המעבדים XNON מסדרת 5600 למעבדי I7 האם לאנשי מקצוע (גרפיקה,מוזיקה) לא עדיף לקנות מעבד XNON תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הי חברה 1.האים ההבדלים בין שני מעבדי אינטלE4500 ו- E4700 משמעותיים? מדובר על מחשב לעבודה משרדית פלוס. כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח עבור E4700? 2. מה ההבדל בהפעלת המחשב בין זיכרון של 2GB לבין זיכרון (1GB*2) ? בתודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא מה ההבדל בין הצ'יפסטים הנ"ל מבחינתי כמשתמש במחשב. מה היתרון המיוחדבכל צ'יפסט מול האחרים. תודה מראש חזי
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט אינטל 915p לציפ 915g מבחינת העקרון ומה יותר כדאי לקחת ???? ( חדשנות ,טכנולוגיה ..) ואבקש לא לתת לי רק קישור לאתר של אינטל כי א) אני לא הכי חזק באנגלית ו ב) לא הכי מבין את כל המושגים אז בקיצור מה עדיף ומאיזה בחינה ??? תודה._________________ מיקריות היא הדרך של אלוקים להישאר אנונימי (אלברט אנשטיין)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה שמתי לב שהלוח P5QL יוצא בשני תצורות שונות: P5QL - CM P5QL - SE רציתי לשאול מה ההבדלים ואיזה מהם עדיף? אין פה עניין של תקציב חבר'ה זו שאלה כללית, אז זרמו חופשי... עריכה: בהשוואה הבאה ניתן לראות שב CM יש תמיכה ב PCI.E 2.00 אבל ב SE זה לא מוזכר כלל? האם ה SE לא תומך PCI.E 2.00 ? http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2580,2478&l1=3
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש את Gigabyte GA-P35-DS3L ו Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R מה ההבדלים בניהם והעם זה שווה 100 ש"ח הבדל ? ומה ההבדל בין ה C לרגיל
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי אינטל Aל 2.6 ל2.6C או 2.6G?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני אשמח גם לקישורים בנושא. ואם זה הופיע פה אז לא הצלחתי למצוא (לא לכעוס עליי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני מעונין לרכוש לוח למחשב סלוני, ראיתי שהלוח של asus ה p7 מתאים, לי כרגע יש לוח ישן p5w dh שיש לו הרבה פיצ'רים, האם ה p7 נחשב לטוב יותר, עשיר יותר, או אולי כדאי לרכוש לוח אחר למחשב הביתי ולהעביר את הלוח הישן לסלון
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-