עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by AlterEgo,

הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

מה נשמע? אני קונה 2X512MB DDR2 מצאתי כמה אפשרויות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4743 מה הכי טוב מביניהם?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by בייגל טוסט,

אינטל חוששים כנראה שE4200 בתדר 1600 לא יעמוד בקצב של אתלון 3600X2 ולכן הם ביטלו אותו לטובת E4300 בתדר 1800 http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=632107 חדשות נפלאות לשוק התקציבי

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by avivlevy,

אני זוכר שרשמו פה שמעבדי הCORE 2 DUO יתמכו במהירות זיכרון עד 800MHZ, אבל בכתבה על הלוחות החדשים עם ערכות שבבים של AIT באחד הלוחות רשום: ???

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  7. Started by Shay0600,

למה במעבדים של AMD רשום מספר כזה גדול ולידו פלוס ענק(4500+) מישהוא אמר שלי שזה אומר שמעבד במהירות של המספר הזה של אינטל לא משתווה למעבד של AMD אם זה נכון אז מה עוזר לאינטל לעשות מעבדים במהירות של 3 ג'יגה הרץ אם במעבד של AMD רשום 3000+ והוא הרבה יותר זול

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לדעת - היכן ניתן למצוא חומר על ארכיטקטורת המעבד הנ"ל? אולי מישהו יכול להפנות אותי לאתר/מאגר מידע כלשהו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by simla101,

מממ יש לי מעבד 820 לוח p5ld2 וספק OCZ 450 עכשיו הקטע הוא, שהסתכלתי בCPU-Z והוא מראה לי שהמתח כל הזמן קופץ בין 1.3 ל-1.36 האם זה טבעי? כי אלו נראות לי קפיצות דיי גדולות.. יש סיכוי שזה בגלל שאני משתמש בממיר מ-20 ל-24 פינים?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by gadits,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by PigMaster,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  14. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אני תקוע עם מעבד 478 ואני רוצה לשדרג עד 2500 ש''ח לוח אם מעבד וזכרון. רצוי שהמעבד יהיה כפול ליבה(Dual Core) ולוח אם עם PCI-e וזכרונות DDR2 512 יהיה בסדר... עם תוכלו למצוא גם כרטיס מסך סבבה אני מוכן לעלות את הסכום ל3000-3500

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by yotam.m,

אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  17. זה כל כך מעצבן אני מת לקנות CORE 2 אבל שמעתי שאחריו יצא יותר טוב אז מה שווה לחכות ולקנות יותר חדש ולמרות זאת יצא אחרי מה שאני יקנה יותר חדש :kopfpatsch: :bash:

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by roes,

שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by itsik2525,

מישהו יודע על לוח אם שמתאים לסוקט 478 והוא PCE X

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by Moty_p,

מה חדש במעבד של אינטל (אינטל פנטוים D) למה הם קוראים לו D ולא 4 רגיל? ואיזה סוגים יש למעבד הזה?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  21. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3228 אינטל עשו לAMD תרגיל בתאריך הורדת המחירים, AMD חשבה שקונרו יושק ב23 אז היא מורידה מחירים ב24 אבל אינטל עשו פה הפתעה ,מעניין אם AMD תקדים את הורדת המחירים עריכה: אלו המחירים לפי דגמים רק חבל שהשקה בתקופה כזאת קשה לעם לישראל :-\

• 138 תגובות
    • 9.9k צפיות
  22. כרגע הרצתי בדיקה ב-CPU-Z ושמתי לב שהזיכרון עובד ב-Single Channel. כידוע לי, הלוח אם שלי תומך ב-Dual Channel וגם הזיכרון מותאם למערך זה (GeIL 512MB PC3200 * 2). לאחר חיפוש בגוגל, חלק מהאנשים אמרו שכדי לקבל Dual Channel יש לחבר את הזכרונות ל-DIMM3 ו-DIMM2, חלק גם אמרו שיש לחבר אחד ל-DIMM3/DIMM2 ואת השני ל-DIMM1. בלוח אם עצמו, DIMM3 ו-DIMM2 צמודים ו-DIMM1 נמצא בנפרד מהם, לפי ההגיון אפשר להבין ש-DIMM3 ו-DIMM2 נועדו ל-Dual Channel, אבל משום מה ב-CPU-Z כתוב שהזיכרון עובד ב-Singel Channel. בקיצור, מה צריך לעשות כדי שהזיכרון יעבוד במערך Dual Channel? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=105765

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  23. שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by Shtupel,

תודה!

• 11 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים