מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
-
כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512X2 איזה זיכרון יותר טוב? זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1738 זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=88 או זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1026 מה יותר טוב, CL יותר גבוה או יותר נמוך? תודה.
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256 MB מהירות של 333 של KINGMAX אני רוצה לקנות עוד 512 מהירות 400 (לעתיד) כי גם ככה אין לי דואל צ'אנל אני רואה שיש CL2.5 וCL3 מה ההבדל בינהם?? ה3 יותר זול , למה?? מה שווה יותר לקחת?? עוד משהו יש את THOMSW משהו שניראה לי היא מוכרת ויש את KINGSTON איזה מהם לקחת יש הבדל של 50 שקל בערך בינהם... ואני לא יודע אם שווה לי להוסיף אותם לקינגסטון אני יודע שקינגסטון חברה איכותית , אבל השניה לא?? אני ירגיש הבדל במהירות בניהם?? אה ואני לא יודע איזה CL הזיכרון שלי זה משנה??
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב p4 - 2.4g עם שני סטיקים של זכרון 256 מסוג pc2700. השגתי סטיק נוסף של זכרון 512M מסוג pc2100 (הלוח שלי תומך עד 3 סלוטים של זכרון). השאלה שלי האם ה512 הנוספים ישפרו לי את הביצועים למרות שהזכרונות יעבדו בקצב איטי יותר? השימוש העיקרי שלי גלישה, לפעמים עבודה על תוכנות גראפיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי את החומרה הבאה היום ורק ממש עכשיו חיברתי את כולם אז ככה מעבד D820 לוח של BIOSTAR -N4SIE-A7 תראו אותו פה http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=N4SIE-A7 זיכרונות של קינג סטון DDR2 512MB (533) שאני לא יודע מה התיזמונים שלו ו GF-6600GT 128MB DDR3 רציתי לשמוע חוות דעת לגביהם .תודה ויש לי בעיה בביוס הוא מראה שהסאטה זה IDE
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי לבטים לגבי מה לקנות.. אשמח לקבל עזרה לדעת מה יותר טוב לוח אם הראשון הוא gigabyte 5mm pluse m2 amd והשני הוא Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty מעבד הראשון הוא amd 64 m2 3500 מקורי והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty זכרון הראשון הוא 677mhz ddr2 512x2= 1 gb והשני הוא DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty * את השני אקנה פעמיים לצורך העניין כדי שיהיה גם 1gb תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב 250 גיגה 1 ג'יגה ראם לוח 945 gnt gforce 7600 gt איזה מעבד לקנות? האם עדיף pentum D התקציב שלי הוא6,000
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבד וזכרונות. המעבדים הם - AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty והזכרון הראשון הוא - DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty והמעבד השני הוא אותו אחד אני פשוט אקנה פעמיים כדי שיהיה 1gb אני יודע שאני יכול לקנות יותר טוב אבל זה מה שהחלטתי... אז אני רוצה שתגידו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים , מה כדאי, ואיך השינוניים מתבטאים. והזכרון פשוט מה ההבדל בין 512 ל1gb תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/07/18/core_2_duo_memory_timings/1.html אחלה כתבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, יכול להיות שאבא שלי יכול להביא לי זכרון פנימי מארה"ב. התקציב שלי הוא 100$. DDR2 667MHz 2X512MB של חברה טובה לOC
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-