עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T-Flash,

לפי המקורות הקודמים, דגמי מעבדי הקונרו שהיו אמורים לצאת הם: E6300 E6400 E6600 E6700 E8600EE מעטים שמו לב ל"חור" ביניהם - חסר E6500. לפי הנתונים של המעבדים היה אפשר לחשוב שכל טווח הביניים מכוסה היטב ואין צורך להוסיף עוד מעבד על מנת לכסות טווח בביצועים או במחיר. אך לא כך קרה. בעמודי הפורום XtremeSystems פורסמה תמונה עם מידע על המעבד E6500. לפי נתונים אלו, המעבד החדש משלב מהירות ליבה של 2.4GHZ (כמו ל E6600) עם 2M של זיכרון CACHE (כמו למעבדים החלשים יותר בסדרה). לפי זה אפשר להבין שה E6500 הוא אותו ה E6600 רק עם 2M CACHE (ל E6600 יש 4M CACHE) אך לפי בנצ'מארקים ברשת שמשווים את יעילותו של ה 4M CACHE מול ה 2M CACHE רואים שההבדל בביצועים הוא בממוצע כ-5%. לכן אפשר להניח שביצועיו של…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hellyeah,

מה יותר טוב FX 62 או E6700 ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. האם ב CORE 2 E6600 הולך עם שניי ליבה?

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Void,

אני רוצה לוח אם, כ.מסך, מעבד, וקירור טוב ואני צריך המלצות (תקציב 2000 שקל אפשר לחרוג קצת). אין ייעוד ספציפי אבל יותר לכיוון משחקים(את המפרט הנוכחי אפשר ליראות בצד)

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

שלום, אני יכול למכור את הלוח אם שלי + מעבד+ גוף קירור+זכרון ב1200 שקל. אז אני יכול לקנות AMD 3800X2 S939 ולוח אם ABIT K8N וזכרון ראם (512MB בסטיק אחד) וזה בוספה של 180 שקל. זה שווה לי? ואז בהמשך אני יוסיף עוד 512MB

• 6 תגובות
    • 481 צפיות
  6. האם יש הבדל ממשי בינהם ? שניהם הבנתי תומכים קונרו

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. טבלת המחירים המעודכנת של AMD (עודכן ממש עכשו): http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 שימו לב לסמפרון 3500 לעומת ה A64 3500 - שניהם בדיוק אותו מחיר - $91. זה הופך את המעבד הזה ללא רלוונטי, כיוון שבאותו מחיר ניתן לקנות מעבד יותר טוב (תדר גבוה יותר, פי 4 זיכרון L2). לא ברור לי למה בכלל AMD ממשיכה לשווק אותו... הסמפרון 3600 זהה לסמפרון 3500 רק עם 256KB זיכרון L2 לעומת 128KB בסמפרון 3500, ומתומחר ב $10 יותר ממנו. מי שמתכנן לקנות מעבד חד ליבתי, כבר עדיף לו לקנות את ה A64 3800 ב $112 מאשר את אחד מהסמפרונים. לא ברור לי למה מישהו ירצה לקנות מעבד סמפרון בתימחור הנוכחי. האם פיספסתי כאן משהו?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום, אני מחפש לוח אם תומך ב-פנטיום 4 2600mhz שיש בו אפשרות ל- pci-e עד עכשיו היה לי לוח עם agp 8x אבל בגלל הריבוי בכרטיסי מסך של pci-e החלטתי לחפש לוח אני מחפש לוח עד 300 שקל, משהו טוב יש כזה דבר? אני מצאתי לוח של ASRock הם טובים? לינק:http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm ושאלה אחרונה הלוח יתמוך בזיכרונות שיש לי?ושמעתי שיש משהו חדש עם החיבור של הארדיסק לי יש את החיבור הישן זה יתמוך? תודה על העזרה!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by izikd,

עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  10. בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754

• 9 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by Fart-Master,

היי כולם. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של זיכרון DDR400 בגודל 512MB כל אחד, האחד הוא של Geil והשני הוא של Micron. עשיתי דווקא את השילוב הזה כי קניתי את המיקרון מטכנאי אחד ששידרג לי את המחשב, הוא גר קרוב אלי. עכשיו הרכבתי לאחותי מחשב חדש, ואני צריך זיכרון DDR לשים במחשב שלה. העניין הוא שרצוי שאני אקנה זיכרון מאחת החברות האלה, כדי שאני אוכל לעשות לי מערך Dual Channel שיפעל בלי בעיות, לא כמו שעכשיו שהייתי צריך להגדיר הכל ידנית בSPD (בגלל התזמונים השונים). התזמונים של המיקרון הם 3.0-3-3-8 ושל הGeil הם 2.5-4-4-8, אז עשיתי בביוס שהSPD יהיה 3.0-4-4-8. עכשיו כמובן הגיעה השאלה: איזה זיכרון עדיף לקנות- Geil, או חברה אחרת בעלת תזמונים זהים למיקרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  12. Started by raananan,

מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by chukun,

שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2=985 NIS ASUS M2N-E AM2=690 nis!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. החלטתי בעזרת ליאור על מאשקין, עד שהיום מצאתי עוד דגם של מאשקין במחיר דיי טוב 1. http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=276 2. http://www.mushkin-europe.com/products/991527.htm למה זה ש800Mhz יש תיזמונים יותר גבוהים (פחות טובים ?) מאשר ל667 ? ה667 עולה 1500 וה800 עולה 1300 חן עריכה : תוקן הלינק

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  18. Started by DCAG,

ובכן?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by sharonhart,

סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  20. מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by KrustyTheKlown,

שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Jeka90,

מתי יצאו לוחות אם שמתאימים לקונרו בסביביות ה- 500-700 ש"ח? תודה.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by jeger01,

אני צריך זיכרון/זיכרונות או סטיק אחד של 1024MB או שני סטיקים של 1024MB תלוי מה יכנס בתקציב. DDR2 667MHZ האם גם סטיק אחד יעבוד טוב עם קונרוי? ??? תודה(אם אפשר מנועה)

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  25. האם זה זמן טוב לקנות מניות של אינטל ? http://finance.google.com/finance?q=intel http://www.google.com/trends?q=intel%2Camd&ctab=0&geo=all&date=all http://finance.google.com/finance?q=amd לא הכי קשור ישירות (אם כי כן) לפורום הזה, פשוט נראה לי שבכל מקום אחר (כללי), הרמה של האנשים / תגובות שם... ד"א סתכלו על ההתרסקות של AMD (חוזרת לרמות של הרבעון השלישי שנה שעברה). כמו כן, האם הפיתוח של הדור הנוכח (core 2) הוא פיתוח ישראלי מלא, או שהתבססו כמקור על הפיתוח של ה yonah מהארץ ובחו"ל שדרגו אותו ל merom ול conroe ?

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים