מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים , אני עובד עם התוכנות CUBASE ו ABLETON והCPU LOAD בשמיים ! זה מה שאוורסט גילה שיש לי : CPU Type Intel Pentium III Xeon CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz יש לי 4 ג'יגא זיכרון אין לי מושג איזה חברה ואם הוא DDR2 או DDR3 , בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון כדי לי לקנות באיזה מהירות ואיזה סוג ניסיתי לחקור את הנושא לא הבנתי אותו כל כך ... תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני אקננה כניראה אחד מאלו הGIGABYTE יותר זול ב100שקל אולי פחות ההבדל משמעותי? מה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ללוח הנ"ל יש רק מקום לשני זכרונות... אם אני אקנה אותו, אפשר יהיה לשים 1 ג'יגה בסטיק אחד ובעתיד להוסיף עוד אחד, או שהלוח מחייב תצורה של שני סטיקים? כמה זה ישפיע על המהירות? עריכה: האם הלוח הזה: NI8-SLI ABIT http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 עדיף? או לא? הוא מבוסס NF4 הלוח מיועד עבור מעבד פנטיום D 805!!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום,אני מרגיש שביצועי הגיימינג שלי מוגבלים ע"י המעבד שלי,אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הקיימים . המפרט בצד. חשבתי על Gigabyte GA-H87-HD3 + I5 4590 מה אתם אומרים? והאם יש צורך לפרמט את המחשב לאחר ההחלפה(מעדיף שלא לפרמט אלא אם אין ברירה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה אחרי שינוי הגדרות בביוס "bios rom checksum error" ואחרכך אין תגובה...
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם גיגהבייט: GA-MA770T-UD3 (תומך DDR3, עם 4 סלוטים במתח של 1.5V, עד 16GB זכרון) כיום יש לי 4GB זכרון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz אני מעוניין להוסיף או 4 או 8 GB זכרון ואין לי מושג מה לבחור. במחשב עצמו יש לי 2 סלוטים פנויים ולפי החיפוש הדקדקני פה וגם בקבוצות אחרות, הבנתי שאני צריך לבחור Mhz ומתח תואמים ושזה יהיה כמובן DDR3. העניין הוא שמצאתי את הזכרון הזה שטכנית אמור להתאים. אבל משיטוט בגוגל יש כמה ביקורות (ראשונה, שניה) שכותבות שהיה צורך להתאים את המתח ועוד מספר מרכיבים על מנת שהכל ירוץ תקין (אין לי מושג קלוש איך עושים את זה וגם לא ממש רוצה להכנס לזה), ו... פה כבר איבדתי בטחון. אשמח להכוונה או אפילו להמלצה לזכרון לקניה (רצוי 8GB 4+4). הסיבה לחי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה מעבד יש לי בוינדוס הוא כותב : AMD ATHLON [TM] XP 2000+ 1.67Ghz
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. מיפרט המחשב שלי. 400W 6A19-2F COMPUCASE E6550 2.33 1333FBS C2D KINGSTON 1G DDR-X2-800MHZ 1950PRO 512 PCIE SATA2 16M 320G WD LG DVDRWX20 DL 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG זהו זה המיפרט מה ניתן לעשות במינימום כסף-כ 500 שח-כדי שתיהיה תמיכה ב HD ושאוכל לחבר לטלוויזיה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 16.05.2009 בשעה 23:20:08 שלום לאחאים.אני מחכה,ומחכה ואף אחד לא מגיב.למה?כתבתי משהו לא בסדר?עדכנו אותי בבקשה אני חדש באתר תודה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
קראתי בכמה מקומות שצריך לאפס את הלוח אם, וכל מיני דברים... אשמח לדעת חד משמעית מה צריך לעשות לפני עידכון הביוס, לפני התחלת התהליך דרך WINFLASH. יש לי כבר מדריך מDFI איך לעדכן ביוס: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm אם אני יילך לפי המדריך לא צריך לקרות משו שייפגע במערכת נכון? מה צריך לעשות לפני התחלת העידכון. ומה צריך לעשות אחרי שהעידכון הושלם, צריך להגדיר משו מחדש בביוס?
-
Penryn-ליבה אשר תחליף את ליבת CONROE תיוצר ב45 נ"מ ,ותבוא מתישהו בחציון השני של 2007. מידע מהאתר: http://hwzone.co.il/news/1165044158/86355/ תמונה: *הכתום מסמל את ה L2 cache :o סתכלו כמה מקום תופס הקאש! מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4601
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש מעבד כפול ליבה שעובד על סוקט 939? נגיד כמו ה4200+ לAM2 אותו מעבד רק ל939? תקציב לא משהו כ"כ יקר משהו ברמה של ה4200+ ואפשר יותר המפרט מופיע בצד תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והיום הרצתי את התוכנה HWiNFO32 בשביל לראות שאכן כל החלקים שהזמנתי אכן קיבלתי. כל החלקים היו בסדר למעט הזכרונות, אני הזמנתי את הזכרונות הבאים: G. Skill DDR3 4096MB (2x2GB) 1333MH/z CL7-7-7-21 Ripjaws וכעת אני מסתכל בתוכנה ורואה שתחת ה TAB של הזכרונות אכן יש 2x2gb אבל ה SPEED הוא 670mh/z במקום 1333mh/z ואני חושב שזה לא תקין. מצורפות תמונות האם זה באמת לא תקין? במידה וזה לא תקין מה אפשר לעשות בנושא? אולי צריך לשנות הגדרות בביוס וזה הכל? האם החנות שמה זכרונות אחרים ממה שביקשתי? תודה לעוזרים עריכה- בנוסף לשאלה הקודמת יש לי עוד שאלה, רכשתי מעבד AMD Phenom II X4 965 3.4GHz הורדתי את התוכנה CPU-z וב Core-Speed רשום לי רק 803mhz במקום 3400mhz…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 יש לי AMD m2n-e asus
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מה זה אומר SLI ומה זה SLI X16. והאם בכלל הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe טוב
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון אחד במחשב (ישן) אני רוצה לקנות עוד שתיים (הרבה יותר מהירים) האם הכרטיס הישן ישפיע על המהירות שלהם או שהוא יעבוד מניפרד? הלוח שלי תומך בדואל צ'נל
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת הפעלה כאשר בקר הSATA נמצא על NATIVE IDE. כאשר אני משנה למצב RAID וSATA TYPE AS SATA המערכת מבצעת איתחול.... השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש ירידה בביצועי הדיסק הקשיח במצב NATIVE IDE? 2. האם ניתן לאחר התקנת מערכת ההפעלה לטעון את הדרייברים ולשנות חזרה בביוס למצב SATA במקום NATIVE IDE כדי לא לקבל מסך כחול ואתחול? תודה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-