עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by t-macc,

שיתאים לסקוט 775 פנטיום d ddr חיבור pci expres עדיף של גיגה בייט,תקציב 400 בערך. תודה (הלוח הוא ל oc למעבד,בגלל זה אני לא משקיע כי הלוח שלי נעול אז אני צריל לוח פתוח)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NeoTrix,

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by אבירם אוחנה,

היי , יש לי לוח P43T ES3G עם מעבד Q6600 לאחרונה קניתי מעבד W5430 שהוא 771 ניסיתי לחבר את המעבד ללוח , והמחשב עולה , אך מגיע לוינדוס - וקורס מה עליי לעשות ? יש לי ביוס F7 , יש מדבקה על המעבד מסתירה שני פינים כמו שאמור להיות והמוכר הסיני גם כנראה עשה לו '' מגרעות'' כדי שאוכל לחבר אותו ללוח שלי כי הבנתי שהוא יושב קצת אחרת אך עדיין ללא הועיל - הוינדוס קורס שאני מחזיר את המעבד הישן הוינדוס עולה מישהו התנסה בMOD מ771 ל775 ?? ראיתי בנוסף סרטון , יש לוח כמו שלי ואת אותו דגם של מעבד (כמעט E5450 ) וזה פועל וגם הבחור עשה אוברקלוק אז מה עליי לעשות ? מישהו יודע ? מצורף הסרטון

5. לאחר דיווח כלכלי משובח שלקח את שווי השוק שלה לשיא ענקי חדש - מפתחת השבבים האדומה מבטיחה שהטוב ביותר עדיין לפנינו (וגם לפניה) לכתבה

6. Started by avihai007,

עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by Integer,

אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

עדיף לי ללכת על GA-965-S3 ו-E6300 או 945 של GB ו-E6400 ? כי זה יוצא +- אותו מחיר

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by xpl0it,

אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L בתוספת 50 ש"ח אני יכול לקנות את GA-P35C-DS3 שזהה לקודם רק עם 2 סלוטים של DDR3. מה אתם חושבים ? ועוד דבר: כתוב ב-GA-P35-DS3L: CPU Supports 1333/1066/800 MHZ FSB MEMORY Supports DDR2 1066/800/667 למה ההבדלים האלה ? אם אני קונה זכרונות 667 אז הCPU לא יכול להריץ אותם ?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by xytkhi,

היי מתלבט בין 2 הלוחות הללו בעתיד אעשה OC המעבד יהיה או E7200 או E8400 ה כ. מסך יהיה כנראה HD 4670 למיטב הבנתי ההבדלים הם בצ'יפסט SLI או CF אם כך, ארכוש את ה P5QL PRO האם יהיו הבדלי ביצוע במהירות ב OC ? תודה זה בדרגת חשיבות A

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Ben-Dor,

אני צריך למצוא אחד מהלוחות הבאים של Abit בארץ: או אחד שמבוסס על I845E או אחד שמבוסס על i845G ? ומה הדגמים אני תמיד שוכח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tamar,

http://www.overclockers.ru/images/news/2007/11/13/box_01.jpg

13. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קראתי סקירה מחמיאה מאוד וחבר שלי ממליץ לי בחום: http://www.techspot.com/review/38-gigabyte-965p-ds3p-rev2/ דומה כמעט בכל ל-DQ6 חוץ מהקירור - הגיע ל 500 FSB יציב לגמרי עם E6300.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by Or3,

היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by sonysony,

אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by arvennen,

למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

21. אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש

23. חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  24. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by meir1234,

שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…

דיונים חדשים בפורומים