עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xytkhi,

היי מתלבט בין 2 הלוחות הללו בעתיד אעשה OC המעבד יהיה או E7200 או E8400 ה כ. מסך יהיה כנראה HD 4670 למיטב הבנתי ההבדלים הם בצ'יפסט SLI או CF אם כך, ארכוש את ה P5QL PRO האם יהיו הבדלי ביצוע במהירות ב OC ? תודה זה בדרגת חשיבות A

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Ben-Dor,

אני צריך למצוא אחד מהלוחות הבאים של Abit בארץ: או אחד שמבוסס על I845E או אחד שמבוסס על i845G ? ומה הדגמים אני תמיד שוכח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tamar,

http://www.overclockers.ru/images/news/2007/11/13/box_01.jpg

4. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קראתי סקירה מחמיאה מאוד וחבר שלי ממליץ לי בחום: http://www.techspot.com/review/38-gigabyte-965p-ds3p-rev2/ דומה כמעט בכל ל-DQ6 חוץ מהקירור - הגיע ל 500 FSB יציב לגמרי עם E6300.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Or3,

היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by sonysony,

אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by arvennen,

למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

12. אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש

14. חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  15. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by meir1234,

שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…

17. Started by דנה,

היי אני חדשה כאן הייתי רוצה לדעת איזה מבין שני הלוחות שברשותי הוא הטוב יותר gigabyte pentium 4 titan series ga-8sr533 intel desktop board d845wn אודה על תשובה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by imac,

כי לחבר שלי יש אותו

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

המעבד DOU CORE T2130 הוא 64/32BIT?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

23. לך לDOS ותלחץ "award bios"<-------לא לרשום את זה debug o-70-2e (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-ff Q exit ואם זה לא פועל:"ami bios"<-------לא לרשום את זה o-70-17 (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-17(הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) Q

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  25. לקחנו לסיבוב את Ryzen 5 7600, המעבד הזול ביותר של AMD לתושבת AM5 ובעל מעטפת חום של 65W בלבד. האם הוא משנה את התמונה?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.