מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לצורך העניין מדובר ב C2Q- דגם Q6600, שאני חושב לקנות עם המחשב החדש שלי, יש בערך 100 שקל הבדל בין השניים ורציתי להבין על מה כל ה"מהומה".... תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל העקרוני בין מעבד i3 למעבד Intel Core2 Duo? וגם - איזה מהיר יותר, מתקדם יותר, חסכוני יותר וכו.... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פניתי לפורום מפרטי מחשב וקיבלתי הצעה למחשב הכולל מעבד של אינטל מדגם CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm SLAVN. היום, לאחר שהזמנתי את המחשב מהחנות בה הורכב המפרט הוצעה לי הצעה נדיבה, שדרוג חינם של המעבד לדגם מתקדם יותר, CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm SLAPB. לפני שאני מבצע את הרכישה אני רוצה לברר שני דברים. ראשית, האם אין משהו מוזר בהצעה? האם ה-7300 אכן טוב יותר (ולא רק מבחינת הביצועים אלא גם באמינות) מהדגם ה-7200? ואם כן, מדוע שיתנו לי אותו במחיר הנמוך ב-100 שקלים ממחירו בחנות זו? שנית, האם לוח האם שהוצע לי במפרט, GIGABYTE GA-P31-S3G, מתאים גם למעבד הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצתם לי על מפרט עם AMD ואני פשוט לא מכיר את החברה. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד אינטרל רגיל למעבד Centorino?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה אני רוצה מעבד ב 350 ש"ח בערך.. Intel Dual Core G840 2.7GHZ for 1155 Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 סוקט 1155 **אז ביררתי באתר TMS http://www.tms.co.il/product/10482 (לא רשום שזה פנטיום) (ואפילו בתמונה כתוב CORE 2 DUO) ** אבל ניכנסתי לאתר של INTEL http://ark.intel.com/products/53490/Intel-Pentium-Processor-G840-3M-Cache-2_80-GHz וראיתי שזה מעבד פנטיום(?!) לפי מה שזכור לי פנטיום זה סידרה ישנה מאוד מאוד מאוד לא? מה אתם אומרים? [table][tr] [td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מתלבט איזו מערכת מבוססת i5 לבחור לטובת מחשב לצורכי פיתוח תוכנה, האם יש הבדל ממשי בין המעבדים השונים בקישור הבא, או פשוט לקחת את הזול ביותר? http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה.
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי 3 דגמי של amd 3800+ x2 באתר של newegg Model #: ADO3800CSBOX Model #: ADO3800CUBOX Model #: ADA3800CUBOX מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני יושב על העניין כבר כמה ימים, קורא המון המון מאמרים אבל יש עדיין כמה דברים שנורא מבלבלים אותי ואני לא מצליח להבין אותם. 1. הבנתי ש"הדור הראשון" של המעבדים הם מעבדי ה i5-xxx (שלוש ספרות), וזאת סדרה די ישנה. 2. "הדור השני" של המעבדים הוא i5-2xxx, בעלי Socket 1156. 3. יציאת סדרת Sandy Bridge בילגנה לי את כל הסדר - מצד אחד אלו מעבדים i5-2xxx בדיוק כמו הדור השני הרגיל. מצד שני אלו הם בעלי Socket 1155. כיצד ניתן לדעת, כאשר מצוין מעבד Intel Core i5-2xxx ללא ציון Socket לאיזו סדרה הוא שייך? השאלה המרכזית - מה מומלץ לי לבחור עבור המחשב החדש? לפי הבנתי סדרת Sandy Bridge מיועדת להרחבות ולOC - אינני מעוניין בOC, האם יהיה בעבורי איזשהו הבדל מורגש בין i5-xxx מהדור השני לבין סדרה דומ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים החדשים של amd לבין הסדרת Q של אינטל?..????
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תמיד עיניינה אותי השאלה הזאת תמיד יש את הסלרון שהוא חלש מהפנטיום אבל מה המאפיינים שלו שמחלישים אותו? מה סירסו בו שהוא יותר חלש? הסמפרון של AMD זה כמו סלרון?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי מעבד Core i7-860 ורציתי לקנות לו לוח אם. נכנסתי לזאפ וראיתי שישנם כמה סוגי chipset , ורציתי לדעת מה ההבדל בין P55, X58, H55 ו H57 ? תודה לכולם מראש, Z
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-