מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שאלה פשוטה מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיש לו TV-Out ?? חיפשתי , ולא מצאת אחד כזה. קיימת חיה כזאת? ??? :-X תודה!
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבוע ויש בו זיכרון trandscend 2g ddr3 1333 dimm cl9 כפול 2 יחידות. המחשב היה נתקע באופן מטורף ואחרי המלצות של חברי הפורום הורדתי סלוט אחד והמחשב טס ולא נתקע בכלל... אני מעוניין בשדרוג הזכרונות למשהו יותר טוב אין לי בעיה להוסיף כסף לשדרוג .. הלוח שיש לי הוא : gigabyte ep45c-ds3 מעבד : intel q8200 כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb אני אשמח לקבל המלצות לגבי הזיכרון תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להחליף (לא להוסיף) את הזכרונות שיש לי במחשב מ 512 ל 1 ג'יגה. הלוח אם הוא p4vm800 וממה שהבנתי הוא תומך רק במהירות 400MHZ. אילו זכרונות יהיו טובים מבחינת תיזמון ומבחינת חברה אמינה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
צריך עזרה איפה בביוס יש העלאת תיזמונים לזיכרונות ? מקווה שזה המקום המתאים
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. שיהיה צ'יפסט 965 2. שיהיה אפשר לחבר לו שני HD וצורב DVD (ממחשב הישן IDE) 3. כרטיס מסך ON-BOARD
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו הדגם מבוסס צ'יפסט ATI ותואם לפנטיום D? ומהו הגשר הדרומי שלו? האם הוא מבוסס ULI או שהוא מבוסס על R450 הבעיתי של ATI ? האם הם כבר הוציאו את הגשר הדרומי החדש שלהם? אני לא רוצה המלצות על משהו אחר מכיוון שזה מחשב לעבודה שבא עם מפרט קבוע אבל אני רוצה לברר קודם כל על הלוח: המחשב הוא מחשב HP דגם DX2200 והלוח מבוסס על צ'יפסט ATI . http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=469780
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לעזרה התקנתי כ.מסך חדש ומשום מה אין לי שמע בכלל במחשב אין לי מושג למה אבל פשוט לא עובד. התקנתי דרייברים מחדש בדקתי חיפשתי בעיות דומות עשיתי גם פירמוט, עשיתי הכל וכלום לא עובד משום מה גם רשום לי (speakers לא מחובר) ויש לי תמונה אחרת במקום רמקול תמונה של מגבר אני חושב אבל גם ניסיתי עם אוזניות ועדיין לא עובד. תמונה של מה שזה מראה לי: תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בדקנו את התנהגות מעבד ה-Core i9 12900K החדש תחת דרישות צריכת חשמל שונות ומצאנו כמה דברים מעניינים מאוד. בואו לגלות כיצד מעבד זה יכל להיות יעיל הרבה יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
- 2 followers
-
-
מזמן קניתי amd 64 bit כי אמרו לי שבעתיד זה יעזור לא רק למערכת הפעלה אלא גם יצאו משחקים ותוכנות שינצלו את ה 64 ביט כראוי .השאלה שלי האם כבר יש משחקים שמנצלים? בדיוק גם עלה לי לראש ה dx10
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תגידו, שווה לקנות את ה3200 ולא את ה-3000?? למה? מה הבדלים ביניהם? האם ההבדל המחיר משקף את ההבדל בתפקוד? עזרה!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-