מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תומך ב AGP 8 ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=ENE&N=2010170147+1052408437&Subcategory=147&description=&srchInDesc=&minPrice=&maxPrice= מה עדיף 512X2 או 1X2 כאילו כשזה רק גיגה אחד התזמונים טובים יותר.. אבל אני לא יודע מה עדיף.. אני מתכן את אלה למערכת E6600 (קונרו) וכרטיס מסך.. X1800XT 512
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב, והולך קצת לאיבוד בחיבור החוטים הקטנים לפינים בלוח. אני חושש לגרום לקצר לפני שאדליק, אז אשמח להסברים 1. האם צריך לחבר את שני סוגי הכבלים מהספק ללוח? גם ATX וגם ATX12V? 2. יש לי את טבלת החיבורים הזו על הלוח, אני לא מצליח להבין מה צריך לחבר למה על הכבלים שיוצאים מהמארז רשום 1. power_led לאן אני מחבר אותו? :s05: 2. Power sw 3. hdd.led 4.reset_sw כמו כן יש לי שנים באודיו 1. HD, שממנו יוצאים איזה חמש זרועות קטנות, mic power, mic in, ground, r-ret ועוד. 2. AC 97 איזה מהם אני צריך לחבר? אלפי תודות מראש!![br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 22:45:23 כמו"כ -רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים!! מעבד-E6600 מעבד-E6420 רציתי לדעת אם יש הבדלים ברמת הביצועים במשחקים בין שני המעבדים הנ"ל ואם יש האם הם קריטיים או שהם מזעריים ביותר. יש לי מפרט למחשב-גיימר עכשיו אני רוצה להוזיל קצת את המחיר,שווה לי לקנות את המעבד E6420 במקום ה-E6600? תודה רבה על העזרה!! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי קנה מחשב ובהצעה ובחשבונית כתוב שיש לו זיכרון ADATA אבל שהסתכלנו על הזיכרון עצמו כתוב VDATA, האם זה שייך לADATA או שעבדו עליו? בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפורום שלום. אבקש לדעת אילו זיכרונות מהירים יותר ואם זה משמעותי. (הלוח שלי תומך ב 800M) CL-5-5-5-15 CL-5-5-5-18 CL-4-4-4-15 תודה מראש עמוס.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כמעט 1000 שח, ואני ממש רוצה לשדרג קצת, אבל אני לא יודע מה כדאי יש לי AMD 1200, שיושב על לוח Asus A7A266 ויש לי 256 זיכרון sdram וכרטיס מסך של leateck gforce4 460mx 64mb, הרדיסק 80 גיגה (+ 8mb זיכרון), וכרטיס קול של הרקולס 7.1 אני יודע שזה טעון שיפוץ כללי, אבל השאלה מה הכי כדאי כרגע? בהתחשב בתקציב של 1000???
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ASUS ---A8N SLI DELUXE סוקט 939 תומך במעבדי כפולי ליבה ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול לוח אם של MSI NEO2. יש לי זמנית (עקב תיקון) כרטיס מסך Geforce 2 MX, הקבוע שלי הוא Geforce 4 Ti4400. כתוב על לוח האם אזהרה שיש לעבוד עם כרטיסי מסך שעובדים ב-1.5v בלבד ולא 3.3v - אחרת ייגרם נזק ללוח האם. האם כרטיסי המסך הנ"ל עובדים אכן ב-1.5v ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה PC Probe של ASUS והכל בסדר לוח אם 30C אבל פתאום זה קופץ ל-148C או 149C. הורדתי את התוכנה PC WIZARD ושם הוא לא מזהה את הלוח אם. הורדתי EVEREST וגם שם הוא לא מזהה את הלוח אם. סגרתי את המחשב ל-3 דקות והדלקתי ופתאום המעלות בסדר 30C וגם גל התוכנות מזהות את הלוח אם גם ב-30C. בדקתי ב-BIOS בפעם הרביעית שזה קרה וזה מראה שהלוח אם במעלות 149C-. מה יכול להיות? ד"א ריסט לא עוזר. וזה בטוח C בגלל שהמעבד תמיד בסדר והוא על C וגם מסומן במעלות של הלוח אם C. לא יכול להיות שכל התוכנות+BIOS טועות. אז מה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם DFI Infinity 975X for LGA775 וזכרונות של G. SKILL 800MHZ אבל קראתי את הפרטים הטכניים של הלוח אם וכתוב שהמקסימום הוא תומך ב667 MHZ זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תסתכלו בכתבה הזו, אין כמו מעבדים זולים! יותר. חחח מחכה לE4300 בקוצר רוח. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2802&p=2
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לתכנן את המערכת הבאה שלי, שתהיה מבוססת על הקונרו, והתחלתי לגלגל כמה רעיונות בראש. אני כמעט ולא מבין כלום ב-OC, אז לא נראה לי שמתוכנן OC רציני למערכת, מקסימום OC בסיסי, על קירור סטוק. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אימיול (ללא הפסקה ), אופיס, קצת משחקים וקידוד סרטים. יש לציין שיש לי אפשרות להשיג את המעבדים של אינטל במחיר זול יותר מזה שבחנויות (אל תשאלו איך, לא יכול לפרט), מה שיכול להפנות משאבים לרכיבים אחרים. אני מייעד לשילוש הנ"ל גג 3000 ש"ח. חשבתי על כמה אפשרויות למעבד, לוח וזכרונות: 1. מעבד E6400, לוח 965P ו 2GB זכרון VALUE DDR2 533MHZ, ללא OC. 2. מעבד E6400, לוח 975X ו 1GB זכרון DDR2 667MHZ, עם OC בסיסי. 3. מעבד E6600, לוח 965P ו 1GB זכרון VALUE DD…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת והאם כדאי לעשות אוברקלוק מ2.33GHZ ל2.8GHZ על קירור סטוק(Q8200)
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-