מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1641&scat=195&tcat= יש לי עכשיו 512X2 במהירות 667 אני רוצה לדעת אם שווה לי להוסיף שניים כאלו במחיר הזה והאם זה שווה בכלל בגלל הורדת המהירות?
- 

- 21 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
- 

- 21 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
- 

- 21 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

תשלחו לי קישורים איזה סטפינג הכי טוב למעבד הזה בשביל OC ובכללי
- 

- 21 תגובות
 - 921 צפיות

- 

- 

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 מחירים: מעבד:1180 לוח אם: 1060 זיכרון: 1090 סה"כ: 3330 דגשים... כן אני מעוניין להשאיר את אופצית ה CF או SLI (עם דריוור מתאים ) פתוחה עבורי . אני כן מעוניין בOC אבל לא משהו מוגזם.. 330-350 BUS .. עיקר התהיות והספקות קשורות בזיכרון. המחיר מעולה, המהירות סבירה התיזמונים טובים, הנפח מתאים והוא זמין במלאי (חשוב עבורי )... אבל אני פשוט לא מכיר את החברה.. אם יש לכם הצעה ל 2GB במחיר של 900-1100 שקל במהירות 667 עם 4.4.4.12 מנועה או מפנדה בלבד אני אשמח להצעות . מבחינת זיכרון איך אלו (PQI אם אותם נתונים 1130 שקל ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath…
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מאיזה מעבד אינטל הופכים ליותר כדאיים לעומת הXP1800?
- 

- 21 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
- 

- 21 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני מניח שהשאלה כבר נדונה בפורום זה מתישהו אך לא מצאתי דיון כזה. האם מעבד שלא בהרבה יותר טוב יראה גם ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים... אני מתכוון להגדרות "נורמאליות". למשל: האם יש הבדל כלשהו בין pentium D 930 ל ethlon X2 3800+?
- 

- 21 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?
- 

- 21 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, המחשב גיימינג הוותיק שלי התחיל לעשות צרות ונראה לי שהלוח אם הלך. כשמכניסים כרטיס מסך הוא מסרב לעלות (ניסיתי 3 כרטיסים, הביוס עולה מאוד לאט) ומלבד זאת יש לי כמות גדולה של מסכים כחולים כשאין כרטיס מסך (מלבד המובנה במעבד). אני מניח שהלוח אם הלך ורוצה לנסות להחליף אותו בלי לאכול את כל הקנס של שילוש חדש. אשמח למצוא Z77 אבל אם יש רעיונות ללוח תומך אחר אני אשמח. במיוחד אם המחיר יהיה טוב. עריכה: עוד משהו, יש לי 7 הארד דיסקים כרגע מפרט ישן: 3770K Asus Sabertooth Z77 32 GB DDR3 RAM חלונות 10 מידע על המסכים כחולים:
- 

- 21 תגובות
 - 4.1k צפיות
 - 3 followers

- 

- 

עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.
- 

- 21 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]
- 

- 21 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado
- 

- 21 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?
- 

- 21 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )
- 

- 21 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי, מהפנטיום 2 ג'יגה הענתיקה שלי.. רציתי רק לוודא לפני שאני קונה, סוקט 939 זה אומר שזה מתאים לכל מעבד, גם לכאלה שהם כפולי ליבה? האם זה שווה לקנות מעבד 64 ביט? שמעתי שיש איתו סיבוכים כמו שצריך מערכת הפעלה חדשה וגם שהוא עובד טוב רק עם הרבה מאוד זכרון.
- 

- 21 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

איזה ליבת חדשה יותר טובה יותר וכו'... בקיצור איזה מבין המעבדים הבאים לקנות קישורים לשני המעבדים בפנדה: Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10265 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box Sledgehammer http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=7890
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

התמונה שטוחה לגמרי.
- 

- 21 תגובות
 - 3.9k צפיות
 - 2 followers

- 

- 

אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ
- 

- 21 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות
- 

- 21 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…
- 

- 21 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

1. AXP2600M @ 225X11.5 2.5|3|3 Abit NF7-SL 6800GT @ 400/1100 1G ram 2. Athlon64 3200 S939 DFI LANPARTY UT nF4 6800GS 256mb 1G ram חשוב לציין שלמפרט השני לא מתוכנן OC כלל וכלל. תודה לעוזרים
- 

- 21 תגובות
 - 992 צפיות

-