עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MonoMan,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eddie_b,

איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341 איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!! ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS שתומך עד 333MHZ.התקנתי בו זכרון של 512 במהירות 400MHZ.הבעיה היא שאני רואה את המהירות בתור 200MHZ.הבנתי שזה ככה אמור להיות.זה נכון? ואם אחבר 512 במהירות 333 כמו הלוח שלי,אז כמה אראה את זה בפועל? גם 200?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פה מציאים לי רק AMD ותאמת אני חסיד של INTEL

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shoeyal,

המלצה ללוח טוב ללא צורך ב O.C שאלה נוספת: במידה ויש קירור ממש חזק ואין צורך ב O.C מדוע לא לקחת פרסקוט ולהרוויח את ה 3% שיפור 1MB CASH ו HT

• 21 תגובות
    • 968 צפיות
  8. שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU שווה למעבד Intel Pentium IV 2.4GHz 1M 533MHz Socket 478 BOX CPU ???? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 858 צפיות
  10. שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by areli,

שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yonline,

אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב (אני לא חוסך בכסף) והיעוד שלו כעיקרון הוא עריכת אאודיו ווידאו מה שמצריך ביצועי חומרה טובים. הבעייה שלי היא ההתלבטות בין החומרה. ורציתי לדעת מה עדיף או יותר טוב: AMD ATHLON XP 2800 או... INTEL P-4 2.4 משמועות עולה ש- AMD מתחממים נורא, ונותנים אחריות לשנה בלבד, אז במקרה הזה אני אתפשר עם עצמי על אוברקלוקינג. בנוסף רציתי לדעת איזה לוח הוא העדיפות הטובה ל- AMD או INTEL הנ"ל ASUS אני לא כל כך יודע איזה דגם, שלפי כל אחד הוא הטוב ביותר. ושמעתי שהלוחות של GIGABYTE גם טובים... אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני מאד אשמח... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לאחר שהרכבתי מחשב חדש, מעבד p4c 2400 עם לוח אם של asus מדגם P4P800 ושתי סטיקים של זכרונות שנמצאים ב-DUAL מדגם Twinmos 3200 256mb מדי פעם כשעולה ה-win XP (התדירות ממש משתנה) יש מסך כחול כזה ולאחריו restart אוטומטי. באחת הפעמים לא היה ריסטרט והצלחתי לקרוא מה כתוב במסך הכחול ומדברים שם על משהו בנוגע לזכרונות ולבעיית חומרה. ביטלתי עכשיו את האפשרות של הריסטרט האוטומטי ואני מחכה שהבעיה תופיע שוב כדי לתת לכם עוד פרטים עליה כדי שתוכלו לעזור לי. אבל בכל אופן רציתי לדעת אם כבר ידועה מראש בעיה עם הזכרונות והלוח הנ"ל, כדי שאני ידע איזה חלק לא תקין ואני יוכל להחליף אותו. תודה רבה חברים!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by 47,

לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Gnome,

שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Fenomeno,

מעבד- P4 1.8A Northwood לוח אם- Abit TH7-IIRAID הארד דיסק- WD 80 GB "Special Edition" זיכרון- Samasung 512RDRAM 1066(128X4) כ. מסך Leadtek GF4 TI4400 ספק Antec 430W TruePower מארז- Chieftec AX-01SLD מסך- IIyama VisionMaster pro452 דעתכם?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני כבר קניתי פשוט מחשב חדש הכל אצלי חדשששש קניתי מעבד ולוח חדשים היום קניתי GF3 עשיתי פורמט והוא עובד פחוא טוב מ GF4 MX ! המשחקים לא עובדים חלק הDEMO של 3DMARK2001 ניקתע כזה ולא זז חלק מה לעשות חברייה? למה דווקה לי יש את כל הבעיות שבעולם?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by shibby15,

אני רוצה לקנות מעבד חדש ולשמור על עלויות כמה שיותר נמוכות (גם בלוח) רציתי AMD 1600או 1700 אבל אני מפחד שהוא ישרף לי. לקנות P4 1.6 או שהAMD בסדר??

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by vsync,

זוכרים שלפני שבועיים אמרתי פה שנשרף לי המעבד והלוח אם ? אז קיבלתי חדש מקודם, ועדיין המחשב נתקע כאשר הוא פועל במהירות הרגילה שלו ב FBS 133MHz. נתקע, כלומר עוד לפני שהוא מעלה את ה windows או דקה אחרי.. זה מאוד חשוד, כי גם הלוח וגם המעבד חדשים. אני חושב שהזיכרון DDR 2100 שלי עושה בעיות כאשר הוא עובד ב 266 כאשר ה FBS ב 133. בבקשה תחוו את דעתם כאן, אני ישמח מאוד.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Ben-Dor,

1.באיזו טמפ' ישרף לדוגמא : P4 1.8A? 2.ומה הטמפ' הכי טובה שכדאי להשאיר אותו בה? האם זה בדרך כלל 10 מעלות פחות מן הטמפ' ההכי גבוהה? 3.ובדרך כלל שהוא בא עם המאורר הרגיל של אינטל באיזו מהירות הוא מגיע? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.