כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הסמסונג 710T. עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול. איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל. כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות). מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן? זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לגיימר כבד בתקציב של עד 2000 זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות והאם יהיו דברים טובים בתקציב הזה. אם לא אז יש לי אפשרות אולי לקנות את 2900PRO ולעשות לו אוברקלוק בינוני ולקבל 2900XT
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
החיבור הוא לא SVHS רגיל עם 4 פינים - אלא עם 8 ??? איך בדיוק אני אמור לחבר את העסק? יש כבל מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
-
קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תערוכת CES 2017 מסתמנת כשדה הקרב החדש בין יצרניות הליבות הגראפיות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-