כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך - 7600GT: הראשון : LEADTEK WinFast A7600 GT TDH 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 הוא הזול מבין השלושה בכל מקום השני:GAINWARD BLISS 7600GT TV-DVI AGP 256MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6896 והשלישי:XFX PV-T73A-UDE7 GF 7600GT 256Mb DDR3 AGP TV-OUT+2*DVI 2Y http://lamir.co.il/product.asp?product=11835(במחיר יותר זול מהכתוב בכ100 ש"ח) כמו כן , שמתי עין על ה7800GS של PNY שלמכירה בלוח יד שניה באתר: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8049 כאשר לדעתי המחיר הדרוש עליו קצת גבוהה - ויותר נוח לי התשלום באשראי מה מהם מומלץ בתור השדרוג הבא, והאם מתוכננת איזה הורדת מ…
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x800gt ואני רוצה לשדרג את המסך שלי למסך lcd wide. הרזולוציה של המסך היא 1680*1050 ורציתי לוודא שהכרטיס שלי תומך בה. כאשר אני מסתכל על הרזולוציות הנתמכות ב display setting אני לא מוצא את הרזולוציה הזו (גם כשאני מסתכל על כל הרזולוציות הנתמכות ולא רק על אלה שמתאימות למסך שלי) למרות שאני מוצא שם גם רזולוציות הרבה יותר גבוהות וגם רזולוציות ב aspects (יחסי רוחב גובה) שונים. האם 1680*1050 היא רזולוציה נתמכת ע"י הכרטיס? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לפני מספר שבועות אבא שלי קנה למשרד שלו מסך LENOVO רחב לפני כמה זמן ראיתי את המסך ושמתי לב שהכל נראה מרוח ואפילו קשה לקרוא, ממש עושה כאב ראש, בדקתי רזולוציה אופטימאלית והבנתי שהכרטיס מסך (on board ) לא יכול להציג כאלה רזולוציות, איזה כרטיס מסך (לא צריך אחד חזק אלא פשוט עם יכולת להציג רזולוצית מסך רחב) אני יכול לקנות, כמה שיותר זול. האם אני באמת אראה שיפור ויזואלית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשבוע הבא ואת כל המחשב אני קונה מIQPC, חוץ מכרטיס המסך שירכש בנפרד מנועה מחשבים: BFG 8800GTS OC 640MB. בכל מקרה, המארז שאני רוכש הוא P150, אותו אני משאר שלא תהיה בעיה גדולה לפתוח, הלוח אם הוא 965P DS-3 או S-3 עוד לא החלטתי, בכל מקרה מישהו יכול לתת לי תמונה שתסביר לי לאיפה בלוח האם כרטיס המסך צריך להתחבר? אודה לכם מאוד.
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקיי , כמה שאלות. רכשתי השבוע כרטיס טלויזיה . הדגם - Leadtek WinFast PVR2000 חיברתי אותו בחריץ PCI-E והכל ועכשיו נתקלתי בבעיה עם כבל הAUDIO IN הכבל אמור להכנס ביציאה של הכרטיס ומהצד השני להתחבר ללוח אם דגם הלוח הוא - GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA אבל לא מצאתי את החיבור בלוח עצמו.. אם אפשר הסבר איפה הוא נמצא אני אשמח. ועוד שאלה. לחיבור הVIDEO IN יש כבל. את הכבל חיברתי והוא אמור להתחבר מהכרטיס לממיר בממיר יש בעיה.. מאחורה יש שם 3 כבלים - לבן , אדום וצהוב. עכשיו הצהוב כאמור כבר תפוס שם ואני אמור לחבר את הבננה הצהובה כשאני מוציא את הכבל הצהוב ומכניס את הכבל של הכרטיס מן הסתם בטלויזיה אין תמונה השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב בלי שזה יפריע…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סתם מתעניין. האם אפשר לחבר שני מסכים ל-PX6200 ב-XP? היה לי RADEON9700 וזה עבד מעולה. עכשיו התקנתי PX6200 באופן זמני ביותר (סוף שבוע) והמחשב מזהה לי את שני המסכים אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה... לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10 צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט: Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB VS Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB ==== תודה מראש עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תמליצו על כרטיס מסך אני רוצה כרטיס סביר שלא יקר ופשוט יתן לי ביצועים נורמליים אני בכלל לא מתכוון לשים ויסטה אז נראה לי שלא יהיה לי שימוש בכרטיס שמיועד לDX10 ובכך עולה קצת יותר מכרטיס של DX9C שמביא אותם ביצועים במשחקים............... לא כך? אני רוצה לשחק במשחקים ברזולוציה 1024 על HIGH בלי פילטרים(בעיקרון זה מה שאני מצפה מהכרטיס לתת עם כמות פריימים שמאפשרת לשחק נורמלי, אפשרי להתפשר על הרזולוציה אבל ה1024 זה האופטימלי) מפרט AMD athlon 64bit 3000 gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-