עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם... אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו... אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך D…

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שאלה - חיברתי את כרטיס המסך של המחשב לטלוויזיה ורואים את המחשב בטלוויזיה - רק סרטים למרות שרואים אותם בתוכנת הסרטים (Media Player Classic) רואים מסך שחור בטלוויזיה פתרונות ? זו בעיה של רזולוציה, תוכנת סרטים לא מתאימה ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by mistaarvim,

ה1950xt? ניתן להשיג אותו עדיין על המדפים, או שהוא ירד מפס היצור? ואם כן אז יש למישהו מושג מתי מפסיקים את היצור?

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שאלה של חוסר ידע, במידה ואני קונה מחשב בלי כרטיס מסך האם הוא יוכל לעבוד? המפרט של המחשב יהיה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-S3 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 אני קונה אותו בלי כ.מסך כי אני מעוניין לחכות חודש חודשיים ליציאת 8600.. האם הוא יעבוד בלי כ.מסך? האם אני יוכל להריץ משחקים? אשמח לפרטים על כך.

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  5. חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. השאלה בכותרת.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  7. ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by WazZzap,

ראיתי שבשביל משחקים של DX 10 חייבים ויסטה וכמה וכמה אנשים פה אמרו שייקח הרבה זמן עד שיגיעו משחקים לויסטה... אז השאלה שלי זה אם באמת שווה להוסיף איזה 600 שקל אם משווים את ה 8800GTS ל X1950XT ששניהם באמת כרטיסים מעולים אבל ההבדל הוא 600 ש"ח בגלל ה DX 10? ועוד משהו שקשור לפורום פה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=620&Pname=Gaming כמה הדבר הזה אמור לעלות לי אם אני עושה את השינויים הבאים: מוריד את כל הציוד ההיקפי(מסך מכברת מקלדת רמקולים הכל הכל) ואני שם BGF PX8800GTS 320MB או HIS RADEON ATI X1950XT 256MB מה יותר משתלם מבין הכרטיסים וכמה אמור לעלות לי המחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by the terminator4,

על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KiDi,

הבנתי שהדבר העיקרי בבחירת זיכרון לכ. מסך זה לאיזה מסך הוא מתחבר ובאיזו רזולוציה... נראה לכם ש256 מגה יספיקו ל19 אינץ' ברזולציה טיפה גבוהה מ1024*768?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by RonTwins,

שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי שהוא בסלוט AGP לחדש רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב שיש כיום ל AGP ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by drorh1,

תראו יש לי תקציב על 400 ש"ח ואני רוצה כרטיס שיפעיל את הCNC החדש על Medium+,יש לי AGP. והסתכלתי קצת ואני חושב ללכת בכיוון של זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981. כדאי?!? טוב תראו אולי אני יוסיף עוד קצת. איך זה? http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3498

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by x-amin,

עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by simonsix,

ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by shainov,

איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  21. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by mrraz,

מסתבר שהכרטיס הזה נותן תמורה טובה למחיר מהירות הסטוק שלו ליבה 500 וזיכרון 800 עשיתי מספר נסיונות לשינוי הערכים והתברר לי שקל מאוד לשפר לו את הביצועים בדקתי עם 3DMark06 ו-RivaTuner העליתי הליבה ל-605 והזיכרון ל-805 יצא ב-3DMark06 ציון של 8534 העליתי הליבה ל-648 והזיכרון ל-864 ציון - 8694 העליתי הליבה ל-676 והזיכרון ל-866 ציון - 8718 ליבה 682 וזיכרון 901 נתקע על תמונה סטאטית ליבה 708 וזיכרון 901 לא הצליח להפעיל את התוכנה הפעלתי במקביל את בקרת הטמפרטורה של RivaTuner, כמעט ולא התחמם לא היו שום ארטיפקטים הכל עבד רגיל

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by redead,

אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים