עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by liornet,

8600GTS פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 ופה: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_9227.jpg *האמצעי לעומת ה 8800GTS http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/11/ שכאן הוא מגיע ל 655MHz/2020MHz בOC ידני. לעומת 620 MHz /1600 MHz של XFX ללא OC ידני. ו675/2000MHZ של ספארקל ללא OC ידני. איך זה יכול להיות? 8600GTS חזק מ 8800GTS אני מבולבל ואיזה מהם הכי עדיף אחריי OC?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. איזה מסך בידיוק יש לניידים של IBM ? הייתי אצל חבר שלי וראיתי את המחשב הנייד החדש שלו ושיחקתי עליו WARCRAFT3 ופשוט המסך לא סינוור אותי בכלל ונתן תמונה מצויינת, נכון שהייתה טיפה מריחה אבל לא אכפת לי נהנתי מכל רגע. איך אני אדע איזה מסך היה שם אם הפרט היחידי שכתוב על המסכים הללו שהם 1024X768 והם 15 אינ'ץ . יופי באמת !!!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by mind5,

שלום ! הנייד של הדוד שלי חדש,HP יש בו מעבד 2000 MHZ וזיכרון 1024 אבל הכרטיס מסך חלש איך אני יכול לעזור לו בלשדרג אותו תנו לי הצעות עדיף שיהיה HIGH END תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by nec_000,

http://www.3dmark.com/3dm11/11263084 מוציא ציון ליבה גראפית של 18,060 נקודות. אם צריך השוואה, אז זה ממש זהה למה שמוציא R9-390 . במילים פשוטות, AMD הביאה לשוק כרטיס שנותן את ביצועיו של כרטיס שעלה 1670 ש"ח עד עכשיו, וזאת במחיר של כ- 1200 שח לצרכן במחירי ישראל (המרה שמבוססת על מחיר ארה"ב של 230$). זוהי הוזלה של כ- 30% סדר גודל (לא רע). **תהיה גם גרסה ולה רק 4GB זיכרון (יתכן מעט מקוצצת ליבות אך לא ברור בשלב זה) שתעלה 200$ (כ- 1000 ש"ח) לצרכנים on the budget. עדכון טרי מ wccftech: http://wccftech.com/radeon-rx-480-3d-mark-benchmarks/

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. בינתים הגיעו כמה Rip off edition בודדים. למישהו יש מושג מתי מגיעים הכרטיסים הנורמלים?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  14. קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by ABCD,

כרטיס מסך X850 pro יותר טוב מ X800XL?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  16. יש לי בעיה. יש לי את ה 9800PRO של MSI כבר שלוש שנים בערך הכרטיס יחסית חזק והוא ביכלל מזוהה כ XT עכשיו הוא AGP וכמובן שאין לו PIXEL SHADRES 3. רציתי להפעיל את GRID המשחק וזה לא עובד, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי "לרמות" את התוכנה שכן תזהה שהכרטיס תומך בזה? או משהו שכן יכול להפעיל את המשחק? :-[ אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  17. שלום לכולם, משחקים מתחילים לקרטע אצל אבא של חברה שלי(כרגע דום החדש ודאוס אקס החדש) הוא לא מבין במחשבים ורק אוהב לשחק :-) ולקנות מחשב חדש עכשיו זה סיפור בשבילו אז יש לי כמה שאלות: 1. רציתי לדעת האם המפרט המצורף מתאים לכרטיס מסך GTX 1070? (בדגש על המעבד הישן יחסית, לוח אם , מארז וזיכרונות) 2. האם הכרטיס ישדרג לו את המחשב משמעותית למרות שהמעבד שלי והלוח אם ישנים יחסית? 3. ראיתי שיש המון דגמים של GTX 1070 איזה מהם הכי מומלץ ולמה? 4. הוא מתכנן גם להתאים את המחשב למציאות מדומה ראיתי שאם הוא יקנה את הכרטיס מסך זה יענה לו על הדרישות - האם הייתם ממליצים לקנות גם סטיק של כרטיס זיכרון נוסף שיהיה לו 16gb? מה היתרון בכך? תודה רבה מראש לכל העונים! …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Peri228,

שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by 00Amir,

אני רוצה 460 אבל לא יודע איזה - Gigabyte gtx 460 OC ויש גם גרסאת Gigabyte gtx460 SOC שבמבחנים בחו"ל מראה ביצועים עדיפים.. איפה אפשר למצא GTX460 SOC ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by asaf556,

השגתי כרטיס שכזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Blabber,

אהלן! לרגל המבצעים שנחתו עלינו, אני חושב לקנות כ.מסך חדש כדי להחליף את ה4850 הזוחל שלי. השאלות שעלו אצלי מגוונות: 1. מי מהם מציג ביצועים טובים יותר ברזולוציות 1680X1050 ו 1920X1080 (רוב ההשוואות שראיתי הן לטובת ה 7870)? 2. למי מהם צריכת החשמל הנמוכה בidle ובload? לא מצאתי משהו חד-משמעי, נראה שה660 לוקח ב5W בidle רגיל, 7870 לוקח בlong-idle ו660 גם לוקח בload של משחקים. 3. האם בכלל כדאי לחכות לסדרת ה8XXX? אני יודע שאפשר להמשיך לחכות ככה במשך כל החיים, אבל אני קונה חומרה פעם ב3-4(5?) שנים, ככה שאין לי בעיה לחכות כמה חודשים באם קיים הגיון מאחורי העניין. - אם יש המלצה לכ.מסך אחר, זכרו שאני מחליף חומרה לעיתים רחוקות, ככה שחסכון של 200 שקלים היום הוא לא כ"כ רלוונטי (6870 וכד'). …

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ohad_haz,

אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך הHD4850 יחיזק משחקים ברזו' הזו לדעתכם ?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Demagh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, למחשב עם i3 6300 ו-8 ג'יגה DDR3L. הספק הוא Antec Earthwatts 500w AE-500, ויש לו רק זוג חיבורי PCIe עם 6 פינים. אז, כרטיסים כדוגמת ה-280x לא באים בחשבון בכלל? אפשר לחבר זוג חיבורים עם 6 פינים ולקוות לטוב או לחפש רק כרטיסים עם זוג חיבורי חשמל עם 6 פינים? תודה. עריכה: אני רוצה להשקיע עד 500 ש"ח בכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by megastorm,

האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד?? המפרט שלי הוא 1000 AMD RAM 448 3d card : G force 3 TI 200 אאחרי אוברקלוק.. והתוצאה שקיבלתי היא 890 האם זה הגיוני? הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של 800 על 600 אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.