עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bessmertniy,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1 http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE= כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים) ההבדלים מאוד קטנים . ה 6600GT מאוד מפתיע! מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700 x800pro\xt 6800\gt\ultra ואפילו 9800פרו המשחק הזה ירוץ מעולה! ציטוטים מ hardocp It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Ha…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by imac,

בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. של איזה חברה איזה דגם מסויים תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by ye_3333,

חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by foxy38,

שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by ExploiT,

שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש והורכב ביום חמישי הזה ע"י טכנאי אייבורי מחשבים. היום,שבת בערב:התצוגה בדף הבית של האינטרנט היתה לקויה - חלק מהמסך היה שחור והופיעה מ"ס פעמים ההודעה: "מנהל התצוגה AMD DRIVER הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה.",ולאחריה עדיין התצוגה היתה לקויה,אבל פחות=חלק מתצוגת הפלאש הופיעה כריבועים לבנים עם X אדום ובמקום פרסומות הופיעו סימני קריאה בינוניים. *אציין,שלפני קנייתו של כרטיס מסך זה,התייעצתי לגבי התאמתו למפרט המחשב שלי,ובמיוחד לספק הכח שלי (5…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by jimi,

מה זה MS?? צריך במסך MS גבוה או נמוך?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by llnakash,

שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by amit71,

סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by Dani92,

תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.

13. Started by FatherBoard,

אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?

14. Started by טל קורקוס,

כרטיס 1 - X1600PRO ? מה הרמה שלו ? http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=153 טוב למשחקים LOW MED ? כרטיס 2 - X700 אותו דבר לגביו ? ASUS EAX700\TD\256MB

15. המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…

16. מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים הבאים? ואם כן איזה מהם עדיף לקנות? Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable (1 Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 (2 תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by yotamnagani,

של ושל ? J

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by moshon,

אהלן הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך (יש לי 7300gt והוא כבר זקוק לרענון) ואני זקוק לעזרה זה המפרט של המחשב שלי: core 2 duo e6400 asus p5b 2gb ram ספק Toughpower 600W Thermaltake Microsoft Windows XP Professional ייתכן שדרוג לvista (למרות שאני לא רואה סיבה..) המחשב מחובר לשני מסכים- האחד lcd 32 עם רזולוציה 1366*768 (hd ready) ומסך סמסנג 21 lcd שעובד ברזולוציות גבוהות יותר (16:9, 4:3 - 1680x1050/1600*1200) זה המקס- דרוש חיבור duel dvi השימושים הם גיימינג ממוצע+ (לא מטורף), סרטים (hd) ושימוש רגיל- לשני המסכים. התקציב- עד 700 שקל יש אפשרות שאני מביא אותו מארה"ב ואז הוא יהיה מוזל יותר ולכן הייתי רוצה מלבד ההמלצה הראשונה עוד דגם בתקציב -220 דולר (מן הסתם במחיר כזה בארה"ב הדגם יהיה הר…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

רציתי רק לדעת איזה כרטיסים אפשר להשיג בגרסת AGP כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי אני ראיתי בסטיקי ש 7600GT הכי משתלם

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  21. האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by OFIR N.O.S,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ? ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ? ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.