עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HujA_BoY,

אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by stingeR-,

אני חשבתי על זה : http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=912&lead_id=&look= מה אתם אומרים? , שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. לקחנו לסיבוב את כרטיס המסך הראשון מסדרת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA אשר מיועדת להמונים - האם הוא ממשיך ראוי לדור הקודם? התשובות כאן לכתבה

4. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. GIGABYTE GEFORCE 6800GT 256MB GDDR3 PCI-E 6800 GT SLi וכמה הוא עולה אני מתקשה למצוא מחיר האמת..! חחח הוא יעבוד כנראה בשילוב עם AMD athelon 64 3700+ san diego

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  7. איך אפשר לדעת ב GEforce כמה צימורות פתוחים??

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by pompon,

היי לכולם, יש לי שאלה שקשורה הן לתצוגה וגרפיקה והן לאודיו למחשב. לפני כמה ימים קניתי מסך דק רחב של חברת SAMSUNG דגם 204BW (http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20HAWCB7XAA.asp?page=Specifications). יש לי מערכת סראונד של Creative Inspire 5.1, 5200 (לינק לדגם הספציפי עם כל הנתונים עליו: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=55). הייתי מעוניין לשים את רמקול הסנטר מתחת למסך מכיוון שעכשיו אי אפשר יותר לשים אותו מעליו. הרמתי את המסך לרמה הכי גבוהה והרמקול נכנס בדיוק. השאלה היא: האם רמקול הסנטר מזיק למסך? והאם רמקולים באופן כללי מזיקים למסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by pop300,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD3870 512MB DDR3 PCI-E האם הוא חזק יותר מג'יפורס 8800GTS 640MB? האם כדי לי ללכת על הכרטיס מסך הזה: Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by dude1221,

מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...

14. אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by Chelsea_FAN,

אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by useless,

השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by spitfire3,

שלום לכם ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Intel P4 3.2 Intel 915P 1.5G Ram ATI X700 Pro ספק 300W אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזמני כי בקרוב אני מסיים את הלימודים ולא שווה לי לקנות מחשב חדש וגם כרגע הכסף הולך לשיעורי נהיגה. כשבדקתי בEVEREST היה כתוב לי ליד הכטיס מסך PCIE 1.0@X16 רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים כגון : 3850/4670 יוכלו לעבוד לי במחשב/האם קיימת לי יציאה של כרטיס מסך כמו שהכרטיסים האלה צריכים? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by ori24,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, align: center] [TR] [TD=class: alt1]ידוע כבר מתי תצא הסדרה החדשה? היה לי GTX770 של גי'גהבייט שלא הייתי מרוצה כ"כ ממנו,היה לפעמים מתקשה במשחקים כאשר הייתי משחק על הגדרות מקס ולא מדבר על AA במקס' אלא ההגדרות בכללי על 1900X1200. מכרתי אותו ועכשיו אני שואל האם לחכות לסדרה החדשה או ללכת על ה780 בגרסת הGHZ של ג'יגהבייט שהוא כרטיס מאוד חזק ושבכל מבחני הביצועים הוא מאוד קרוב ל780TI אבל המחיר שלו פשוט יקר... [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt1, align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orends,

שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by malche,

האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.