כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח עם כרטיס מסך on board, בנוסך שתומך בכרטיס מסך AGP X4. האם כרטיס מסך AGP x 8 יכול לעבוד על הלוח הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היה איזה אתר בו יכולים להשוות כרטיסי מסך שונים ! אתם יכולים להביא לי אותו [ ברח לי מהראש ] תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למחשב AMD *2 3600 ויציאת PCI-E תקציב- עד 800 ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך AGP, לא בשביל משחקים, אלא שירוץ עליו ווינדוס ויסטה (AERO) לצרכי מדיה סנטר בלבד. אני מתלבט בין הנ"ל: ASUS nVIDIA GeForce N6200/TD/128M 128MB DDR S/C DVI-D ASUS ATI Radeon A9250/TD/128M 128MB (64bit) Composite DVI-D LEADTEK nVIDIA GeForce FX 5200 128MB 64bit TV-Out AGPx8 WinFast A 340 T 128M LEADTEK nVIDIA GeForce 6200 128MB 64bit TV-Out AGPx8 WinFast A 6200 128M GAINWARD nVIDIA GeForce FX 5500 256mb 128Bit DDR AGPx8 TvOut Dv] GIGABYTE ATI Radeon 9250 128mb DDR, 64Bit ,DVI AGPx8/TV [BULK] GIGABYTE ATI Radeon 9600 256mb DDR, 128Bit ,DVI AGPx8/TV [BULK] המחירים יחסית זהים, חוץ מה-9600 שהוא קפיצה של 20$~. אשמח גם לשמוע על דגמים של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין למה הוא לא נמצא בכרטיסים המומלצים הרי הוא עולה 990 ש"ח והוא יותר חזק מה x1950p אפילו בכל המבחנים פה הוא מנצח את ה x1950p http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=523&model2=607&chart=218 אז אני לא מבין למה לקחת במחיר הזה x1950p אם יש בחנות הזאת באותו מחיר 7800gtx שבהרבה יותר חזק http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& האמת כיוונתי שם על ה 512 mb כי גם ככה ברזולוציה של 1280 1024 זה לא חשוב .וכיוונתי בגלל שזה הגירסה המהירה ובחנות אני חושב שגם
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם זקוק להמלצה לכרטיס מסך לשימוש משרדי באפיק AGP ,במחיר זול. רק לצורך שימוש משרדי. בתודה מראש שי תקציב עד 200 ש"ח ועדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-