כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כ-4 חודשים רכשתי מחשב חדש, רכשתי כרטיס מסך בסיסי שישרת אותי עד שאחליט להתחיל לשחק. הכרטיס שרכשתי הוא של Gecube - RADEON HD3650 http://www.gecube.com/products-02.php?prod_search=GC-RX365XTG3-D3 לאחר כחודש עבודה התחלתי להרגיש שהרעש שבוקע מהמאוורר שלו ממש מפריע לי, פניתי לספק והחלפתי את הכרטיס לכרטיס זהה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. גם הכרטיס החדש שקיבלתי מרעיש באותה המידה. ביקשתי להחליף את הכרטיס במוצר אחר והיום קיבלתי אישור לשדרוג (עלי להוסיף רק את הפער) ואני צריך את עזרתכם. מכיוון שאני מעוניין להתחיל לשחק במחשב אני רוצה לקחת כרטיס איכותי התקציב של עד 1200 ש"ח. 1. האם סביר שכל כרטיס מהיר או מתקדם יותר שאקח יעשה יותר רעש ? טיפה על המחשב שלי כדי שתוכלו לעזור ל…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכול, איזה דרייבר הכי מומלץ לGF6800NU (אני מדבר על הדרייברים החדשים 70XX) + יש השוואה בין הדרייברים השונים
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך גם למשחקים וגם שיהיה לו VIVO אני חייב כניסת ווידיאו. חשבתי על לקנות רדאון9500פרו אבל אני לא מוצא דגם עם VIDEO IN אז השאלה האם יש איזה רדאון ברמה של 9500פרו ומעלה שיש לו VIDEO IN. אבל אני לא מתכוון לכרטסים AIW של ATI שהם יקרים בטירוף. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך 460GTX 1G ראיתי שיש לו גם כניסת מיני HDMI...השאלה שלי פשוטה...האם בעזרת מתאם מיני HDMI ל HDMI אני יקבל קול (תמונה בכל מקרה)? אני יודע שבמתאם DVI ל HDMI אני יקבל רק תמונה אלה אם כן אני יחבר את הכרטיס מסך דרך כבל נוסף spdif רק אז יהיה שמע גם.. הקטע שאין לי בכרטיס חיבור פנימי spdif ויש רק מיני HDMI מה שכעיקרון אמור גם לעבוד... יש למישהו ידע והוא ניסה כבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ''ל ואליו מחוברים 2 מסכים 24 של סמסונג+טלויזיה 40 סמסונג. אני מרגיש איטיות מסויימת בביצועים אפילו על הדסקטופ. יש לי את הדרייבר העדכני ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה האופציות של הכרטיס הזה(אפשר לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזיה?,עריכה)?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
קניתי DP כדאי לחבר מסך 3 ! http://cable.co.il/sg_product~630110~58~132.htm וברגע שאני מנסה להפעיל את כל השלושה הוא מבטל לי מסך אחד עם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה עם מישהו יודע איזה DP אני צריך או מיוחד .?!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עבור משחקים חשוב לציין שאני לא גיימר מושבע אבל מצד שני כן משחק ב FARCRY וב - RISING OF DRAGON (אם לא רשמתי נכון, סילחו לי) כיום אני מתלבט בין GTX460 768MB לבין ATI HD4890 VAPOR BATTLESTATION הנתונים של המחשב שלי : ספק מתח של THERMALTAKE 600W TOUPHPOWER מעבד INTEL I3 C540 זיכרון A-DATA GAMING 1600MHZ 2*2 לוח אם GIGA BYTE GA-H55 UD3H ,תודה מראש על העזרה :-)
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: מתלבט בין שני כרטיסי מסך שקטים למחשב שמיועד בעיקר לעריכת אודיו, שימושים רגילים ו-"קצת" משחקים. אני לא הולך לשדרג לכמה שנים (הכרטיס הוא חלק ממפרט למחשב חדש) לכן בנוסף לשקט היה חשוב לי ה- DIRECTX10 וה-HDMI שקיימים בשניהם.. 1. ASUS EAH3650 SILENT/HTDI/512M. כ-500 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=637&l4=0&model=2105&modelmenu=1 2. ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M. כ-850 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 * השוואת הנתונים (שרובם לא הבנתי): http://asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2105,2200&l1=2 נ.ב: על שני הדגמים קראתי דברים ממש טובים אבל לא…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך השוואה די מפורטת במה כל אחד לוקח וגם בכללי מי יותר מהיר ויותר טוב לגיימינג. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-