עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.) אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה. ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות. הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by james23,

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  3. טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. יש בויסטה דברים שפועלים רק עם כרטיסי DX10 ? (אני מדגיש, לא משחקים)

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by WhateverX,

9800GTX 512MB VS 9600GT 512MB X2 SLI מה לדעתכם יותר טוב מבחינם מכל הבחינות (ביצועים, הדור של עכשיו ובעוד כמה שנים, שאר החלקים במחשב צריכים להיות תואמים וחזקים, והכל) מה אתם חושבים, האם כרגע עדיף את אחד מהם, וזה ישתנה בעתיד? למי ביצועים יותר גבוהים? אשמח אם תוכלו לפרט ולעזור לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  7. הזמנתי מהזיגזגים כרטיס מסך ASUS GTX 285 ואני מייעד אותו לאוברקלוק, מישהו יודע עד כמה הוא טוב? כלומר, הוא לא מגיע סחוט כבר? ושאלה נוספת, כדאי ללכת על ספק כח של 520W או 620W לאוברקלוק? אני הולך על אנרמקס שאר המפרט: Intel I7 920 Asus P6T Deluxe OCZ 6GB DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 אם הנושא נפתח במקום לא נכון, תעבירו.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related

9. אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. המחיר של hd6770 כיום נע סביב 560 ש"ח. האם הוא מהווה תמורה טובה למחיר זה או שכדאי לקנות משהו אחר בסכום זה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. פרטי המערכת: ספק כח: codegen 600w הכרטיס המדובר תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by dfffgfg2,

http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by guyby,

שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by Radeon38,

ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by Dr.Drek,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.

16. Started by dino,

הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  18. שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  21. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Idanp,

יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT הוא חזק מאוד העם הוא יריץ את ניד פור ספיד קרבון על ההגדרות הכי גבוהות? והעם את crysis הוא גם יריץ על ההגדרות הכי גבוהות?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג עד 2200ש''ח היציעו לי על הMSI RTX 2060 SUPER VENTOS אבל בכל החנויות בארץ ובארצות הברית אין אותו והם לא הולכים להחזיר אותו אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ לי RDR2 בגרפיקה טובה ולפחות ב 60 FPS אני גם רוצה לשדרג מעבד בשביל שהכרטיס מסך יעבוד במלוא הפוטנציאל שלו (המליצו לי על I5 8400) החומרה של המחשב שלי- תודה רבה

25. Started by poop,

שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים