עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ac1D,

שלום, אני צריך אתר או פורום בנצ'מארקים להשוואות של כל מיני כרטיסי מסך. כמו בעמוד הזה, רק ליותר כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/reviews/6800gt/7/ תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
    • 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by DS,

המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Josh,

צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד

4. Started by Dan1989,

יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  6. היי, כפי שהבטחתי בדיון אחר העלתי קטע וידאו שצילמתי בעזרת הפלאפון המחורבן שלי, אל תתייחסו לאיכות ,תראו רק בקטן כי האיכות ממש גרועה, (עדיין לא החזירו לי את המצלמה חארות) אבל זה לא עקרוני ,צילמתי את הפריימים גם וגם את ההגדרות, ד"א ,התנועה לא חלקה כי זה מצלמה מעפנה ,אתם תבינו כבר כי תראו שגם בתפריט של המישחק זה איטי יחסית למציאות אז תסלחו לי, רק רציתי להוכיח לכמה אנשים שמתווכחים, אל תתייחסו גם לאיך ששיחקתי שם, לא ממש התרכזתי ושיחקתי עם יד אחת .. הגדרות : 1680*1050 V.HIGH V.SYNC 33-42 FPS http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=3035679&v=1#videos

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Yossarian22,

איך הכרטיס 7200GS? 128MB up to 512MB יריץ פיפא ודברים פשוטים כאלה? כמה זיכרון בעצם יש לו?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by source,

ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by pringles,

המערכת שלי: e6750 4gb זיכרון 2 סטיקים. כ"א 2ג'יגה. hd WD320gb hd samsung 750gb cd-dvd lg psu: S12II-430 Bronze, seasonic. 12v+ 30A, 360W האם יחזיק לי הספק מערך CF עם המערכת הזאת? ולחילופין איזה כרטיס הכי טוב בהתאם ליכולת של הספק אפשר לקנות במקום 4850 512מ"ב S12II-430 Bronze +3.3V +5V +12V comb. -12V +5Vsb 20A 20A 30A 0.8A 2.5A 130W 360W 9.6W 12.5W

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by Gritzman,

לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W

11. זה מה שההצעה של המחשב נותנת לי לבחור... אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי יקר והכי טוב, אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ושיעלה לי משחקים חדשים מישהו שמבין יכול לתת לי שם של כרטיס מסך לפי הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by RadeonXt,

היי , מה דעתך על ה-9250? היכן ניתן להשיג ומהו מחירו? יש הבדל רציני בין ה-9200 ל-9250? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by kovar,

שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי? Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by lipa,

שאני נכנס ללוח הבקרה ולמערכת אני מקבל את כל החומרה שיש לי ,ליד כל פריט יש סימן + שאני נכנס ל+ של הכרטיס מסך הוא מראה לי שיש לי שניים ,אחד ראשי והשני משני , שניהם זהים האם זה בסדר ,גם אצלכם זה כך ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by ranyadovner9,

המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by itamariluz,

שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by cd73,

מי היבואן בארץ של חברת viewsonic

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. Started by romarkus,

שלום , מהו כרטיס המסך המומלץ ל- PCIE 1 ? רצוי ש: עד 300 ש"ח תומך DVI , HD אומנם אני לא גיימר אבל משחק המון fifa , ולמעשה מחפש כרטיס מסך שיתאים ל-FIFA09 . האם הכרטיס הנ"ל ATi Radeon HD4350 Silent LP יתאים ל-PCIE1 ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by eladbu,

יש ברשותי 8500 128m והלטתי להריץ את 3d mark 03 התוצאה היתה 893???????? מה זאת התוצאה הזאת נראה לי נמוך מאוד לא????? המחשב הוא פנטיום 3 866 עם 512 מגה זכרון מודר בורד אזוס cuv-4x המחשב מתוחזק להפליא ורץ פגז הקאטליסט הוא 3.8 ואלה הציונים! אשמח לקבל הסבר Benchmark Width1024 Height768 Pixel ProcessingNone Texture FilteringOptimal Max Anisotropy1 Vertex ShadersOptimal Repeat TestsOff Fixed FramerateOff Registration KeyT0W0T-L0WDY-DJWDP-BXVDH Comment 3DMark Score893 3DMarksGame Tests GT1 - Wings of Fury39.1 fpsGame Tests GT2 - Battle of Proxycon7.8 fpsGame Tests GT3 - Troll's Lair6.8 fpsGame Tests GT4 - Mother Nature0.0 fpsNot supportedGame Tests CPU …

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  23. ובכן,השאלה בכותרת...האם שווה להשקיע כ200 שקל בכרטיס שעלה 750,בתקווה לקבל תוספת ממשית ומורגשת באוברקלוק?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.