כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לדעת בוודאות אם הספק מדגם ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT יוכל להחזיק את הכרטיס הבא: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL האם הספק מספיק בשביל כרטיס כזה, ובאיזה צורה הוא יוכל להחזיק אותו? טובה, גבולית...?
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מהם הטמפרטורות לעומס המומלצות לכרטיס? הוא מגיע לי מקסימום ל 73 טמפ תחת OC של 780\620 וראיתי שלרוב הכרטיס מגיע לאיזור ה66-72 לרוב האנשים אז רציתי לדעת האם זה מסוכן או זה בסדר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 600 שקל S: אבל אני פשוט חייב כרטיס מסך חדש! שלפחות יריץ משחקים חדשים [לדוג' Battle for Middle Earth 2, שלא תומך בGeforce 4 MX שלי] בבקשה דחוף! אני אשמח אם גם תגידו לי מאיפה לקנות!
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה סוג חיבור יש לי לכרטיס מסך? יש לי AGP , האם זה משנה 8,4,2? האם לDX10 יש חיבור AGP?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני הזמנתי במחשב של אחותי 7600 gs sonic של palit עכשיו זה מזוהה לי כ 7600 gs במערכת הפעלה יש איזה דרך שאני אהיה בטוח מה החומרה או שהסוניק מזוהה כ gs רגיל אבל בעצם הוא מומהר.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הדרייברים של Nvidia פשוט על הפנים זה ממש גועל נפש מה שהם עושים! :pissed: כל סט של דרייברים שניסים לפחות מהאחרונים יש לי רק בעיות עכשיו אני עם 100.87 ביינתים לא עושים בעיות. אבל לפעמים אני יוצא ממשחק וזה משבש לי את התצוגה של ה windows ואז אני צריך להתקין אותם מחדש... לפי מה שהבנתי ברשת זה בגלל שיש לי מסך WIDE. :pissed:
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, ה6600GT שלי משמיע רעשים בצורה בלתי נסבלת לכן החלטתי לקנות אחד חדש, בהתחלה חשבתי לקנות את אותו הסוג, אבל אחרי שלא מצאתי, וראיתי שיש כרטיסים עם קירור פסיבי באותו מחיר עם ביצועים יותר טובים החלטתי ללכת על ה7600GT, האם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ברמה של ה7600GT, טווח מחירים 700-850 . יש לי חנות שם קניתי את המחשב שלי שממנה אני רוצה לקנות את הכרטיס, אני אשמח אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס שאתם ממליצים לי. האתר הוא http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037. אם שאתם מכירים חנות יותר טובה אשמח לשמוע. תודה. *שכחתי לציין הכרטיס הוא למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, עדכון עדכני! טוב עכשיו אני מתלבט בין שתי אופציות. 6600 יד שניה או 9800פרו AIW יד שניה. פרטים מלאים החל מעמוד 2! נושא ישן אני יודע שהם בחזקת ענתיקות אבל יש לי צרכים של ארכאולוג חובב. מה עדיף? 6200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 או 9600 http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&orderby=price&DB112601=112635&DB68806=68807&DB68784=112599&DB188833=188842 - בפועל ה9600 מוצע למכירה בתור יד שניה ב300 שקל. האם יש הבדל מהותי? הערה: התקציב שלי הוא עד 300 לחדש או ליד שניה כאשר יד שניה שאני מוכן לקנות צריך להיות באזור ה50% מערכו של חדש לכרטיס במצב טוב. הדרישות שלי הן אפסיות. המשחק הכי "חדש" שאני משחק בו כיום זה WC3. הב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך AGPX8 במחיר של עד 600 ש"ח +- . הדרישות שלי מהכרטיס שיריץ את כל המשחקים החדשים כולל Test Drive Unlimited .
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון אם כרטיסים של פליט או גיקיוב אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס מבחינת אורך חיים,רעש ובכלל...
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-